Ήταν αποδεδειγμένα η πιο επιτυχημένη Δ.Ε.Θ. της τελευταίας δεκαετίας με συνολικά 250.000 επισκέπτες και το skywalker.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από το εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη!

 

Η εικόνα του κέντρου της πόλης από τις 9 ως τις 17 Σεπτεμβρίου θύμιζε παλαιότερες εποχές με μεγάλο πλήθος κόσμου να συρρέει καθημερινά μέσα και γύρω από αυτό στα πλαίσια του παλαιότερου θεσμού της συμπρωτεύουσας.

 

Εκεί με άξονα τη δράση του #JobDay το skywalker.gr πραγματοποίησε σε συνεργασία με την 82η Δ.Ε.Θ. μία σειρά από workshops με τίτλο #Jobday 82η Δ.Ε.Θ. – Akademia με στόχο την ενημέρωση και την εξοικείωση επισκεπτών μη εχόντων εργασία με θέματα σχετικά με την απασχόληση. Τα σεμινάρια χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένα με τους συμμετέχοντες να δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος των εργαστηρίων και να μένουν στον χώρο για να υποβάλουν περισσότερες ερωτήσεις και να ενημερωθούν περαιτέρω.

 

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τα εξής εργαστήρια:

 

  • Σάββατο 9/9: Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, όπου εξηγήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους αναζητάμε οργανωμένα και με σαφή στόχευση εργασία μέσω της έρευνας στα job sites, της δικτύωσης και των social media.
  • Κυριακές 10/9 και 17/9: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, όπου συζητήθηκε η οργάνωση και η προώθηση των προσόντων μας μέσα από ένα βιογραφικό σημείωμα που θα στοχεύει στην πρόκληση του ενδιαφέροντος του εργοδότη.
  • Παρασκευή 15/9: Ήπιες δεξιότητες (soft skills) κατά την αναζήτηση εργασίας, σεμινάριο στο οποίο διευκρινίστηκε η φύση και η χρησιμότητα των ήπιων δεξιοτήτων, ενώ προτάθηκαν τα 5 πιο σημαντικά soft skills που χρειάζονται στη σημερινή αγορά εργασίας.
  • Σάββατο 16/9: Συνέντευξη επιλογής προσωπικού, ένα πολύ σημαντικό βιωματικό εργαστήριο, που προετοίμασε τους υποψηφίους για την ημέρα της συνέντευξης και μοιράστηκε έξυπνα μυστικά για την επόμενη μέρα.

 

 

Το skywalker.gr ευχαριστεί τη Δ.Ε.Θ. για τη φιλοξενία της στην Akademia, στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση και την απασχόληση, του οποίου το skywalker ήταν χορηγός επικοινωνίας, καθώς και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και το ακόρεστο ενδιαφέρον τους.

 

Εις το επανιδείν στις πολυαναμενόμενες δράσεις μας, οι οποίες ξεκινούν σύντομα!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

Λέξεις κλειδιά: 

ΤοJobDayτουskywalkergrστην82ηΔΕΘ
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework