...

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Βαρβάρας Ασημακοπούλου «Εσωτερική Χειραφέτηση, Coaching & Ηγεσία».

Η επιτυχημένη coach Βαρβάρα Ασημακοπούλου, έπειτα από πολυετή έρευνα και εμπειρία στα μοντέλα και τα εργαλεία που βοηθούν οργανισμούς, στελέχη και επαγγελματίες να εξελιχθούν, παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με στόχο την εσωτερική χειραφέτηση και την απελευθέρωση από συμβάσεις και εμπόδια. Απόκτησε τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου, γίνε η έμπνευση για το περιβάλλον σου, ο ηγέτης του εαυτού σου και των άλλων.

Παρουσίαση του βιβλίου: 19 Απριλίου στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα 6 μμ.

Ένα βιβλίο, που απευθύνεται στους ηγέτες της κάθε μέρας, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε ανήσυχους ανθρώπους που θέλουν να είναι ενήμεροι για τις σύγχρονες τάσεις ή μεθόδους διοίκησης και ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο. Βασισμένο στην αρχαία φιλοσοφία, αλλά και στις αρχές του σύγχρονου coaching, με απλό αλλά παράλληλα επιστημονικό λόγο, το βιβλίο συμβάλλει στην ανακάλυψη των δυνατοτήτων του κάθε ανθρώπου και στην αξιοποίηση του coaching για μια λειτουργική καθημερινότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου, στο email: ba@hre.gr ή στο τηλέφωνο 210 8160255.

Πωλήσεις

Στην ίδια καθώς και στα βιβλιοπωλεία: Ιανός, Πολιτεία, Free Thinking Zone στην Αθήνα και Ψαρράς στη Θεσσαλονίκη.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework