Το opening του 100% Hotel Workshop Tour στην Αθήνα

Με εντυπωσιακά σχόλια για το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων, αλλά και με σημαντική επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε η πρώτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour 2019 στην Αθήνα.

Είναι πλέον γεγονός ότι το 100% Hotel Show, εκτός από την επιτυχημένη έκθεση για ξενοδόχους και villa owners που διοργανώνει κάθε Νοέμβριο, έχει δημιουργήσει και τη δυναμικότερη εκπαιδευτική δράση που ταξιδεύει σε σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα: το 100% Hotel Workshop Tour. Το δεύτερο ταξίδι, με επίκεντρο τα boutique style ξενοδοχεία, ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από την Αθήνα κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο για το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων όσο και για την ποιότητα των επισκεπτών του. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Sofitel Athens Airport συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες τουρισμού, ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και συμμετείχαν ενεργά στη διαδραστική διαδικασία του workshop.

Οι ομιλητές Μαίρη Σφυράκη, Ζένιος Ζένιου, Δημήτρης Ζέλιος και Γιάννης Κουτσόπουλος έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις πληροφορίες υψηλής ποιότητας αλλά και τις τεχνικές που μοιράστηκαν με το κοινό, ενώ ο διάλογος ενισχύθηκε από τα σχόλια και τις παρεμβάσεις του Νίκου Μοράντη της Hotelier Academy, που έχει αναλάβει το συνολικό curation του workshop σε συνεργασία με την εταιρία Demand Fairs & Media, διοργανώτρια αυτής της πρωτότυπης δράσης.

Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 25/02/2019 στο ξενοδοχείο «The MET», ενώ ακολουθούν Κέρκυρα, Καλαμάτα, Ρόδος, Ηράκλειο, Χανιά, Σαντορίνη και Μύκονος. Η είσοδος είναι δωρεάν σε όλους τους προορισμούς και το κοινό μπορεί να πάρει το εισιτήριό του σε αυτό το link.

Τα highlights του 100% Hotel Workshop Tour με επίκεντρο τα boutique style ξενοδοχεία:

skywalker-hotel-workshop-tour-athens-opening

Η ομάδα των ομιλητών του 100% Workshop Tour 2019

  1. Οι τρόποι με τους οποίους το design concept επηρεάζει το operation αλλά και τις πωλήσεις ενός boutique ξενοδοχείου κατά τη δημιουργία ή την ανακαίνιση ενός καταλύματος.
  2. Τα νέα digital sales trends αλλά και οι τεχνικές αύξησης πωλήσεων μέσα σ’ ένα ξενοδοχείο με χαρακτήρα boutique.
  3. Τα πρωτότυπα case studies που παρουσιάστηκαν σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρίες, με εφαρμοσμένες λύσεις σε boutique ξενοδοχεία.

Δείτε φωτογραφίες από το 100% Hotel Workshop στην Αθήνα

Next Stops

·ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | THE MET HOTEL | 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

·ΚΑΛΑΜΑΤΑ | HORIZON BLU | 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

·ΗΡΑΚΛΕΙΟ | GALAXY HOTEL | 2 ΜΑΪΟΥ

·ΧΑΝΙΑ | MINOA PALACE | 4 ΜΑΪΟΥ

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework