Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή

9, 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2022
Ηράκλειο Κρήτης

Η διοργάνωση του 9ου Συνεδρίου ΣΥ.Φ.Α.Κ., με επιστημονικό φορέα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥ.Φ.Α.Κ.) είναι γεγονός!

Έπειτα από έναν θεσμό 8 συνεχών συνεδρίων που πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, το
9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ. με κεντρικό θέμα: Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή θα διεξαχθεί διά ζώσης στο ξενοδοχείο «Atlantis» στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Παράλληλα, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου ενημερωτικές δράσεις που αφορούν το κοινό για την υγεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η υποστήριξη και η προβολή της εκδήλωσης έχουν ανατεθεί στη Χαραμή Α.Ε. και στο Περιοδικό Pharmacy management και Επικοινωνία, με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων από όλη την Ελλάδα, ενώ η θεματολογία των ομιλιών και των «Στρογγυλών Τραπεζιών» με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών όλων των φορέων του κλάδου θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση και επιμόρφωση σχετικά με όλες τις νέες υπηρεσίες αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί το Φαρμακείο, καθώς και ο κλάδος γενικότερα σήμερα.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε στην Κρήτη!


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr