Στο Skywalker.gr γνωρίζουμε καλά πόσο αγχωτική μπορεί να είναι η διαδικασία των συνεντεύξεων επιλογής προσωπικού, ειδικά για τους νέους σπουδαστές που δεν διαθέτουν σχετική εμπειρία.

Γι’ αυτό αποδεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση του Μητροπολιτικού Κολεγίου να στηρίξουμε την εκδήλωση των Ημερών Καριέρας για τον Τουρισμό στις 19 Φεβρουαρίου, προσφέροντας συμβουλές και υποστήριξη σε νέα παιδιά που είχαν να πραγματοποιήσουν τις πρώτες συνεντεύξεις τους με επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονταν να συνεργαστούν μαζί τους.

Αγωνία, άγχος και δισταγμός ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα των σπουδαστών, τους οποίους υποστηρίξαμε μέσω της εκπροσώπου μας Χρύσας Δότσα, Συντονίστριας Δράσεων του Skywalker.gr. Η Χρύσα προσπάθησε να βοηθήσει τους φοιτητές ακούγοντάς τους, αναλύοντας τη διαδικασία της συνέντευξης και αναδεικνύοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά των παιδιών με σκοπό να τα αξιοποιήσουν στην επερχόμενη επαγγελματική τους συνάντηση.

Συγχαίρουμε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την άριστη διοργάνωση, καθώς και για το επίπεδο των σπουδαστών της Σχολής τους, οι οποίοι ήρθαν στο σύνολό τους αρκετά προετοιμασμένοι.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!

      

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr