9ο Συνέδριο InfoCom Security

Cyber Security in the age of Industry 4.0 – Challenges &
Opportunities

17 & 18 Απριλίου 2019 | Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Με κεντρική ιδέα «Cyber Security in the Age of Industry 4.0 – Challenges & Opportunities», το 9ο Συνέδριο InfoCom Security 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά το κορυφαίο γεγονός στην Ελλάδα στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας και, όπως πάντα, θα εξελιχθεί σε μια πολύ μεγάλη συνάντηση των επαγγελματιών στον χώρο του IT ευρύτερα.

Η φετινή διοργάνωση θα αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής της ψηφιοποίησης των πάντων και του απόλυτου εκσυγχρονισμού όλων των δομών παραγωγής, των υπηρεσιών και διαδικασιών, με βασικό πυλώνα το σύνολο των νέων και προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών που επιφέρουν επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των ιδιωτικών επιχειρήσεων, των δημόσιων οργανισμών και των κοινωνιών.

Μιλάμε στην ουσία για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση ή αλλιώς Industry 4.0, στην οποία ο τομέας της ψηφιακής ασφάλειας, με την ευρύτερη έννοιά του, που περιλαμβάνει την ασφάλεια πληροφοριών, δικτύων και υποδομών IT και την προστασία δεδομένων, καλείται να έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, δημιουργώντας νέες προκλήσεις αλλά και νέες ευκαιρίες.

Την ανάγκη ενημέρωσης για τις εξελίξεις στην ψηφιακή ασφάλεια σ’ αυτή τη νέα εποχή θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό το 9ο InfoCom Security, με business προσέγγιση αλλά και επιστημονικό, ερευνητικό και τεχνολογικό ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας το νέο τοπίο των κυβερνο-απειλών καθώς και τις τάσεις, τις στρατηγικές, τις τεχνολογίες και λύσεις που αναπτύσσονται για την προστασία των επιχειρήσεων, των δεδομένων και των δικτύων από τις κυβερνοεπιθέσεις και συνολικά τους κινδύνους του διαδικτύου.

Στο πλαίσιο του 9ου InfoCom Security –όπως κάθε χρόνο– θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ψηφιακή ασφάλεια.

Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την ομάδα του Secnews.gr, για τέταρτη φορά και το Ethihak, ο διαγωνισμός για το ethical hacking, όπου κυρίως νέοι «ηθικοί χάκερς» θα διαγωνιστούν live δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στην ασφάλεια πληροφοριών και ανιχνεύοντας τις αδυναμίες στα συστήματα και τις υποδομές πληροφορικής.

Σχετικά με το Συνέδριο InfoCom Security

Το Συνέδριο InfoCom Security διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά «IT Security Professional» και «InfoCom». Η διοργάνωση του 2018 προσέλκυσε περισσότερους από 2.000, επισκέπτες μεταξύ των οποίων στελέχη τμημάτων IT (CTOs, CIOs, IT managers, IT administrators, IT security managers, IT auditors κ.λπ.) από μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που καλύπτουν το σύνολο των κάθετων αγορών, επαγγελματίες της πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και τη διάθεση λύσεων, καθώς επίσης και πολλούς ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και ερευνητές.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο link:

https://www.infocomsecurity.gr/9o-infocom-security/forma-engrafis/

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του InfoCom Security.

Επίσης, το συνέδριο προβάλλεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Smart Press, στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, ενώ από το κανάλι της Smart Press στο YouTube μπορείτε να δείτε τις ομιλίες της προηγούμενης εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Ανδρέας Καραντώνης
Αναπληρωτής γενικός διευθυντής
Smart Press S.A.
Μάγερ 11, Αθήνα, Τ.Κ. 104 38
www.smartpress.gr
a.karantonis@smartpress.gr
Tηλ.: +30 210 5201500 (110)
Κιν.: +30 6943671109


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework