Ο Υποψήφιος

Τι πλεονεκτήματα μου προσφέρει η δημιουργία λογαριασμού στο Skywalker.gr;

Με τη δημιουργία λογαριασμού, σας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης του βιογραφικού σας στη βάση δεδομένων του Skywalker.gr και με αυτόν τον τρόπο μπορούν εύκολα οι εταιρίες να το αντλήσουν. Επιπλέον, με το λογαριασμό σας, δημιουργείται αρχείο με τις αγγελίες εργασίας, στις οποίες στείλατε βιογραφικό τους τελευταίους 6 μήνες. Τέλος, μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπηρεσία e-mail alert, αποθηκεύοντας τις αναζητήσεις των αγγελιών εργασίας. Έτσι, θα ενημερώνεστε με ένα e-mail κάθε φορά που αναρτάται αγγελία εργασίας, η οποία συμφωνεί με τα κριτήρια αναζήτησης.

Γίνεται να αποθηκεύω τις αγγελίες εργασίας που έχω δει;

Στο τέλος κάθε αγγελίας εργασίας, υπάρχει σύνδεσμος "Αποθήκευση αγγελίας" που σας δίνει τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε στο σύστημα. Τις "Αποθηκευμένες αγγελίες" θα τις βρείτε στη μπάρα που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας. Εκεί μπορείτε να τις διαχειριστείτε με όποιο τρόπο επιθυμείτε.

Υπάρχει κατηγορία για Πρακτική Άσκηση φοιτητών;

Υπάρχουν αγγελίες εργασίας για Πρακτική Άσκηση, όχι όμως κατηγορία. Για να δείτε αγγελίες εργασίας που αφορούν "Πρακτική Άσκηση" πηγαίνετε στην αναζήτηση και στο πεδίο "Απασχόληση" γράφετε "πρακτική". Κάνετε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" και το σύστημα σας δείχνει αυτόματα τις αντίστοιχες αγγελίες εργασίας.

Εάν έχω προσθέσει το βιογραφικό μου στη βάση του Skywalker.gr, εσείς μου παρέχετε κάποια ασφάλεια σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα;

Σε περίπτωση αναζήτησης βιογραφικών από οποιαδήποτε εταιρία, δεν δίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας, το επισυναπτόμενο αρχείο βιογραφικού και η τελευταία προϋπηρεσία παρά μόνο μετά από έγκριση από την ομάδα του Skywalker.gr.

Υπάρχει κατηγορία με αγγελίες μόνο για θέσεις Voucher;

Υπάρχουν αγγελίες εργασίας για Voucher, όχι όμως κατηγορία. Για να δείτε αγγελίες εργασίας που αφορούν "Voucher" πηγαίνετε στην αναζήτηση και στο πεδίο "Απασχόληση" γράφετε "voucher". Κάνετε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" και το σύστημα σας δείχνει αυτόματα τις αντίστοιχες αγγελίες εργασίας.

Μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου στην αγγελία εργασίας χωρίς να έχω συνδεθεί ή πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό και να κάνω login;

Βεβαίως. Η αποστολή του βιογραφικού σας μπορεί να γίνει είτε σαν απλός επισκέπτης συμπληρώνοντας μόνο το e-mail σας και επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας είτε δημιουργώντας λογαριασμό.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό στο Skywalker.gr;

Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία ενός e-mail και είναι δωρεάν. Μπορείτε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας κλικάροντας από την κεντρική σελίδα του Skywalker.gr το κουμπί "Εγγραφή" ή από την μπάρα που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας και το link "Εγγραφή". Συμπληρώνοντας τα πεδία της φόρμας και πατώντας εγγραφή δημιουργείτε το λογαριασμό σας. Το μόνο που μένει είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που ήρθε στο e-mail σας, για να τον ενεργοποιήσετε. Μπορείτε εναλλακτικά να κάνετε login μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Linkedin.

Τα βιογραφικά αποστέλλονται κατευθείαν στην εταιρία που με ενδιαφέρει ή τα προωθείτε εσείς;

Η εταιρία λαμβάνει τα βιογραφικά, όπως τα προωθείτε εσείς. Το Skywalker.gr δεν επεμβαίνει.

Μπορώ να επισυνάψω περισσότερα από 1 αρχεία στο λογαριασμό μου στο Skywalker.gr;

Ναι. Μπορείτε να επισυνάψετε 2 αρχεία βιογραφικού και 1 αρχείο φωτογραφίας σε κάθε λογαριασμό.

Μπορώ να δω τι ειδικότητες περιλαμβάνει η κάθε κατηγορία;

Από την κεντρική σελίδα του skywalker.gr κάνετε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση". Στη συνέχεια στη σελίδα που οδηγείστε, επιλέγετε από τα φίλτρα που βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας "Κατηγορία". Αυτό αυτόματα σε οδηγεί να επιλέξεις "Υποκατηγορία" και στη συνέχεια "Ειδικότητα".

Κάθε πότε προστίθενται καινούριες αγγελίες εργασίας και πού μπορώ να τις βρω;

Καθημερινά δημοσιεύονται νέες θέσεις εργασίας. Μπορείτε να τις βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση", όπου θα δείτε τις ολοσέλιδες αγγελίες εργασίας είτε από το κουμπί "Μικρές αγγελίες" που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του skywalker.gr.

Όταν στείλω το βιογραφικό μου σε μια εταιρία, ειδοποιούμαι με κάποιο τρόπο ότι το έλαβε;

Ειδοποιείστε αυτόματα από το σύστημα ότι το βιογραφικό σας έχει σταλεί επιτυχώς, στη συνέχεια ενημερώνεστε και μέσω e-mail για την επιτυχή αποστολή και εφόσον η εταιρία έχει ζητήσει/καταχωρήσει και απαντητική επιστολή, ενημερώνεστε με e-mail με την απαντητική επιστολή της εταιρίας.

Σε ποια μορφή μπορώ να επισυνάψω το βιογραφικό μου και τη φωτογραφία μου;

Το αρχείο του βιογραφικού σας πρέπει να είναι σε μορφή .doc, .docx, .txt ή .pdf και να μην ξεπερνάει τα 2 mb. Η φωτογραφία πρέπει να είναι σε μορφή .jpeg, .png ή .gif και να μην ξεπερνάει τα 2 mb.

Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του βιογραφικού μου, που έχω αποθηκεύσει στο Skywalker.gr;

Μπορείτε να αλλάξετε όποιο πεδίο επιθυμείτε, κάνοντας απλά κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία", που υπάρχει δίπλα στην κάθε ενότητα.

Όλες οι αγγελίες εργασίας που έχετε στο site είναι ενεργές, ακόμα και αν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα;

Οι αγγελίες εργασίας δημοσιεύονται στη σελίδα μας για 30 ημέρες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν εταιρίες που επιθυμούν οι αγγελίες εργασίας τους να παραμένουν ενεργές για περισσότερο διάστημα.

Πώς μπορώ να διαγράψω το βιογραφικό μου μέσα από τη βάση του Skywalker.gr;

Μέσα από τον λογαριασμό σας και στο πεδίο "Αρχεία Βιογραφικού", κάνετε κλικ στην "Επεξεργασία". Στη συνέχεια οδηγείστε στη σελίδα με τα υπάρχοντα βιογραφικά. Εκεί πατάτε το link "Διαγραφή" που βρίσκεται δίπλα στο αρχείο του βιογραφικού, το οποίο επιθυμείτε να διαγράψετε.

Γιατί σε μερικές αγγελίες εργασίας δεν φαίνονται τα στοιχεία της εταιρίας;

Γιατί κάποιες επιχειρήσεις για εταιρικούς λόγους, δεν επιθυμούν να κοινοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Οι αγγελίες εργασίας ποιες γεωγραφικές περιοχές καλύπτουν;

Καλύπτουν όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των συνεργαζόμενων εταιριών.

Υπάρχει κάποιο σημείο στο Skywalker.gr, όπου μπορώ να ανεβάσω το portfolio μου;

Μέσα στο λογαριασμό σας, στη φόρμα του βιογραφικού υπάρχει πεδίο επικόλλησης του link του portfolio σας.

Πώς μπορώ να κάνω πιο εύκολη την αναζήτησή μου χρησιμοποιώντας διάφορα κριτήρια;

Από τη κεντρική σελίδα του Skywalker.gr κάνοντας κλικ στο link "Σύνθετη αναζήτηση".

Υπάρχει τρόπος να ενημερώνομαι, πότε μια εταιρία δημοσιεύει αγγελίες εργασίας;

Εφόσον έχετε λογαριασμό στο Skywalker.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «e-mail alert» (Αποθήκευση αναζητήσεων) σημειώνοντας σαν κριτήριο αναζήτησης το όνομα της εταιρίας που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορείτε να βλέπετε τις θέσεις εργασίας ανά εταιρία, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο λογότυπο. Όλα τα λογότυπα κατηγοριοποιημένα μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ στο link "Δείτε όλες τις εταιρίες ανά κλάδο" που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του skywalker.gr.

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι να κάνω;

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας, πηγαίνετε στην μπάρα που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο "Ξέχασα τον κωδικό μου". Στη συνέχεια, συμπληρώνετε είτε το όνομα χρήστη είτε το e-mail δημιουργίας του λογαριασμού σας και πατάτε "Αποστολή e-mail ανάκτησης κωδικού". Τέλος, ανατρέχετε στο e-mail σας και αναζητείτε το e-mail, που σας έχει αποσταλεί.

Πώς μπορώ να αλλάξω το username και το password;

Για να αλλάξετε το username: Δεν είναι δυνατή η αλλαγή στο username. Αν επιθυμείτε αλλαγή στο username, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: advert@skywalker.gr ή στο τηλ: 210 9730280. Για να αλλάξετε το password: Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, στη συνέχεια πηγαίνετε στο τέλος της φόρμας του βιογραφικού και πατήστε "Επεξεργασία κωδικού".

Πώς μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από μόνοι σας παρά μόνο να τον απενεργοποιήσετε. Για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Απενεργοποίηση βιογραφικού". Για διαγραφή, θα πρέπει να μιλήσετε με την ομάδα του Skywalker.gr μέσω τηλ: 210 9730280 ή e-mail: advert@skywalker.gr.
Γενικά για το skywalker.gr

Τι είναι το Skywalker.gr;

Το Skywalker.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται από το 1999 μέχρι και σήμερα στην αναζήτηση εργασίας.

Το Skywalker.gr χρεώνει για τις υπηρεσίες του όσους αναζητούν εργασία;

Όχι. Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους υποψήφιους είναι εντελώς δωρεάν.

Εσείς μπορείτε να μου βρείτε δουλειά;

Το Skywalker.gr λειτουργεί ως ιστότοπος που δημοσιεύει θέσεις εργασίας. Δεν είμαστε γραφείο ευρέσεως εργασίας ή σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού. Παρ' όλα αυτά, διοργανώνουμε κατά διαστήματα ημερίδες και γενικότερες δράσεις που αφορούν στην αγορά εργασίας, όπου μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν και να παίρνετε χρήσιμες πληροφορίες για ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα όπως το βιογραφικό, τα social media, η συνέντευξη.

Τι είναι οι μικρές αγγελίες εργασίας;

Αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας, χωρίς προβολή λογοτύπου και με περιορισμό λέξεων.

Οι αγγελίες που βρίσκονται στο πλαίσιο «Καριέρες σε εταιρίες» είναι πιο καλές θέσεις εργασίας; Πώς επιλέγονται;

Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται για τις εταιρίες που έχουν ταυτόχρονα στο site μας πάνω από 2 επώνυμες αγγελίες εργασίας και δεν ανήκουν σε κάποιον από τους κλάδους, που υπάρχουν στην κεντρική σελίδα του Skywalker.gr. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είναι καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες από κάποιες άλλες.

Πώς μπορώ να αναρτήσω μια αγγελία από το Skywalker.γρ στο Facebook, Twitter κλπ;

Στο κάτω μέρος της αγγελίας εργασίας υπάρχει σύνδεση με τα social media για την προώθηση της κάθε αγγελίας.

Υπάρχει κάποιος χώρος στο Skywalker.gr που μπορώ να καταχωρίσω αγγελία εργασίας για τη δουλειά που ψάχνω ή για την υπηρεσία που προσφέρω;

Στην κεντρική σελίδα του skywalker.gr και στις κυψέλες που θα βρείτε, επιλέγετε το site μας "walker.gr", που εξειδικεύεται σε προσφορά εργασίας και η καταχώριση της αγγελίας εργασίας γίνεται δωρεάν.

Η επιχείρηση

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό στο Skywalker.gr, για να καταχωρίσω μια αγγελία εργασίας;

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό μόνοι σας, να αγοράσετε και να καταχωρίσετε αγγελία εργασίας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ: 210 9730280, e-mail: services@skywalker.gr και η ομάδα μας να τον δημιουργήσει για εσάς.

Δεν θέλω να δημοσιεύσω αγγελία για να καλύψω μια θέση εργασίας. Έχω άλλες επιλογές;

Εκτός από δημοσίευση αγγελίας εργασίας έχετε τη δυνατότητα αναζήτησης βιογραφικών μέσα από τη βάση μας.

Δεν έλαβα τα κατάλληλα βιογραφικά. Τι μπορώ να κάνω;

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προταθεί μια λύση.

Πόσα βιογραφικά μπορώ να λάβω;

Ο αριθμός των βιογραφικών που θα σας σταλούν εξαρτάται από τη χρονική περίοδο δημοσίευσης της αγγελίας εργασίας, την ειδικότητα και το προφίλ της αγγελίας.

Υπάρχουν κάποιες ειδικότητες για τις οποίες δεν δημοσιεύετε αγγελίες εργασίας;

Οι μόνες αγγελίες εργασίας που δεν δημοσιεύονται είναι όσες παραβιάζουν κάποια νομοθεσία ή προσβάλλουν τα χρηστά ήθη.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αρχική αξιολόγηση των βιογραφικών;

Διαθέτουμε υπηρεσία αυτόματης αξιολόγησης βιογραφικών η οποία διατίθεται επί πληρωμή.

Εσείς μου προωθείτε τα βιογραφικά;

Όλα τα βιογραφικά αποστέλλονται απευθείας από τους υποψηφίους.

Η θέση έχει καλυφθεί. Μπορώ να αντικαταστήσω την αγγελία εργασίας μου με άλλη για το υπόλοιπο των ημερών;

Όταν είστε συνδρομητής έχετε αυτή τη δυνατότητα, αλλά στην περίπτωση που αγοράσετε πακέτο αγγελιών εργασίας δεν είναι εφικτό.

Έχω ΑΦΜ εξωτερικού. Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο σε αυτό το ΑΦΜ;

Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο εάν υπάρχει ΑΦΜ Εξωτερικού, χωρίς το ΦΠΑ.

Σε πόσες μέρες μπορώ να ανανεώσω την αγγελία εργασίας μου;

Η ανανέωση μιας αγγελίας εργασίας μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε 30 ημέρες.

Μπορώ να είμαι συνέχεια στην πρώτη σελίδα του Skywalker.gr;

Ο χρόνος παραμονής του λογότυπού σας στην πρώτη σελίδα του Skywalker.gr εξαρτάται από την προσυμφωνημένη διάρκεια συνεργασίας μας.

Πόσες ειδικότητες μπορώ να βάλω σε μια αγγελία εργασίας;

Κάθε αγγελία εργασίας αναφέρεται σε μια ειδικότητα.

Σε ποιο e-mail στέλνω την αγγελία εργασίας μου;

Η αγγελία εργασίας σας μπορεί να σταλεί στο e-mail: services@skywalker.gr.

Σε τι διαφέρει μια συνδρομή από ένα πακέτο αγγελιών εργασίας;

Η συνδρομή περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό αγγελιών εργασίας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αντίθετα το πακέτο περιορίζει τον αριθμό αγγελιών εργασίας, χωρίς να δεσμεύει χρονικά την εταιρία.

Πόσες αγγελίες μπορώ να δημοσιεύσω;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες αγγελίες θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και το χρονικό διάστημα που έχει επιλεγεί από την εταιρία σας.

Τι είναι η μικρή αγγελία εργασίας και σε πόση ώρα δημοσιεύεται;

Η μικρή αγγελία εργασίας είναι κείμενο 30 λέξεων το οποίο δημοσιεύεται χωρίς λογότυπο εταιρίας και είναι δωρεάν. Η δημοσίευσή της γίνεται μέσα σε 48 ώρες από την αποστολή της και μένει στον ιστότοπο του Skywalker για 30 ημέρες.

Μετά από πόση ώρα δημοσιεύεται η αγγελία εργασίας;

Εφόσον γίνει η αποδοχή της προσφοράς, η αγγελία εργασίας σας δημοσιεύεται άμεσα. Οι ώρες εργασίας μας είναι Δευτ.-Παρ.:09:00-17:00. Σε άλλη περίπτωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας online μέσα από το σύστημα μας και να καταχωρίσετε την αγγελία εργασίας σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Σε ποιες γλώσσες μπορώ να δημοσιεύσω την αγγελία εργασίας μου;

Η αγγελία εργασίας μπορεί να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε γλώσσα εσείς επιθυμείτε.

Μπορώ να διαφημιστώ στην πλατφόρμα σας και αν ναι, πώς;

Μπορείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας με banner. Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το διάστημα που θα παραμείνει ενεργό, τις διαστάσεις και τη θέση του.

Υπάρχει κάποια βάση βιογραφικών και αν ναι πώς μπορώ να αντλήσω βιογραφικά;

Φυσικά και υπάρχει βάση βιογραφικών, η οποία συνεχώς αυξάνεται. Από αυτήν τη βάση, μπορείτε να αναζητήσετε, με δικά σας κριτήρια, τον κατάλληλο υποψήφιο. Για να έχετε πρόσβαση, μετά την έναρξη της συνεργασίας μας, σας δίνονται κωδικοί με τους οποίους μπορείτε να αντλήσετε βιογραφικά.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή της αγγελίας εργασίας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: Κατάθεση σε λογαριασμό, επιταγή και πληρωμή μετρητών μέσω εισπράκτορα (ισχύει για την Αττική). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά και πληρωμή μέσω του online συστήματος μας και μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πρέπει να προπληρώσω, για να δημοσιευτεί η αγγελία εργασίας;

Όχι. Η πληρωμή μπορείτε να πραγματοποιηθεί μέχρι και μετά από 15 ημέρες από την έκδοση του τιμολογίου.

Πόσο καιρό παραμένει δημοσιευμένη η αγγελία εργασίας;

Η αγγελία εργασίας παραμένει δημοσιευμένη στην πλατφόρμα μας από 1 έως 30 ημέρες.

Ποιο είναι το κόστος για τη δημοσίευση μιας αγγελίας εργασίας;

Το κόστος μια αγγελίας εργασίας ανέρχεται στο ποσό των 145€ + Φ.Π.Α.. Για κάθε επιπλέον αγγελία εργασίας υπάρχει μείωση του κόστους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 210 9730280.

Παρέχετε βοήθεια στη σύνταξη της αγγελίας εργασίας;

Βεβαίως και παρέχουμε. Η ομάδα του Skywalker.gr είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια.

Δημιουργία αγγελίας

Πώς μπορώ να καταχωρίσω μια αγγελία εργασίας; Υπάρχει κάποια φόρμα;

Με την έναρξη της συνεργασίας μας, η ομάδα του Skywalker δημοσιεύει για εσάς την αγγελία εργασίας σας. Παρόλα αυτά υπάρχει και η δυνατότητα, να καταχωρίσετε την αγγελία εργασίας μόνοι σας, μέσα από τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στο λογαριασμό σας.

Μπορώ να βάλω φωτογραφίες ή/και βίντεο στην αγγελία εργασίας μου;

Βεβαίως και μπορείτε να προσθέσετε στην αγγελία εργασίας ό,τι εσείς επιθυμείτε.

Μπορώ να αναρτήσω μόνος μου την αγγελία εργασίας;

Μπορείτε να αναρτήσετε και μόνος σας την αγγελία εργασίας, κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα δημοσιεύσεων.

Μπορώ να βάλω απαντητική επιστολή;

Μπορείτε να βάλετε απαντητική επιστολή σε όσες αγγελίες εσείς επιθυμείτε.

Μπορώ να δω την αγγελία εργασίας μου, πριν δημοσιευτεί;

Βεβαίως. Η αγγελία εργασίας σας μπορεί να αποσταλεί για τελική έγκριση, εφόσον ζητηθεί.

Μπορώ να κάνω διορθώσεις στην αγγελία μου;

Φυσικά και μπορείτε να διορθώσετε το κείμενο της αγγελίας, απλώς δεν μπορείτε να αλλάξετε την ειδικότητα.

Μπορώ να βάλω κάποιο link στην αγγελία εργασίας μου;

Φυσικά και μπορείτε να βάλετε κάποιο link στην αγγελία εργασίας σας. Είτε είναι το site σας είτε link αποστολής βιογραφικών σε αντικατάσταση του e-mail.

Πώς μπορώ να δω παλιές μου αγγελίες εργασίας;

Οι αγγελίες εργασίας σας παραμένουν σε αρχείο στο λογαριασμό της επιχείρησής σας.

Μπορώ να βάλω στην αγγελία εργασίας ερωτηματολόγιο, για την αρχική αξιολόγηση των βιογραφικών;

Υπάρχει η δυνατότητα ερωτηματολογίου στην αγγελία εργασίας, καθώς και η υπηρεσία αυτόματης αξιολόγησης, η οποία είναι επί πληρωμή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 9730280.

Μέχρι πόσες κατηγορίες μπορώ να επιλέξω, για να δημοσιευτεί η αγγελία εργασίας μου;

Μια αγγελία εργασίας μπορεί να δημοσιευτεί ταυτόχρονα σε δυο κατηγορίες.

Υπάρχει περιορισμός λέξεων και διαστάσεων στην αγγελία εργασίας;

Οι μεγάλες αγγελίες εργασίας είναι ολοσέλιδες και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μην έχετε περιορισμό λέξεων και διαστάσεων. Μοναδική εξαίρεση υπάρχει όταν η αγγελία εργασίας σας είναι σε μορφή εικόνας της οποίας το πλάτος πρέπει να είναι μέχρι 800px.

Πόσα email μπορώ να βάλω στην αγγελία εργασίας μου;

Μπορείτε να καταχωρίσετε μέχρι 2 e-mail.

Μπορώ να επιλέξω για το αν θα φαίνεται το e-mail μου;

Έχετε την επιλογή της εμφάνισης ή όχι του e-mail σας στο κείμενο της αγγελίας εργασίας. Το Skywalker.gr δεν προτείνει την εμφάνισή του για τη δική σας διευκόλυνση.

Γενικά για το skywalker.gr

Τι είναι το Skywalker.gr;

Το Skywalker.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα  που δραστηριοποιείται από το 1999 μέχρι και σήμερα στην αναζήτηση εργασίας.

Ποιες ώρες και μέρες, λειτουργεί η εταιρία;

Η εταιρία λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00, όλο το χρόνο, εκτός από τις επίσημες αργίες.

Μπορώ να έχω κάποια συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρίας σας;

Όλοι οι άνθρωποι του Skywalker.gr είναι διαθέσιμοι ανάλογα με τη φύση του αιτήματός σας.

Είστε γραφείο ευρέσεως εργασίας;

Το Skywalker.gr δεν λειτουργεί σαν γραφείο ευρέσεως εργασίας, ούτε σαν σύμβουλος επιχειρήσεων.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Skywalker.gr, για να βρω τον κατάλληλο υποψήφιο;

Το Skywalker.gr με 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά εργασίας, έχει χτίσει ένα αξιόπιστο όνομα, τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων όσο και μεταξύ των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι εμπιστεύονται την πλατφόρμα μας για την αναζήτηση της επόμενης θέσης εργασίας με αποτέλεσμα εσείς να έρχεστε σε επαφή με το κατάλληλο άτομο.

Τι επισκεψιμότητα έχει το site; Πόσοι είναι οι μοναδικοί επισκέπτες;

Η επισκεψιμότητα της σελίδας μας κατά μέσο όρο είναι 40.000 ημερησίως, ενώ οι μοναδικοί επισκέπτες είναι κατά μέσο όρο 28.000 ημερησίως.
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr