To Life Skills Experience κοντά σας και το 2023!

Αν θέλετε να υποδεχτείτε το νέο έτος με αισιοδοξία και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, το καλύτερο είναι να το εξασφαλίσετε.

Συνήθως η καλή διάθεση και οι ευχές διαρκούν τις πρώτες μέρες του χρόνου και μετά χάνονται στην πίεση της καθημερινότητας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία, τις συνήθειες και τις ικανότητες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε ηρεμία, δύναμη και αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες γύρω μας και σε όλες τις καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Αυτή την ηρεμία ψυχής, τη δύναμη μυαλού και την αυτοπεποίθηση θα σας προσφέρει εγγυημένα το νέο πρόγραμμα Life Skills Experience, που ξεκινάει στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Τι είναι το Life Skills Experience;

Το Life Skills Experience Program του Believe in You είναι ένα δομημένο πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει για πάντα τον τρόπο σκέψης και δράσης.

Στο πρόγραμμα διδάσκονται οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής που μας δίνουν τα εφόδια να αντιμετωπίζουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση κάθε κατάσταση ζωής.

Το Life Skills Experience Program είναι πολύ απλά ένα «manual ευτυχισμένης ζωής».

Είναι ένα signature πρόγραμμα εκπαίδευσης και αυτοβελτίωσης που δημιούργησε η Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας, το 2015.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία για 8 συνεχόμενα χρόνια και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Η Εύη Ξυραφά, εισηγήτρια του προγράμματος και δημιουργός τουBelieve in You, έχει 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και στο coaching και έχει πάθος να βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν ευτυχισμένοι.

Σε ποιους απευθύνεται το Life Skills Experience Program;

Το Life Skills Experience είναι κατάλληλο για εσάς εφόσον:

 • Αυτή την περίοδο ζορίζεστε συναισθηματικά και χρειάζεστε τόνωση της ψυχολογίας σας.
 • Αν νιώθετε φόβο και άγχος με όλα αυτά που συμβαίνουν και θέλετε να δυναμώσετε πνευματικά.
 • Αν έχετε βαρεθεί να σας καταπιέζουν οι άλλοι, γιατί δεν λέτε όχι και δεν βάζετε κατάλληλα όρια.
 • Αν αισθάνεστε απογοητευμένοι σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας και θέλετε να θέσετε στόχους και να τους κυνηγήσετε με πίστη και πρόγραμμα.
 • Τέλος, αν είστε διατεθειμένοι να κάνετε την αλλαγή στη ζωή σας φέτος και απλώς χρειάζεται ενθάρρυνση και υποστήριξη για να το υλοποιήσετε.

Το 99% των συμμετεχόντων που έχουν βιώσει την εμπειρία του Life Skills Experience δηλώνουν ευχαριστημένοι και ότι θα το σύστηναν σε φίλους τους.

Στο τέλος του προγράμματος αισθάνονται ενδυναμωμένοι, με αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι ο έλεγχος της ζωής τους είναι στο χέρι τους.

Οι 10 βασικές δεξιότητες συνθέτουν το παζλ της ζωής μας

Δεξιότητες που η μία οδηγεί στην άλλη, η άλλη κουμπώνει στην άλλη, κάνοντας κλικ όπως τα κομμάτια ενός παζλ όταν ενώνονται. Οι 10 δεξιότητες συνθέτουν το παζλ της ίδιας μας της ζωής, καθώς είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ζούμε ευτυχισμένοι, αρκεί να τις εφαρμόζουμε.

Ποιες είναι οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής

Θετική σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση άγχους

Συναισθηματική νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση χρόνου

Μεθοδολογία του προγράμματος

ΠαρουσιάσειςPowerPoint

Βιωματικές ασκήσεις

Group coaching

Διάλογος

Στοχευμένες ασκήσεις με βάση τις ανάγκες του καθενός

Ομαδικές εργασίες

Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

Bonus του προγράμματος

 • 8 live μαθήματα με την Εύη Ξυραφά, όπου διδάσκονται βιωματικά οι δεξιότητες ζωής.
 • 10 podcast για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής. Είναι ημίωρες ηχογραφημένες εκπομπές όπου η Εύη Ξυραφά απαντάει σε πρακτικές ερωτήσεις για τα life skills.
 • To βιβλίο της Εύης Ξυραφά με τίτλο «Θέλω-Πιστεύω-μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ: Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής
 • Ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης για να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους της χρονιάς.
 • Μαγνητοσκοπημένα μαθήματα που αποστέλλονται στο e-mail σας εφόσον δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποια συνάντηση.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Διεξαγωγή του προγράμματος

Οι live συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω Zoom από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και κάθε Δευτέρα για 8 εβδομάδες έως και τις 27/3 και ώρες 20:00-22:00.

Κλείστε τη θέση σας τώρα

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του Life Skills Experience και να βάλετε σε νέα τροχιά τη ζωή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή.

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ

https://www.believeinyou.gr/lifeskillsexperience

Προσφορές

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ δύο προσφορών:

Α) Early bird προσφορά 399 με εφάπαξ πληρωμή έως τις 16/1/23

Β) Πληρωμή σε 3 δόσεις των 199 ευρώ έως τις 30/1/23, 15/2/23 και 15/3/23 αντίστοιχα

Δωρεάν συνάντηση γνωριμίας με την Εύη Ξυραφά

Αν ενδιαφέρεστε για το Life Skills Experience και θέλετε να συζητήσετε προσωπικά με την εισηγήτρια τις ανάγκες και τις απορίες σας, μπορείτε να κλείσετε δωρεάν ραντεβού μαζί της για μια συνάντηση γνωριμίας. Η Εύη Ξυραφά με ειλικρίνεια θα σας καθοδηγήσει κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα είναι το κατάλληλο fit για εσάς. Κλείστε ραντεβού εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 6128281 και 6974 781051 ή να στείλετε e-mail στην ομάδα του Believe in You στο info@believeinyou.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα του προγράμματος στη ζωή σας και γι’ αυτό θέλουμε όσοι δηλώνουν συμμετοχή να είναι συνειδητά αποφασισμένοι να δουν αλλαγή στη ζωή τους. Μόνο τότε αξίζει να αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή για να έχετε τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Life Skills.

Το 2023 ήρθε και μαζί με αυτό και η ευκαιρία για να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε στη ζωή σας. Το Life Skills Experience Program ξεκινάει στις 6/2/202και προσφέρει τα εφόδια και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Εσείς θα είστε στη νέα ομάδα;

Λέξεις κλειδιά: 

Life Skills ExperienceBelieve in You
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr