...

Η Αγκαλιά γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας
στο εμπορικό κέντρο Avenue

Η Αγκαλιά γιόρτασε και φέτος την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο Avenue. Από την Τρίτη 7 Μαΐου έως και το Σάββατο 11 Μαΐου, εθελοντές της Αγκαλιάς συγκέντρωναν στο Avenue είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των παιδιών και των μαμάδων τους που έχουν ανάγκη. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου κάθε μέρα, από τις 11:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ., με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη πρόσφεραν τρόφιμα, γάλατα, πάνες, παιχνίδια, ρουχισμό, υπόδηση, καροτσάκια, κούνιες και άλλα βρεφικά και παιδικά είδη για τα παιδιά της Αγκαλιάς.

... ...

Η γιορτή κορυφώθηκε τo Σάββατο στις 11 Μαΐου, στο εμπορικό κέντρο Avenue, με ζωντανή μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη 92,3», με μουσικά παιχνίδια, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, μπαλονοκατασκευές, ξυλοπόδαρους, μασκότ, ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, ζωγραφική, κληρώσεις δώρων για τα παιδιά και τις μαμάδες, και πολλά άλλα παιχνίδια.

...

Ευχαριστούμε το εμπορικό κέντρο Avenue για τη φιλοξενία του και τους χορηγούς της εκδήλωσης για τη σημαντική υποστήριξή τους. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς της εκδήλωσης:

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework