Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος μας, στο πλαίσιο των κοινωνικών εκπαιδευτικών δράσεών του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Η μέχρι σήμερα πορεία του, κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς σ' αυτό φοιτούν 140 μαθητές γυμνασίου και λυκείου, με την αμέριστη και ακαταπόνητη βοήθεια και καθοδήγηση 40 καταξιωμένων επαγγελματιών εθελοντών εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένης της διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου κας Σταματίνας Λινού, που με απεριόριστη αγάπη συνέδραμε, μαζί με όλο τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου, στην παραχώρηση χρήσης του σχολείου για τις ανάγκες του κοινωνικού φροντιστηρίου, αλλά και της διευθύντριας του 1ου Λυκείου κας Αντωνιάδου Ευγενίας, που με ιδιαίτερη προθυμία εντάχθηκε στην ομάδα των εθελοντών, διδάσκοντας το μάθημα της Οικονομικής Θεωρίας.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του πρώτου τετραμήνου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση - ενημέρωση γονέων και έγιναν οι πρώτες αξιολογήσειςτων διδασκόντων καθηγητών από τους μαθητές.

Τον συντονισμό της δράσης έχουν αναλάβει οι εθελόντριες κ.κ. Ρέα Φλώρου και Μαργαρίτα Λευκαδίτου, που μαζί με την Κ. Βάγια Τζοβάρα, που σηκώνει όλο το βάρος της γραμματειακής υποστήριξης, αποτελούν την οργανωτική ψυχή του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework