... 

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής
στην 4η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού στο θέατρο ΠΚ

Ο καλοκαιρινός χορευτικός θεσμός της πόλης για νέους καλλιτέχνες
έρχεται και πάλι στο θέατρο ΠΚ

Υποβολή αίτησης συμμετοχής έως τις 20 Ιουνίου 2019

Το θέατρο ΠΚ διοργανώνει την 4η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού, προσκαλώντας όλους τους νέους καλλιτέχνες που θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό τα έργα τους. Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού ο χώρος του θεάτρου ΠΚ κάθε Ιούλιο φιλοξενεί νέους χορευτές και performers, δίνοντάς τους βήμα να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά και τις ιδέες τους. Οι παρουσιάσεις των επιλεγέντων ομάδων θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως και τις 14 Ιουλίου. Στην πλατφόρμα μπορούν να λάβουν μέρος χορευτές και performers άνω των 18 ετών.
Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι: Σύγχρονος χορός, performance και σωματικό θέατρο (solo, duets, trio ή/και ολιγομελείς ομάδες) με παρουσιάσεις διάρκειας από 5 έως και 45 λεπτών.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες και ο χώρος του θεάτρου θα είναι διαθέσιμος για πρόβες (βάσει προγραμματισμού των επιλεγέντων ομάδων).
Το θέατρο ΠΚ παρέχει τον τεχνικό εξοπλισμό του, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του χώρου και αναλαμβάνει την προβολή και την επικοινωνία των έργων που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν.

Οδηγίες υποβολής αίτησης συμμετοχής

  1. Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής και τη στέλνετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@pktheater.gr μαζί με το απαιτούμενο οπτικοακουστικό υλικό. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
  2. Υποβολή αίτησης συμμετοχής έως τις 20 Ιουνίου 2019. Οι αιτήσεις που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές.
  3. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (συμμετεχουσών ομάδων) έως τις 25 Ιουνίου 2019, οπότε και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Πλατφόρμας.

Δείτε το τρέιλερ εδώ.

...

Info:
Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος)
Τηλέφωνο: 210 9011677
www.pktheater.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr