Το Gameathlon και ο Σύλλογος Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδος διοργανώνουν τα Hellenic Game Awards 2023 (HeGA). Η κοινή αυτή δράση αφορά τόσο στην αναγνώριση του ελληνικού game development και στην εγχώρια προώθησή του, ειδικά σε gamers, όσο και στην παρότρυνση αυτών να εμπλακούν με τον κλάδο. Μια διοργάνωση αφιερωμένη αποκλειστικά σε παιχνίδια made in Greece και στο αστείρευτο ταλέντο που διέπει την κοινότητα των game developers μας. Οι βασικοί πυλώνες είναι δύο: η βράβευση (Game of the Year) και η δημιουργία (Day-Zero).

Ο διαγωνισμός για το Game of the Year έχει σκοπό να αναδείξει και να βραβεύσει τα καλύτερα ελληνικά παιχνίδια με επίσημη κυκλοφορία εντός του 2022, σε PC, κονσόλα ή κινητό. Η τελετή της απονομής θα λάβει χώρα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην κεντρική σκηνή του Gameathlon.

Παράλληλα, έχουν ανοίξει οι συμμετοχές για το Day-Zero! Developers, επαγγελματίες και μη, καλούνται να υποβάλουν demo για νέα, μη ανακοινωμένα παιχνίδια (φτιαγμένα π.χ. σε κάποιο game jam) για να διεκδικήσουν μεγάλα βραβεία και δωρεάν booth στο Gameathlon στις 25-26 Φεβρουαρίου. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε στο: hega.gr

Λέξεις κλειδιά: 

Hellenic Game Awards 2023HeGAGameathlon
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr