...

Προκήρυξη 9ου Λαϊκού Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου Φρουσιούνας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φρουσιούνας, ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου και ο ΣΕΒΑΣ Ναυπλίου με την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν στη γενέτειρα του Παναγιώτη Παπαβασιλείου, τη Φρουσιούνα Αργολίδας, τον 9ο Λαϊκό Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου 7 χλμ. στις 26 Ιουλίου 2019, ημέρα Παρασκευή, γιορτή της αγίας Παρασκευής. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:15.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ ή ανοίξτε τον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1bo05-cngvL42MIWKKM5XnlY6zbxr4SlZ8YvCQztYfw0/edit?usp=sharing.

Θα υπάρξει συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 ευρώ, που θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού στην εκκίνηση, για να καλυφθεί μέρος των εξόδων του αγώνα. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 24 Ιουλίου. Ο διοργανωτής θα δεχτεί περιορισμένο αριθμό εγγραφών 1 ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα.

Η διαδρομή είναι η εξής: τα πρώτα 3,5 χλμ. σε ελαφρώς κατηφορική διαδρομή ασφάλτου και τα υπόλοιπα σε ανηφορικό χωματόδρομο με μεγάλη κλίση. Για τον χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ.
Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν από τους διοργανωτές δωρεάν φαγητό, μπίρες, κρασί και αναψυκτικά. Επίσης θα υπάρξει ζωντανή μουσική από τοπική δημοτική ορχήστρα με κλαρίνα.
Ενημερωτικά, η Φρουσιούνα είναι η γενέτειρα του πρωταθλητή και Μεσογειονίκη δρομέα αντοχής, μαραθωνοδρόμου Χρήστου Σωτηρόπουλου.

Χάρτης διαδρομής και υψομετρικό προφίλ διαδρομής 7,2 χλμ.

...

Για περισσότερες πληροφορίες: Παναγιώτης Παπαβασιλείου, 6955 382491


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework