Νέα ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας

...    ...

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, στο Μοναστηράκι, στο ανοιχτό δωρεάν μάθημα Συναισθηματικής Διαλεκτικής.

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μια μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης, βραβευμένη από την UNESCO, που διδάσκεται από τον ίδιο τα τελευταία 14 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και αλλού.

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις: διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας.

Η μέθοδος στοχεύει στη σωστή διαχείριση και την έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και την αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας.

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Ελάτε να τη γνωρίσετε!

www.synaisthimatikhdialektikh.com

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6946 105520.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 1 Σχόλια
1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

-- 10-09-2018 | 13:40:59

Απάντηση
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework