Η Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη σε δημοτικότητα και επισκεψιμότητα γιορτή της χειροτεχνίας και του do-it-yourself, έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο.

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου ο πολυχώρος Τσαλαπάτα θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο σημείο συνάντησης στη Θεσσαλία για έμπειρους αλλά και επίδοξους χειροτέχνες όλων των ηλικιών.

Σε μια έκταση εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, ειδικά διαμορφωμένη με αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόρια και δυνατότητα υπαίθριου πάρκινγκ, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για πολλαπλές πτυχές της αγαπημένης ασχολίας τους, να αγοράσουν υλικά και εξοπλισμό και να έρθουν σε επαφή με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, αποκομίζοντας συμβουλές και τεχνογνωσία.

Προσφέρεται μια πληθώρα σεμιναρίων με ποικιλία θεμάτων, στα οποία οι συμμετέχοντες κατόπιν καθοδήγησης από τους ειδικούς θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ολόδικό τους χειροτέχνημα, το οποίο μπορούν και να κρατήσουν μετά την αναχώρησή τους.

Όλα τα workshops συντονίζονται από κορυφαίους επαγγελματίες και ειδήμονες του χώρου και απευθύνονται σε όλα τα είδη επισκεπτών ανεξάρτητα από την εμπειρία που ενδεχομένως έχουν.

Επιπλέον, παρουσιάσεις και ομιλίες ειδικών σχετικά με όλα τα πεδία ενασχόλησης με την τέχνη, το crafting και do-it-yourself προσφέρονται δωρεάν στο κοινό όλες τις μέρες, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή ατόμων όλων των επιπέδων γνώσης ανεξαιρέτως.

 

...

 

Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε τις ομιλίες με κεντρικό θέμα την επιχειρηματικότητα στον κόσμο του handicraft και του DIY και το πώς μπορείς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Τρεις καθιερωμένοι στον χώρο ομιλητές θα δώσουν συμβουλές σταδιοδρομίας σε όλους τους φιλόδοξους crafters:

  • Βάλια Μπινίκου: «Τι να πουλήσω τελικά; Επιλέγοντας το προϊόν που θα σε αναδείξει».
  • Αντώνης Δαυίδ: «Πώς φωτογραφίζουμε ένα προϊόν με απλά μέσα».
  • Ζαχαρίας Πολυμενάκος από το Creative Bizlab: «Όλα τα βήματα για τη δημιουργία ενός e-shop».

Η γνώση, η μετάδοσή της και η πρακτική εφαρμογή της βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των μαθημάτων. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!

 

...

 

Στη Χειροτέχνικα δεν προσφέρεται μόνο τεχνογνωσία, αλλά και υλικά σε όλους τους επισκέπτες, ώστε να περάσουν από τη γνώση στην πράξη. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Market θα υπάρχουν περίπτερα των γνωστότερων προμηθευτών υλικών και εργαλείων του χώρου, προσφέροντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να εξασφαλίσει οτιδήποτε χρειάζεται για τα έργα του, όσο εξειδικευμένο κι αν είναι. Μια ευρεία γκάμα από εμπόρους, αντιπροσώπους αλλά και καταστήματα φέρνει το Market στην καρδιά του φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε όλους, άντρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών, έμπορους ή επισκέπτες, επαγγελματίες ή μη, στη μεγαλύτερη γιορτή της χειροτεχνίας και της χειροποίητης δημιουργίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στη γιορτή με τη σφραγίδα της Χειροτέχνικα.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework