...

Η ΑΝΕΚ LINES σταθερά δίπλα στους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων

H ANEK LINES αποδεικνύει για μία ακόμα φορά στην πράξη τη στήριξή της στις μελλοντικές γενιές της Κρήτης. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία, με προορισμό την επιτυχία των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέρει 50% έκπτωση στους ίδιους και τους γονείς τους.

...

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας, που υλοποιεί με συνέπεια, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα στέκεται στο πλευρό των υποψηφίων και ανακουφίζει ουσιαστικά τις οικογένειές τους. Μέσα από ένα άνετο ταξίδι, τη ζεστή φιλοξενία και τη φροντίδα των ανθρώπων της η εταιρία μεταφέρει με άρωμα Κρήτης τους υποψηφίους ώστε να συμμετάσχουν:

  • Σε εξετάσεις ειδικών μαθημάτων (ξένες γλώσσες {αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά}, Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, μουσικά μαθήματα {Αρμονία, έλεγχος μουσικών και ακουστικών ικανοτήτων, μουσική αντίληψη και γνώση, μουσική εκτέλεση και ερμηνεία}), που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2019.
  • Στις προκαταρκτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών, που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου.
  • Στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων τον Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι κατά την έκδοση των εισιτηρίων οι μαθητές χρειάζεται να επιδεικνύουν το δελτίο συμμετοχής τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και σχετική βεβαίωση από τον διευθυντή του σχολείου τους. Η παροχή ισχύει για θέσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 4197400, να επισκεφθούν το www.anek.gr ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES, με το βλέμμα στραμμένο στους νέους, που αποτελούν το αύριο του τόπου, και με σεβασμό στον καθημερινό αγώνα των οικογενειών τους, συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθειά τους να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με πίστη στις προοπτικές των παιδιών συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην πραγματοποίηση των ονείρων τους, ανοίγοντας πανιά προς την επιτυχία.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework