... Τα «Μονοπάτια» πάνε και φέτος Θεσσαλονίκη!
26/03/2018 έως 30/03/2018

Η δράση του Skywalker.gr συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2018 καιώρες 10:00-16:00 με την παράλληλη διεξαγωγή του 31ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας, του 4ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και του 15ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Τα «Μονοπάτια» είναι πενθήμερα βιωματικά σεμινάρια με σκοπό την παροχή αξιοποιήσιμων πληροφοριών για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, στα οποία η συμμετοχή του κοινού είναι χωρίς χρέωση.

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία του επιχειρείν και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Τα Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας παρέχουν πληροφορίες για μία αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας με θεματολογία το σωστό βιογραφικό σημείωμα, τη συνέντευξη εργασίας, την επαγγελματική αυτοπαρουσίαση, τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς κ.ά., εκπαίδευση κατά την οποία οι συμμετέχοντες ενδυναμώνονται και επικαιροποιούν τις γνώσεις τους στην αναζήτηση εργασίας.

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας παρέχουν ουσιώδεις γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και αξίες, τις μεθόδους, το νομικό, φορολογικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το αντικείμενο.

Λόγω της δομής του προγράμματος η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μπορεί να αφορά μόνο σε ένα από τα τρία Μονοπάτια. Προϋπόθεση για την ένταξη στο τμήμα είναι η παρακολούθησηολόκληρουτου σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Δείτε το πρόγραμμα του 31ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του 4ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του 15ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στο τηλέφωνο 2310.32.67.12.

Τόπος διεξαγωγής: Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης OK!Thess, Γωνία Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας (Χάρτης)

Χώρος διεξαγωγής: Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης OK!Thess, Γωνία Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας
... #JobDay 45+
27/03/2018 έως 27/03/2018

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει το #JobDay 45ετών+, μία ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με προσωπικό coaching, με διάλογο και προβληματισμό.

Η δράση απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 45 ετών οι οποίοι αναζητούν εργασία ή απλώς επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Το #Jobday 45ετών+ θα διεξαχθεί στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 121, στις 27 Μαρτίου 2018 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Μέσω αυτής της βιωματικής δράσης επιδιώκουμε ο επισκέπτης-υποψήφιος να ζήσει εικονικά όλα τα απαραίτητα υπό πραγματικές συνθήκες στάδια μέχρι να καταφέρει να επιτύχει σε μία συνέντευξη εργασίας.

Ο επισκέπτης-υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει προσωπικά με εξειδικευμένο μέντορα για το LinkedIn προφίλ του, αλλά και για το βιογραφικό του, και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρει τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτά.

Επιπλέον θα μπορεί να έρθει σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Και φυσικά δεν θα λείπει η επαγγελματική φωτογράφιση, για να χρησιμοποιήσει ο κάθε υποψήφιος τις φωτογραφίες που θα προκύψουν στο προφίλ του στα social media, αλλά και στο βιογραφικό του.

Χώρος διεξαγωγής: Σεράφειο, Σύγχρονο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 121
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework