Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ι.Π.) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα θερινό σχολείο με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα». Στόχος του θερινού σχολείου είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών καθώς και προηγμένων πρακτικών ψηφιακής επιχειρηματικότητας για ανάπτυξη καινοτομίας στον δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο του τουρισμού.

Το Θερινό Σχολείο έχει διάρκεια μιας εβδομάδας (6-12 Ιουλίου 2017), όπου οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, θα ενημερωθούν για βέλτιστες ψηφιακές επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν αναπτυχθεί από εξέχοντες επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού, και θα συμμετέχουν σε εργαστήρια εξοικείωσης με νέα τεχνολογικά εργαλεία για τον τουρισμό.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ε-mail: ennotourism@ionio.gr

Τηλ.: 26610 – 87761 (κα. Αγγελική Σπύρου)

Ιστοσελίδα: www.ennotourism.eu

Κόστος Συμμετοχής: 200 (φοιτητές), 300 (επαγγελματίες)

*Το Κόστος Συμμετοχής καλύπτει εκπαιδευτικό υλικό, συμμετοχή σε cocktail και gala δείπνο, καφέδες και ελαφριά γεύματα κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για διαμονή σε φοιτητικές εστίες του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Κόστος Παρακολούθησης: 100 (φοιτητές), 150 (επαγγελματίες)

*Το Κόστος Παρακολούθησης περιλαμβάνει αποκλειστικά παρακολούθηση των διαλέξεων και των εργαστηρίων του θερινού σχολείου.

ΝΕΑ Τελική Προθεσμία Εγγραφών: 31/05/2017 19/06/2017

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework