Χριστουγεννιάτικο camp για παιδιά 5-11 ετών στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Kάθε ημέρα και διαφορετικές δράσεις!

27, 30 Δεκεμβρίου 2019 ~ 3, 7 Ιανουρίου 2020, Ώρες: 08:00-15:30

2+2 ημέρες εορταστικών δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 5-11 ετών, ένα σπάνιο δώρο που θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να χαρούν την πιο συναρπαστική γιορτή του χρόνου και να κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Στο πλήρες πρόγραμμα του χριστουγεννιάτικου camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς και όχι μόνο. Παιχνίδια δεξιοτήτων και μουσικοκινητική συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης.

Στο τέλος της μέρας τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό. Οι εξωτερικοί συνεργάτες και τα μόνιμα στελέχη του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης θα προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε κάθε παιδί ξεχωριστά. Ένα camp με υψηλούς στόχους.

Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης αλλά και του ομαδικού πνεύματος και φυσικά η ενίσχυση της δημιουργικότητας με τον μοναδικό τρόπο του Μουσείου Παιδικής Τέχνης, που εδώ και 24 χρόνια εμπνέει διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες στα παιδιά.

Moυσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Κόδρου 9, Πλάκα
Τ. 210 3312621

www.childrensartmuseum.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework