Ο Υποψήφιος

Τι πλεονεκτήματα μου προσφέρει η δημιουργία λογαριασμού στο Skywalker.gr;

Με τη δημιουργία λογαριασμού, σας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης του βιογραφικού σας στη βάση δεδομένων του Skywalker.gr και με αυτόν τον τρόπο μπορούν εύκολα οι εταιρίες να το αντλήσουν. Επιπλέον, με το λογαριασμό σας, δημιουργείται αρχείο με τις αγγελίες εργασίας, στις οποίες στείλατε βιογραφικό τους τελευταίους 6 μήνες. Τέλος, μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπηρεσία e-mail alert, αποθηκεύοντας τις αναζητήσεις των αγγελιών εργασίας. Έτσι, θα ενημερώνεστε με ένα e-mail κάθε φορά που αναρτάται αγγελία εργασίας, η οποία συμφωνεί με τα κριτήρια αναζήτησης.

Γίνεται να αποθηκεύω τις αγγελίες εργασίας που έχω δει;

Στο τέλος κάθε αγγελίας εργασίας, υπάρχει σύνδεσμος "Αποθήκευση αγγελίας" που σας δίνει τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε στο σύστημα. Τις "Αποθηκευμένες αγγελίες" θα τις βρείτε στη μπάρα που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας. Εκεί μπορείτε να τις διαχειριστείτε με όποιο τρόπο επιθυμείτε.

Υπάρχει κατηγορία για Πρακτική Άσκηση φοιτητών;

Υπάρχουν αγγελίες εργασίας για Πρακτική Άσκηση, όχι όμως κατηγορία. Για να δείτε αγγελίες εργασίας που αφορούν "Πρακτική Άσκηση" πηγαίνετε στην αναζήτηση και στο πεδίο "Απασχόληση" γράφετε "πρακτική". Κάνετε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" και το σύστημα σας δείχνει αυτόματα τις αντίστοιχες αγγελίες εργασίας.

Εάν έχω προσθέσει το βιογραφικό μου στη βάση του Skywalker.gr, εσείς μου παρέχετε κάποια ασφάλεια σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα;

Σε περίπτωση αναζήτησης βιογραφικών από οποιαδήποτε εταιρία, δεν δίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας, το επισυναπτόμενο αρχείο βιογραφικού και η τελευταία προϋπηρεσία παρά μόνο μετά από έγκριση από την ομάδα του Skywalker.gr.

Μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου στην αγγελία εργασίας χωρίς να έχω συνδεθεί ή πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό και να κάνω login;

Βεβαίως. Η αποστολή του βιογραφικού σας μπορεί να γίνει είτε σαν απλός επισκέπτης συμπληρώνοντας μόνο το e-mail σας και επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας είτε δημιουργώντας λογαριασμό.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό στο Skywalker.gr;

Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία ενός e-mail και είναι δωρεάν. Μπορείτε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας κλικάροντας από την κεντρική σελίδα του Skywalker.gr το κουμπί "Εγγραφή" ή από την μπάρα που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας και το link "Εγγραφή". Συμπληρώνοντας τα πεδία της φόρμας και πατώντας εγγραφή δημιουργείτε το λογαριασμό σας. Το μόνο που μένει είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που ήρθε στο e-mail σας, για να τον ενεργοποιήσετε. Μπορείτε εναλλακτικά να κάνετε login μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Linkedin.

Τα βιογραφικά αποστέλλονται κατευθείαν στην εταιρία που με ενδιαφέρει ή τα προωθείτε εσείς;

Η εταιρία λαμβάνει τα βιογραφικά, όπως τα προωθείτε εσείς. Το Skywalker.gr δεν επεμβαίνει.

Μπορώ να επισυνάψω περισσότερα από 1 αρχεία στο λογαριασμό μου στο Skywalker.gr;

Ναι. Μπορείτε να επισυνάψετε 2 αρχεία βιογραφικού και 1 αρχείο φωτογραφίας σε κάθε λογαριασμό.

Μπορώ να δω τι ειδικότητες περιλαμβάνει η κάθε κατηγορία;

Από την κεντρική σελίδα του skywalker.gr κάνετε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση". Στη συνέχεια στη σελίδα που οδηγείστε, επιλέγετε από τα φίλτρα που βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας "Κατηγορία". Αυτό αυτόματα σε οδηγεί να επιλέξεις "Υποκατηγορία" και στη συνέχεια "Ειδικότητα".

Κάθε πότε προστίθενται καινούριες αγγελίες εργασίας και πού μπορώ να τις βρω;

Καθημερινά δημοσιεύονται νέες θέσεις εργασίας. Μπορείτε να τις βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση", όπου θα δείτε τις ολοσέλιδες αγγελίες εργασίας είτε από το κουμπί "Μικρές αγγελίες" που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του skywalker.gr.

Όταν στείλω το βιογραφικό μου σε μια εταιρία, ειδοποιούμαι με κάποιο τρόπο ότι το έλαβε;

Ειδοποιείστε αυτόματα από το σύστημα ότι το βιογραφικό σας έχει σταλεί επιτυχώς, στη συνέχεια ενημερώνεστε και μέσω e-mail για την επιτυχή αποστολή και εφόσον η εταιρία έχει ζητήσει/καταχωρήσει και απαντητική επιστολή, ενημερώνεστε με e-mail με την απαντητική επιστολή της εταιρίας.

Σε ποια μορφή μπορώ να επισυνάψω το βιογραφικό μου και τη φωτογραφία μου;

Το αρχείο του βιογραφικού σας πρέπει να είναι σε μορφή .doc, .docx, .txt ή .pdf και να μην ξεπερνάει τα 2 mb. Η φωτογραφία πρέπει να είναι σε μορφή .jpeg, .png ή .gif και να μην ξεπερνάει τα 2 mb.

Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του βιογραφικού μου, που έχω αποθηκεύσει στο Skywalker.gr;

Μπορείτε να αλλάξετε όποιο πεδίο επιθυμείτε, κάνοντας απλά κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία", που υπάρχει δίπλα στην κάθε ενότητα.

Όλες οι αγγελίες εργασίας που έχετε στο site είναι ενεργές, ακόμα και αν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα;

Οι αγγελίες εργασίας δημοσιεύονται στη σελίδα μας για 30 ημέρες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν εταιρίες που επιθυμούν οι αγγελίες εργασίας τους να παραμένουν ενεργές για περισσότερο διάστημα.

Πώς μπορώ να διαγράψω το βιογραφικό μου μέσα από τη βάση του Skywalker.gr;

Μέσα από τον λογαριασμό σας και στο πεδίο "Αρχεία Βιογραφικού", κάνετε κλικ στην "Επεξεργασία". Στη συνέχεια οδηγείστε στη σελίδα με τα υπάρχοντα βιογραφικά. Εκεί πατάτε το link "Διαγραφή" που βρίσκεται δίπλα στο αρχείο του βιογραφικού, το οποίο επιθυμείτε να διαγράψετε.

Γιατί σε μερικές αγγελίες εργασίας δεν φαίνονται τα στοιχεία της εταιρίας;

Γιατί κάποιες επιχειρήσεις για εταιρικούς λόγους, δεν επιθυμούν να κοινοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Οι αγγελίες εργασίας ποιες γεωγραφικές περιοχές καλύπτουν;

Καλύπτουν όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των συνεργαζόμενων εταιριών.

Υπάρχει κάποιο σημείο στο Skywalker.gr, όπου μπορώ να ανεβάσω το portfolio μου;

Μέσα στο λογαριασμό σας, στη φόρμα του βιογραφικού υπάρχει πεδίο επικόλλησης του link του portfolio σας.

Πώς μπορώ να κάνω πιο εύκολη την αναζήτησή μου χρησιμοποιώντας διάφορα κριτήρια;

Από τη κεντρική σελίδα του Skywalker.gr κάνοντας κλικ στο link "Σύνθετη αναζήτηση".

Υπάρχει τρόπος να ενημερώνομαι, πότε μια εταιρία δημοσιεύει αγγελίες εργασίας;

Εφόσον έχετε λογαριασμό στο Skywalker.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «e-mail alert» (Αποθήκευση αναζητήσεων) σημειώνοντας σαν κριτήριο αναζήτησης το όνομα της εταιρίας που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορείτε να βλέπετε τις θέσεις εργασίας ανά εταιρία, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο λογότυπο. Όλα τα λογότυπα κατηγοριοποιημένα μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ στο link "Δείτε όλες τις εταιρίες ανά κλάδο" που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του skywalker.gr.

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι να κάνω;

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας, πηγαίνετε στην μπάρα που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο "Ξέχασα τον κωδικό μου". Στη συνέχεια, συμπληρώνετε είτε το όνομα χρήστη είτε το e-mail δημιουργίας του λογαριασμού σας και πατάτε "Αποστολή e-mail ανάκτησης κωδικού". Τέλος, ανατρέχετε στο e-mail σας και αναζητείτε το e-mail, που σας έχει αποσταλεί.

Πώς μπορώ να αλλάξω το username και το password;

Για να αλλάξετε το username: Δεν είναι δυνατή η αλλαγή στο username. Αν επιθυμείτε αλλαγή στο username, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: advert@skywalker.gr ή στο τηλ: 210 9730280. Για να αλλάξετε το password: Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, στη συνέχεια πηγαίνετε στο τέλος της φόρμας του βιογραφικού και πατήστε "Επεξεργασία κωδικού".

Πώς μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από μόνοι σας παρά μόνο να τον απενεργοποιήσετε. Για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Απενεργοποίηση βιογραφικού". Για διαγραφή, θα πρέπει να μιλήσετε με την ομάδα του Skywalker.gr μέσω τηλ: 210 9730280 ή e-mail: advert@skywalker.gr.
Γενικά για το skywalker.gr

Τι είναι το Skywalker.gr;

Το skywalker.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται από το 1999 μέχρι και σήμερα στην αναζήτηση εργασίας.

Το Skywalker.gr χρεώνει για τις υπηρεσίες του όσους αναζητούν εργασία;

Όχι. Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους υποψήφιους είναι εντελώς δωρεάν.

Εσείς μπορείτε να μου βρείτε δουλειά;

Το Skywalker.gr λειτουργεί ως ιστότοπος που δημοσιεύει θέσεις εργασίας. Δεν είμαστε γραφείο ευρέσεως εργασίας ή σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού. Παρ' όλα αυτά, διοργανώνουμε κατά διαστήματα ημερίδες και γενικότερες δράσεις που αφορούν στην αγορά εργασίας, όπου μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν και να παίρνετε χρήσιμες πληροφορίες για ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα όπως το βιογραφικό, τα social media, η συνέντευξη.

Τι είναι οι μικρές αγγελίες εργασίας;

Αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας, χωρίς προβολή λογοτύπου και με περιορισμό λέξεων.

Οι αγγελίες που βρίσκονται στο πλαίσιο «Καριέρες σε εταιρίες» είναι πιο καλές θέσεις εργασίας; Πώς επιλέγονται;

Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται για τις εταιρίες που έχουν ταυτόχρονα στο site μας πάνω από 2 επώνυμες αγγελίες εργασίας και δεν ανήκουν σε κάποιον από τους κλάδους, που υπάρχουν στην κεντρική σελίδα του Skywalker.gr. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είναι καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες από κάποιες άλλες.

Πώς μπορώ να αναρτήσω μια αγγελία από το Skywalker.γρ στο Facebook, Twitter κλπ;

Στο κάτω μέρος της αγγελίας εργασίας υπάρχει σύνδεση με τα social media για την προώθηση της κάθε αγγελίας.

Υπάρχει κάποιος χώρος στο Skywalker.gr που μπορώ να καταχωρίσω αγγελία εργασίας για τη δουλειά που ψάχνω ή για την υπηρεσία που προσφέρω;

Στην κεντρική σελίδα του skywalker.gr και στις κυψέλες που θα βρείτε, επιλέγετε το site μας "walker.gr", που εξειδικεύεται σε προσφορά εργασίας και η καταχώριση της αγγελίας εργασίας γίνεται δωρεάν.

Η επιχείρηση

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό στο skywalker.gr, για να καταχωρίσω μια αγγελία εργασίας;

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό ακολουθώντας τις οδηγίες και στη συνέχεια να αγοράσετε και να καταχωρίσετε αγγελία εργασίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλέφωνα 210 9730280 και 2310 326712 ή να στείλετε το αίτημά σας στα e-mail services@skywalker.gr ή services-thess@skywalker.gr και η ομάδα μας να τη δημιουργήσει για εσάς.

Δεν με ενδιαφέρει να δημοσιεύσω αγγελία για να καλύψω μια θέση εργασίας. Έχω άλλες επιλογές;

Εκτός από τη δημοσίευση αγγελίας εργασίας, έχετε τη δυνατότητα αναζήτησης βιογραφικών σημειωμάτων μέσα από τη βάση μας.

Επίσης μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχονται.

Δεν έλαβα τα κατάλληλα βιογραφικά. Τι μπορώ να κάνω;

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προταθεί μια λύση.

Πόσα βιογραφικά μπορώ να λάβω;

Ο αριθμός των βιογραφικών που θα σας σταλούν εξαρτάται από τη χρονική περίοδο δημοσίευσης της αγγελίας, την ειδικότητα και το προφίλ της αγγελίας.

Όλα τα βιογραφικά αποστέλλονται απευθείας σε εσάς από τους υποψηφίους και δεν προωθούνται αυτόματα από τη βάση του skywalker.gr.

Υπάρχουν κάποιες ειδικότητες για τις οποίες δεν δημοσιεύετε αγγελίες εργασίας;

Οι μόνες αγγελίες εργασίας που δεν δημοσιεύονται είναι όσες παραβιάζουν κάποια νομοθεσία ή προσβάλλουν τα χρηστά ήθη.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αρχική αξιολόγηση των βιογραφικών;

Διαθέτουμε υπηρεσία αυτόματης αξιολόγησης βιογραφικών. Τα φίλτρα τοποθετούνται με βάση τη δική σας καθοδήγηση και η διαδικασία γίνεται αυτόματα, χωρίς τη μεσολάβηση οποιουδήποτε μέλους του skywalker.gr. Η υπηρεσία παρέχεται επί πληρωμή.

Εσείς μου προωθείτε τα βιογραφικά;

Όλα τα βιογραφικά αποστέλλονται απευθείας σε εσάς από τους υποψηφίους και δεν προωθούνται αυτόματα από τη βάση του skywalker.gr.

Η θέση έχει καλυφθεί. Μπορώ να αντικαταστήσω την αγγελία εργασίας μου με άλλη για το υπόλοιπο των ημερών;

Η κάθε αγγελία παραμένει δημοσιευμένη για 30 ημέρες, αφορά σε μία ειδικότητα και δεν δύναται να αντικατασταθεί με άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της αγγελίας. Από τη στιγμή που θα απενεργοποιηθεί, δεν δύναται να αντικατασταθεί με άλλη ειδικότητα για το υπόλοιπο των ημερών που έχουν απομείνει.

Έχω ΑΦΜ εξωτερικού (VAT Number). Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο σε αυτό;

Φυσικά. Αρκεί ο αριθμός που θα δηλώσετε να συμφωνεί με το Σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών για τον φόρο προστιθέμενης αξίας (VIES) Επαλήθευση αριθ. ΦΠΑ, όταν πρόκειται για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι εταιρίες του εξωτερικού που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν απαλλαγή από τον ΦΠΑ.

Σε πόσες μέρες μπορώ να ανανεώσω την αγγελία εργασίας μου;

Η ανανέωση μιας αγγελίας εργασίας μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε 30 ημέρες.

Μπορώ να είμαι συνέχεια στην πρώτη σελίδα του skywalker.gr;

Οι αγγελίες δημοσιεύονται με σειρά προτεραιότητας όπως παραλαμβάνονται. Υπάρχει η δυνατότητα σταθερής τοποθέτησης του λογοτύπου σας στην αρχική σελίδα του skywalker.gr για όσο διάστημα επιθυμείτε. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται με επιπλέον κόστος.

Πόσες ειδικότητες μπορώ να βάλω σε μια αγγελία εργασίας;

Κάθε αγγελία εργασίας που δημοσιεύεται στη σελίδα του skywalker.gr αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη ειδικότητα.

Σε ποιο e-mail στέλνω την αγγελία εργασίας μου;

Η αγγελία εργασίας σας μπορεί να σταλεί στα e-mail: services@skywalker.gr & services-thess@skywalker.gr

Σε τι διαφέρει μια συνδρομή από ένα πακέτο αγγελιών εργασίας;

Η συνδρομή περιλαμβάνει δημοσίευση αγγελιών εργασίας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας μια πολιτική ορθής χρήσης η οποία αντιστοιχεί στο διάστημα που θα επιλέξετε.

Τα πακέτα αγγελιών εργασίας αφορούν σε συγκεκριμένο αριθμό αγγελιών με διάστημα χρήσης ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

Και στις δύο περιπτώσεις η κάθε αγγελία έχει μηνιαία διάρκεια.

Πόσες αγγελίες μπορώ να δημοσιεύσω;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το budget που έχετε διαθέσιμο και σύμφωνα πάντα με την υπηρεσία που έχετε επιλέξει.

Μπορώ να δημοσιεύσω αγγελία εργασίας χωρίς να φαίνονται τα στοιχεία της εταιρίας;

Η δημοσίευση αγγελιών εργασίας χωρίς να είναι εμφανή τα στοιχεία της εταιρίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους περιορισμούς που θέτει η νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Ενημερωθείτε αναλυτικά από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για τους περιορισμούς που υπάρχουν πριν προβείτε σε ανώνυμη δημοσίευση αγγελίας.

Τι είναι η μικρή αγγελία εργασίας και σε πόση ώρα δημοσιεύεται;

Η μικρή αγγελία είναι κείμενο 30 λέξεων συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, ενεργοποιείται εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της παραλαβής της και παραμένει δημοσιευμένη για 30 μέρες στην κατηγορία των μικρών αγγελιών (https://www.skywalker.gr/elGR/anazitisi/mikres-aggelies).

Οι μικρές αγγελίες δημοσιεύονται πάντα με ορατή την επωνυμία της εταιρίας. Δεν ενεργοποιούνται μικρές αγγελίες που περιλαμβάνουν αναφορές σε φύλο, θρησκεία, ηλικία ή εθνικότητα, όπως ορίζει η εργατική νομοθεσία για κάθε είδους διακρίσεις στον χώρο εργασίας. Επίσης, δεν δημοσιεύονται μικρές αγγελίες που έχουν ως τύπο απασχόλησης την εξωτερική συνεργασία ή την εθελοντική εργασία.

Σημειώστε, τέλος, ότι υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς μικρών αγγελιών αποκλειστικά μέσω του e-shop. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δημοσιεύσετε κείμενα έως 50 λέξεις και να διαχειριστείτε τα βιογραφικά μέσα από τον λογαριασμό σας. Οι αγγελίες αυτές εμφανίζονται και με πιο έντονη (bold) γραμματοσειρά.

Έπειτα από πόση ώρα δημοσιεύεται η αγγελία εργασίας;

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς, η αγγελία εργασίας σας δημοσιεύεται εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Οι ώρες λειτουργίας του skywalker.gr είναι Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 εκτός των επίσημων αργιών.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των υπηρεσιών μας online μέσα από το σύστημά μας και καταχώρισης της αγγελίας από εσάς σε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμείτε.

Σε ποιες γλώσσες μπορώ να δημοσιεύσω την αγγελία εργασίας μου;

Η αγγελία εργασίας μπορεί να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε γλώσσα εσείς επιθυμείτε. Δεν υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης από το skywalker.gr. Τα κείμενα που θα δημοσιευτούν αποστέλλονται από εσάς.

Μπορώ να διαφημιστώ στην πλατφόρμα σας, και αν ναι, πώς;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προβολής και διαφήμισης της επιχείρησής σας στη σελίδα του skywalker.gr. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες είτε καλώντας στα τηλέφωνα 210 9730280 & 2310326712, είτε στέλνοντας e-mail στα services@skywalker.gr & services-thess@skywalker.gr

Υπάρχει κάποια βάση βιογραφικών, και αν ναι, πώς μπορώ να αντλήσω βιογραφικά;

Φυσικά και υπάρχει βάση βιογραφικών. Από αυτή τη βάση μπορείτε να αναζητήσετε με δικά σας κριτήρια τον κατάλληλο υποψήφιο. H υπηρεσία προσφέρεται με κόστος, έχει ετήσια διάρκεια και αφορά συγκεκριμένο αριθμό βιογραφικών.

Για την άντληση των βιογραφικών χρειάζεται να διατηρείτε εταιρικό λογαριασμό χρήστη στη σελίδα του skywalker.gr.

Ισχύουν όροι και περιορισμοί που τίθενται βάσει της νομοθεσίας GDPR.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή της αγγελίας εργασίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους πληρωμής: με τραπεζική κατάθεση, με χρήση κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο e-shop του skywalker.gr, με μετρητά στην έδρα μας ή σε εισπρακτική υπηρεσία.

Πρέπει να προπληρώσω για να δημοσιευτεί η αγγελία εργασίας;

Η προπληρωμή απαιτείται για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του e-shop.

Σε διαφορετική περίπτωση η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών από την έκδοση του τιμολογίου.

Πόσο καιρό παραμένει δημοσιευμένη η αγγελία εργασίας; Σε πόσες μέρες μπορώ να την ανανεώσω;

Η κάθε αγγελία μένει δημοσιευμένη έως 30 ημέρες στη σελίδα του skywalker.gr, όπου και μπορεί να δημοσιευτεί εκ νέου εφόσον υπάρχει διαθέσιμος αριθμός αγγελιών προς δημοσίευση. Μετά το πέρας 15 ημερών δημοσίευσης μπορείτε να ζητήσετε την ενίσχυση της αγγελίας σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Ποιο είναι το κόστος για τη δημοσίευση μιας αγγελίας εργασίας;

Το κόστος για τη δημοσίευση μιας μηνιαίας αγγελίας ανέρχεται σε 145 € + ΦΠΑ. Υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες πακέτων αγγελιών και συνδρομών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του e-shop ισχύει έκπτωση 5% στις αρχικές τιμές του καταλόγου.

Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τo Tμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είτε καλώντας στα τηλέφωνα 210 9730280 & 2310 326712, είτε στέλνοντας e-mail στα services@skywalker.gr & services-thess@skywalker.gr

Παρέχετε βοήθεια στη σύνταξη της αγγελίας εργασίας;

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ώστε να σας κατευθύνει για τη σωστή σύνταξη της αγγελίας σας.

Δημιουργία αγγελίας

Πώς μπορώ να καταχωρίσω μια αγγελία εργασίας; Υπάρχει κάποια φόρμα;

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς, η καταχώριση μιας αγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από εσάς απευθείας μέσω του λογαριασμού σας και ακολουθώντας τις οδηγίες καταχώρισης αγγελιών, είτε προωθώντας την προς καταχώριση στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Μπορώ να βάλω φωτογραφίες ή/και βίντεο στην αγγελία εργασίας μου;

Μπορείτε να προσθέσετε στην αγγελία σας φωτογραφίες ή/και βίντεο με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ο τύπος του αρχείου της φωτογραφίας θα πρέπει να είναι .jpeg, .jpg, .png και το πλάτος τους (width) δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 800 pixels.

Μπορώ να αναρτήσω μόνος μου την αγγελία εργασίας;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε αγγελίες μέσω του λογαριασμού σας, αρκεί να έχετε ενεργό πακέτο αγγελιών. Για να δημοσιεύσετε αγγελία, αφού έχετε πραγματοποιήσει «Σύνδεση», πηγαίνετε από το κεντρικό μενού στο πεδίο «Αγγελίες» και στη συνέχεια «Εισαγωγή αγγελίας» και ακολουθείτε τα βήματα.

Μπορώ να βάλω απαντητική επιστολή;

Μπορείτε να προσθέσετε την απαντητική επιστολή που επιθυμείτε είτε σε όλες τις δημοσιευμένες αγγελίες σας, είτε σε επιλεγμένες.

Μπορώ να δω την αγγελία εργασίας μου πριν δημοσιευτεί;

Στην περίπτωση που επιλέξετε να καταχωρίσετε μόνος/η σας την αγγελία, μπορείτε να δείτε την αγγελία κάνοντας προεπισκόπηση πριν από την τελική δημοσίευση.

Στην περίπτωση που προωθήσετε στο skywalker.gr την αγγελία για καταχώριση, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί για έγκριση πριν από την τελική δημοσίευση.

Μπορώ να κάνω διορθώσεις στην αγγελία μου;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβείτε σε διορθώσεις στο κείμενο της αγγελίας σας. Ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει ο τίτλος της αγγελίας (ειδικότητα).

Μπορώ να βάλω κάποιο link στην αγγελία εργασίας μου;

Φυσικά και μπορείτε να βάλετε κάποιο link στην αγγελία εργασίας σας. Είτε είναι το link του site σας μέσα στο κείμενο της αγγελίας, είτε link αποστολής βιογραφικών σε αντικατάσταση του e-mail.

Πώς μπορώ να δω παλιές μου αγγελίες εργασίας;

Οι αγγελίες εργασίας σας παραμένουν στον λογαριασμό της επιχείρησής σας για ένα έτος από την ημερομηνία δημοσίευσης.

Μπορώ να βάλω στην αγγελία εργασίας ερωτηματολόγιο για την αρχική αξιολόγηση των βιογραφικών;

Υπάρχει η δυνατότητα ερωτηματολογίου στην αγγελία εργασίας, καθώς και η υπηρεσία αυτόματης αξιολόγησης, η οποία είναι επί πληρωμή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλ. 210 9730280 ή 2310 326712.

Μέχρι πόσες κατηγορίες μπορώ να επιλέξω για να δημοσιευτεί η αγγελία εργασίας μου;

Μία αγγελία εργασίας μπορεί να δημοσιευτεί ταυτόχρονα σε δύο κατηγορίες. Η κατηγορία που θα επιλεγεί θα πρέπει να συμφωνεί με την ειδικότητα της αγγελίας.

Υπάρχει περιορισμός λέξεων και διαστάσεων στην αγγελία εργασίας;

Δεν υπάρχει περιορισμός σε λέξεις ή διαστάσεις στις ολοσέλιδες αγγελίες εργασίας. Σας συμβουλεύουμε ωστόσο η αγγελία σας να είναι περιεκτική και ξεκάθαρη σε αυτό που αναζητάτε.

Μπορώ να δημοσιεύσω την αγγελία μου σε μορφή εικόνας;

Όχι. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μπορείτε αντί αυτού να επιλέξετε την υπηρεσία του template αγγελίας και να διαμορφώσετε την αγγελία σας με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Πόσα e-mail αποστολής βιογραφικών μπορώ να βάλω στην αγγελία εργασίας μου;

Μπορείτε να καταχωρίσετε μέχρι δύο e-mail για την αποστολή των βιογραφικών.

Μπορώ να επιλέξω το αν θα φαίνεται το e-mail μου;

Έχετε την επιλογή της εμφάνισης ή όχι του e-mail σας στο κείμενο της αγγελίας εργασίας. Το skywalker.gr δεν προτείνει την εμφάνισή του για τη δική σας διευκόλυνση.

Γενικά για το skywalker.gr

Τι είναι το Skywalker.gr;

Το skywalker.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται από το 1999 μέχρι και σήμερα στην αναζήτηση εργασίας.

Ποιες ώρες και μέρες, λειτουργεί η εταιρία;

Η εταιρία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00, όλο τον χρόνο, εκτός από τις επίσημες αργίες.

Μπορώ να έχω κάποια συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρίας σας;

Όλοι οι άνθρωποι του skywalker.gr είναι διαθέσιμοι ανάλογα με τη φύση του αιτήματός σας είτε για διά ζώσης είτε για εξ αποστάσεως συνάντηση.

Είστε γραφείο ευρέσεως εργασίας;

Το skywalker.gr δεν λειτουργεί ως γραφείο ευρέσεως εργασίας ούτε ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Skywalker.gr για να βρω τον κατάλληλο υποψήφιο;

Το skywalker.gr, με 20+ χρόνια παρουσίας στην αγορά εργασίας, έχει χτίσει ένα αξιόπιστο όνομα τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων όσο και μεταξύ των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι εμπιστεύονται την πλατφόρμα μας για την αναζήτηση της επόμενης θέσης εργασίας, με αποτέλεσμα εσείς να έρχεστε σε επαφή με το κατάλληλο άτομο.

Τι επισκεψιμότητα έχει το site; Πόσοι είναι οι μοναδικοί επισκέπτες;

Η επισκεψιμότητα της σελίδας μας κατά μέσο όρο είναι 40.000 ημερησίως, ενώ οι μοναδικοί επισκέπτες είναι κατά μέσο όρο 28.000 ημερησίως.
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr