Wake Up Festival 2023: Rock around and find out!

Το Wake Up Festival αποκαλύπτει ένα εντυπωσιακό line-up για τους λάτρεις της μουσικής και των φεστιβάλ. Με μια προσεκτικά επιμελημένη επιλογή ταλαντούχων καλλιτεχνών, υπόσχεται να προσφέρει τρεις ημέρες ασταμάτητης γιορτής στις 28 με 30 Ιουλίου 2023 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών, με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του δήμου Ηράκλειας.

Το φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Ιουλίου με την παρουσία ενός ανερχόμενου τοπικού σχήματος, των Chryssa Dom and the Βand, και στη συνέχεια ανεβαίνει στη σκηνή ο γνήσιος και ειλικρινής hip-hop καλλιτέχνης Ταφ Λάθος. Τη βραδιά κλείνει ο Θεσσαλονικιός 12ος Πίθηκος, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές με το ραπ του.

Καθώς ο ήλιος δύει στις 29 Ιουλίου, ανεβαίνουν στη σκηνή οι New Purpose από τον Νέο Σκοπό Σερρών και ακολουθούν οι ξεσηκωτικοί Babo Koro. Η βραδιά κλείνει με τους ρυθμούς του Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος είναι περισσότερο τροβαδούρος παρά ένας απλός ερμηνευτής.

Ολοκληρώνοντας με ένα ηχηρό φινάλε στις 30 Ιουλίου, το Wake Up Festival παρουσιάζει τους Zeega, ακόμα ένα τοπικό συγκρότημα νέων καλλιτεχνών. Μαζί τους σε αυτή την αξέχαστη βραδιά είναι οι δυναμικοί ήχοι των Fundracar. Το φεστιβάλ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τον Γιάννη Αγγελάκα & 100°C, μια εμβληματική φιγούρα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος θα κλείσει την τελευταία μέρα του τριημέρου.

Σχετικά με το Wake Up Festival

Το Wake Up Festival συγκεντρώνει τους λάτρεις της μουσικής και των φεστιβάλ για μια γιορτή της τέχνης, της δημιουργικότητας και της δύναμης της μουσικής. Στόχος του να προσφέρει μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Γνωστό ως το μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ του νομού, το Wake Up ξεχωρίζει όχι μόνο για τις εξαιρετικές μουσικές του προσφορές αλλά και για τον ευγενή σκοπό του, καθώς είναι μη κερδοσκοπικό.

Πέρα από τη μουσική σύνθεση των τριών ημερών, το φεστιβάλ παρουσιάζει μια έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις σφαίρες της οπτικής δημιουργικότητας.

Ωστόσο το πνεύμα του Wake Up εκτείνεται και πέρα από τους χώρους του φεστιβάλ. Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως η διοργάνωση ημερών καθαρισμού της γειτονικής λίμνης Κερκίνης, καθώς και εθελοντικές αιμοδοσίες, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ανταπόδοσης στην κοινότητα. Φέτος ο σύλλογος στάθηκε και αρωγός του Kerkini Lake Run, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, πέρα από τα παραπάνω, δίνεται η δυνατότητα του δωρεάν κάμπινγκ στον χώρο όπου διεξάγεται το φεστιβάλ για όποιο θεατή επιθυμεί να ζήσει όλη την εμπειρία στο έπακρο.

Το Wake Up Festival υπόσχεται να είναι ένα καταφύγιο χαράς και καλεί όσους θέλουν, να κουνηθούν στον ρυθμό της μουσικής που θα αντηχεί στις καρδιές μας και σε όλο το χωριό.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου στα παρακάτω καταστήματα:

  • Θεσσαλονίκη: The Old Fisherman, Holy Brawn και Ούζο στον Πίνακα
  • Κοίμηση: Κατάστημα ΟΠΑΠ
  • Ηράκλεια: Ασφαλιστικό Γραφείο Σταρέντζης Γιώργος και Καφεκοπτεία Τσακνίδη
  • Σέρρες: Καφέ Αμάν και Kouzina BAR
  • Βυρώνεια: Μέλαθρον Ταβέρνα Ουζερί
  • Σιδηρόκαστρο: Jackson Cafe Bar

Εισιτήρια

Ημερήσιο: 10 € προπώληση και 12 € ταμείο

Τριήμερο: 20 € προπώληση και 24 € ταμείο

Για άτομα κάτω των 14 και ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν.

Διατίθεται χώρος για δωρεάν ελεύθερο κάμπινγκ στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ. Παροχές: WC και ντους.

Ετοιμαστείτε να ξυπνήσετε τα πνεύμα σας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις ζωής στο Wake Up Festival, όπου η δύναμη της μουσικής μάς ενώνει όλους!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα social media του φεστιβάλ, όπου συνεχώς γίνονται ανακοινώσεις:

Site:

https://wakeupfest.gr/?fbclid=IwAR0WRE4ME-b4oFs2VvD97lEkPbMY8Aiknf9ik0ghkmxTYzYJ_yTPmqxdQ84

Τηλ. επικοινωνίας: +30 694 5576019

Υπεύθυνοι διοργάνωσης: Πολιτιστικός Σύλλογος «Wake Up»

Λέξεις κλειδιά: 

festivalμουσικήβραδιάγιορτή
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr