...

Θέατρο Κιβωτός

«Το βαλς με τα παραμύθια»

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«Αργοναυτική εκστρατεία»

Οι δύο θεατρικές παραγωγές της σεζόν 2018-2019 με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της, «Το βαλς με τα παραμύθια» και η «Αργοναυτική εκστρατεία», που ανέβηκαν αντίστοιχα από τον Νοέμβριο στις σκηνές του θεάτρου Κιβωτός και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, συνεχίζονται λόγω τεράστιας επιτυχίας έως και την Κυριακή των Βαΐων.

Κάθε Κυριακή οι παραστάσεις καταχειροκροτούνται στα κατάμεστα θέατρα τόσο από τους μικρούς θεατρόφιλους, όσο και από όλη την οικογένεια.

«Αργοναυτική εκστρατεία»: Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε κείμενο Κάρμεν Ρουγγέρη και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή, μια παράσταση απόλυτα μελετημένη και τεκμηριωμένη μέσα από την υπέροχη ελληνική μυθολογία. Σε αυτή την παράσταση τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το ταξίδι του Ιάσονα και των ηρώων Αργοναυτών από όλη την Ελλάδα προκειμένου να φέρουν πίσω στην πατρίδα το χρυσόμαλλο δέρας. Ακόμα, μικροί και μεγάλοι θα μαγευτούν με τα πρωτότυπα και εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά της Χριστίνας Κουλουμπή, τις εμπνευσμένες χορογραφίες και τους φωτισμούς του Πέτρου Γάλλια, τους στίχους του Ανδρέα Κουλουμπή και, τέλος, τη μουσική διασκευή και τα τραγούδια του Αντώνη Δελαπόρτα πάνω σε μελωδίες του Πόντου, μελωδίες που επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγου.

«Αργοναυτική εκστρατεία»

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):

Κατερίνα Γεωργάκη, Αγάπη Διαγγελάκη, Ρωμανός Κατανάς, Χριστίνα Κουλουμπή, Μανώλης Κλωνάρης, Έλενα Μιχαλάκη, Γιώργος Μπανταδάκης, Ευάγγελος Σαλευρής, Σωτήρης Σουριανός, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Πολύκαρπος Φιλιππίδης

Στο θέατρο Κιβωτός η Κάρμεν Ρουγγέρη μέσα από την παράσταση «Το βαλς με τα παραμύθια» γνωρίζει στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια τον πατέρα του βαλς, τον Γιόχαν Στράους, και την υπέροχη μουσική του μέσα από έξι επιλεγμένα παραμύθια, που αναδεικνύουν τις πραγματικές αξίες της ζωής, όπως είναι η αγάπη, η συνέπεια, η εντιμότητα, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η καλοσύνη.

Η παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, γεμάτη πολύχρωμα κοστούμια και παραμυθένια σκηνικά, που χορεύουν βαλς και που υπογράφει, όπως πάντα, η Χριστίνα Κουλουμπή, με εξαιρετικούς ηθοποιούς – τραγουδιστές, με χορογραφίες και φωτισμούς του Πέτρου Γάλλια, με επιλεγμένες μελωδίες και στίχους από τον Ανδρέα Κουλουμπή, με διασκευή μουσικής από τον Αντώνη Δελαπόρτα και με διδασκαλία τραγουδιών από τη Λαρίσα Ερεμέγιεβα, μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):

Άντα Αθανασοπούλου, Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαδάκης, Νικόλας Παπακωνσταντίνου, Ορφέας Τσαρέκας

«Το βαλς με τα παραμύθια»

Πληροφορίες: www.karmenrouggeri.gr

«Αργοναυτική εκστρατεία»

Πληροφορίες, κρατήσεις: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 215 5508270, 210 3418579, 210 3418550, e-mail: k.rouggeriskini1@gmail.com

Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή 11:30 & 15:30

Σχολικές παραστάσεις: Καθημερινά 10:00 κατόπιν συνεννόησης

«Το βαλς με τα παραμύθια»

Πληροφορίες, κρατήσεις: Θέατρο Κιβωτός, 210 3417000, 6945 373097, 6944 273923, e-mail: k.rouggeriskini2@gmail.com

Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή 11:15 & 15:00

Σχολικές παραστάσεις : Καθημερινά 10:00 κατόπιν συνεννόησης

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κάρμεν Ρουγγέρη

Παραγωγή: Παιδική σκηνή «Κάρμεν Ρουγγέρη»


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework