Σχεδόν πριν από έναν χρόνο, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσική Ομοσπονδία ξεκίνησε έναν πόλεμο γενοκτονίας εναντίον της Ουκρανίας, ενός πολυπολιτισμικού, ελεύθερου και κυρίαρχου ευρωπαϊκού έθνους.

Σχεδόν πριν από έναν χρόνο, η ρωσική ηγεσία «διέγραψε» όλες τις συμφωνίες ασφαλείας και την αρχιτεκτονική που έχει χτίσει η ανθρωπότητα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σχεδόν εδώ και έναν χρόνο, η Ρωσία καταστρέφει σταδιακά τις μη στρατιωτικές υποδομές και την οικονομία της Ουκρανίας, εξαλείφοντας την πολιτιστική της κληρονομιά, ισοπεδώνοντας ολόκληρες τις πόλεις, διαπράττοντας πολλά εγκλήματα πολέμου.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συνεχιζόμενων φρικαλεοτήτων, χιλιάδες ουκρανικές ζωές, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά, χάθηκαν, εκατομμύρια έχουν εκτοπιστεί και αναζητούν καταφύγιο σε όλο τον κόσμο, οι ζωές των ανθρώπων μετατράπηκαν σε εφιάλτη σε αυτόν τον αιματηρό πόλεμο.

Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας για να ακουστούν τα ηχηρά μηνύματα «Stop War» και «Stand with Ukraine».

Η Net Promotion SMPC και η LenShoots Media Productions παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Stop War Day Concert»!

Έλληνες και Ουκρανοί καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν δωρεάν σε αυτή την εκδήλωση, ενώ τα περισσότερα έσοδα θα δεσμευτούν για τον λαό της Ουκρανίας!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή τη σημαντική εκστρατεία για να σταματήσει αυτόν τον εγκληματικό πόλεμο, να απαιτήσει από τη Ρωσία να σταματήσει αυτή την αιματοχυσία και να απομακρύνει τις δυνάμεις της από την Ουκρανία.

Τραγουδήστε μαζί μας: «Stop War» και «Stand with Ukraine». Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία με θερμούς υποστηρικτές τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και την Inter Action Art.

Δείτε το line up εδώ: http://stopwar.freshathens.eu/

Πληροφορίες

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 14:00.

Η είσοδος γίνεται από την θύρα 7 του σταδίου.

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στα φυσικά σημεία πώλησης.                                                      

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/stop-war-day-concert/                                              


 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr