Η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το YouthSpeak Forum σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φέτος το forum θα κινηθεί γύρω από το θέμα των ευκαιριών και συγκεκριμένα το YouthSpeak Forum Αθήνας θα λάβει χώρα στις 4 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα). Το YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στις 30 Μαρτίου 2019 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ, Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

Το YouthSpeak Forum αποτελεί μια εκδήλωση από νέους για νέους όπου η έμπνευση και η συνεργασία γίνονται πράξη. Οι παριστάμενοι μέσα από συζητήσεις, ομιλίες και διαδραστικά workshops μπορούν να λάβουν ερεθίσματα, να εκφραστούν και να παρακινηθούν για θέματα που τους απασχολούν. Φέτος το forum θα εξετάσει τις ευκαιρίες που έχουν σήμερα οι νέοι για το επαγγελματικό και εκπαιδευτικό μέλλον τους, τις ευκαιρίες της κοινωνίας και τις ευκαιρίες που κυνήγησαν ή δημιούργησαν άνθρωποι πετυχημένοι στον κλάδο τους. Επιπλέον μέσα από το YouthSpeak Forum οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να συνεισφέρουν σε αυτούς μέσα από την πράξη στο κλείσιμο της ημέρας.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο ysfgreece.eventbrite.com. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το YouthSpeak Forum, επισκεφθείτε και τις σελίδες στο Facebook και το Instagram.

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο νέων, που αποτελείται και διοικείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές φύσης εθελοντισμού, πρακτικής άσκησης ή επιχειρηματικότητας. Από το 2015 η AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Ατζέντας 2030.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, AIESEC Ελλάδος: Γιάννης Σφακιανάκης, greece@aiesec.net

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Media, YouthSpeak Forum: Vasilis.singk@aiesec.net

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6448061

Οι σύνδεσμοι που χρησιμοποιήθηκαν στο ΔΤ είναι οι εξής:

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework