Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 το διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη ka-business.gr διοργανώνει το 17ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας-Θράκης, με στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της βιώσιμης ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας μέσα από 6 θεματικές.

Το 17ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 11:00 έως τις 20:00.

Το πολυσυνέδριο υποστηρίζουν: Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, ο ΦΟΔΣΑ ΚΜ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο ΣΕΒΕ και το ΒΕΘ.

Το 17ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» θα αποτελέσει φέτος μια συνάντηση σκέψης, ανταλλαγής ιδεών και δικτύωσης γύρω από τις προοπτικές της βιώσιμης ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.

Εκλεκτές ομιλήτριες και ομιλητές από τον χώρο της πολιτικής, της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων, του αγροτικού και τουριστικού χώρου, της καινοτομίας και του ακαδημαϊκού χώρου, σύμβουλοι επιχειρήσεων και τραπέζης θα αναδείξουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της βιώσιμης ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

  1. Νέος χάρτης βιώσιμης επιχειρηματικότητας - Νέα: χρηματοδοτικά εργαλεία & προτάσεις
  2. Δήμοι: Βιώσιμες πρακτικές ανάπτυξης
  3. Βιώσιμος αγροδιατροφικός τομέας: Προκλήσεις & ευκαιρίες
  4. Τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης της βιώσιμης επιχειρηματικότητας
  5. Η δύναμη της καινοτομίας στις υπηρεσίες της βιώσιμης ανάπτυξης
  6. Η συμβολή της εκπαιδευτικής δεξιότητας στην ανάπτυξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας
  7. Βιώσιμη ανάπτυξη ως εργαλείο διαμόρφωσης μιας νέας γενιάς πολιτών και επαγγελματιών και σύνδεσης με την Κοινωνική Ευθύνη

Το ka-business.gr συνεχίζει να δίνει βήμα σε ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν, σε ανθρώπους που επιμένουν ελληνικά. Γιατί όσο υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια Ελλάδα της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

Οι εργασίες θα μεταδίδονται ζωντανά –σε όσους δεν καταφέρουν να παραβρεθούν διά ζώσης– μέσω live streaming στους 35 χιλιάδες αναγνώστες του ka-business.gr σε όλο τον κόσμο.

Στους φοιτητές και στις φοιτήτριες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο πλαίσιο των εργασιών

Στον εκθεσιακό χώρο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν υπηρεσίες βιώσιμης ανάπτυξης, προϊόντα αγροδιατροφικού τομέα: έξυπνη διατροφή, ευρεσιτεχνίες και καινοτομίες παραγωγών, επιχειρηματιών και φοιτητών που θα συζητά ο κόσμος τα επόμενα χρόνια.

Ελάτε να μάθετε το δικό σας οικολογικό αποτύπωμα από επιστήμονες του ΑΠΘ. Να γευτείτε λειτουργικά αλκοολούχα ποτά, παγωτά και ψωμί. Να δείτε από κοντά τις καινοτομίες στη διατροφή μας.

Ελάτε να μάθετε πρώτοι για αυτά που θα συζητά ο κόσμος τα επόμενα χρόνια.

Σάββατο 18 Μαρτίου 11:00-20:00, Eίσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ka-business.gr

Φέτος το www.ka-business.gr με τις δράσεις του στηρίζει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

Δείτε απολογισμούς προηγούμενων πολυσυνεδρίων
Συνέδρια | KA-Business.gr

Διαβάστε την έντυπη έκδοση τουwww.ka-business.grτο περιοδικό «Καινοτομία & Ανάπτυξη» σε ηλεκτρονική μορφή
Magazine | KA-Business.gr

Δείτε τις εκπομπές στο web TV ka-business.gr

Web TV | KA-Business.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr