Οι βραβευμένες ταινίες της 15ης διοργάνωσης έρχονται στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Tο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest διασχίζει τον Πορθμό του Ευρίπου και έρχεται στην Αθήνα.
 

Αυτό τον Μάϊο οι βραβευμένες ταινίες της 15ης διοργάνωσης ταξιδεύουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετάσχει στον σχηματισμό ενός νέου αναδυόμενου ονείρου, ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από το ελεύθερο βλέμμα των δημιουργών ντοκιμαντέρ.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου οι αίθουσες προβολής μετουσιώνονται σε έναν τόπο, όπου τα όνειρα και οι σκέψεις παίρνουν μορφή και υπόσταση. Εμπνευσμένοι καλλιτέχνες άλλα και νέοι δημιουργοί που αφιέρωσαν το έργο τους στις αισθητικές αναζητήσεις ενός κινηματογράφου ανήσυχου και διερευνητικού μας καλούν σε μια κινηματογραφική απόδραση πέρα από τα όρια της πραγματικότητας, μέσα από τις ιστορίες ταινιών που ξεχώρισαν για την ιδιαιτερότητα των θεμάτων και τον τρόπο καταγραφής τους.

Στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας με τα πορτραίτα των δημιουργών του 15ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest.

Ο Σπύρος Κωτσιόπουλος απαθανατίζοντας την πνοή των δημιουργών μας καλεί σε ένα φωτογραφικό ταξίδι όπου εκφραστικά πορτραίτα αλλά και αυθόρμητες καταγραφές μάς δίνουν μια γεύση από τον πολυπρισματικό κόσμο του docfest.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr