Η Χειροτέχνικα είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα και από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά. | Skywalker.gr - Jobs in Greece

Blog

Η Χειροτέχνικα είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα και από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά.  

Η Χειροτέχνικα είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα και από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά.

Γι’ αυτό στη Χειροτέχνικα 2023 υπάρχουν πολλές δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρούς μας φίλους!

  • Χειροτέχνησέ το με τη Hello kids Hellas!

Το Hello kids είναι ένα καταφύγιο δημιουργίας για κάθε παιδί! Διάλεξε ένα από τα παρακάτω σεμινάρια που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης:

Ζωγραφική σε πάνινη τσάντα

Ζωγραφίζουμε με τα απίθανα Temperello της Carioca και μαρκαδόρους υφάσματος τη δική μας τσάντα πλάτης. Η Φρίντα Κάλο ή ο Πικάσο θα μας συνοδεύουν στις βόλτες μας!

Πού αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνική; Μα σε ό,τι βαμβακερό ύφασμα θέλουμε: μαξιλάρια, σεντόνια, τσάντες, ρούχα για εμάς ή για τις κούκλες μας! Η φαντασία μας βάζει τα όρια.

Ώρες / μέρες σεμιναρίου

Παρασκευή 17/3: 19:00-20:00

Σάββατο 18/3: 13:00-14:00 & 19:00-20:00

Κυριακή 19/3: 13:00-14:00 & 19:00-20:00

Πάτησε ΕΔΩ για να κλείσεις το εισιτήριό σου!

Decoupage σε πασχαλινά αντικείμενα

Διακοσμούμε πασχαλινά αντικείμενα με υπέροχα χαρτιά. Ευχάριστη κατασκευή που μπορεί να απασχολήσει το παιδί για ώρα. Κάνουμε συνδυασμούς χαρτιών, κόβουμε, κολλάμε. Πολύ εντυπωσιακό και ομοιογενές αποτέλεσμα.

Πού αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνική; Σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Ξύλο, μέταλλο, γυαλί. Παλιά μικροέπιπλα που θέλουν ένα φρεσκάρισμα ή όπου υπάρχει ανάγκη για χρώμα και χαρά!

Ώρες / μέρες σεμιναρίου

Παρασκευή 17/3: 15:00-16:00

Σάββατο 18/3: 15:00-16:00

Κυριακή 19/3: 15:00-16:00

Πάτησε ΕΔΩ για να κλείσεις το εισιτήριό σου!

Τεχνική felt σε καδράκι

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι μπορούμε να ζωγραφίσουμε με… πρόβειο μαλλί; Κι όμως! Με την τεχνική του felt θα φτιάξουμε υπέροχες εικόνες κολλώντας χρωματιστές ίνες πάνω σε ένα κομμάτι τσόχας με ειδικές βελόνες.

Πού αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνική; Τα έργα που θα φτιάξουμε μπορούν να κολληθούν πάνω σε κουτιά, να γίνουν διακοσμητικά καδράκια, να τα ράψουμε πάνω σε τσάντα και όχι μόνο!

Ώρες / μέρες σεμιναρίου

Παρασκευή 17/3:17:00-18:00

Σάββατο 18/3:11:00-12:00 & 17:00-18:00

Κυριακή 19/3:11:00-12:00 & 17:00-18:00

Πάτησε ΕΔΩ για να κλείσεις το εισιτήριό σου!

Στον χώρο του hello kids, εκτός από τα προγραμματισμένα εργαστήρια, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση με ελεύθερη είσοδο για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών με εργαστήρια ζωγραφικής και ομαδικών κατασκευών!

  • Παιδικό Εργαστήριο «Πασχανόσαυρος» από το thepinkcloud.gr*

«Μα τι δουλειά έχει ο Πασχανόσαυρος στη Χειροτέχνικα; Εγώ θα σου πω! Έχει βγει στο σεργιάνι για να μαζέψει πασχαλινά αυγά, πολλά αυγά! Του έχει ανατεθεί από τον T-Rex να φέρει στην πόλη όσο πιο πολλά χρωματιστά αυγά μπορεί, γιατί σε μια εβδομάδα θα έχουν μεγάλη γιορτή! Δυσκολεύτηκε πολύ να βρει στις γύρω γειτονιές και του σφύριξα κλέφτικα να έρθει εδώ στη Χειροτέχνικα την Κυριακή 19 Μαρτίου να πάρει ιδέες πώς να φτιάξει τα δικά του αυγά. Οπ! για μια στιγμή! τα αυγά κρύβουν εκπλήξεις όταν κάπως μαγικά τα ανοίγεις. Τι έκπληξη θα έχει ΕΣΥ θα το αποφασίσεις! Σε περιμένω 10:30 με 13:30 στη Χειροτέχνικα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!»

*Η συγκεκριμένη δράση είναι δωρεάν.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις για παιδιά. Μείνε συντονισμένος στα social media της Χειροτέχνικα για να ενημερωθείς άμεσα!

Μικροί και μεγάλοι θα συναντηθούμε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, γιατί έχουμε ραντεβού στη Χειροτέχνικα 17-19 Μαρτίου 2023!

  


Description

Η Χειροτέχνικα είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα και από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά. Γι’ αυτό στη Χειροτέχνικα 2023 υπάρχουν πολλές δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρούς μας φίλους!

Also read

News
Η Χειροτέχνικα επιστρέφει με τη φθινοπωρινή της έκδοση

06 March 2023

Read the post
News
H Χειροτέχνικα 2023 είναι γεγονός! Δύο μέρες μόνο μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας και DYI.

06 March 2023

Read the post
News
Η Χειροτέχνικα επιστρέφει αναβαθμισμένη και με διευρυμένο περιεχόμενο!

06 March 2023

Read the post
News
Αναβολή διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022

06 March 2023

Read the post
News
Η Χειροτέχνικα επιστρέφει το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!

06 March 2023

Read the post

We are App 'n' running!

You'll be able to quickly and easily find your dream job from your mobile phone!

  • Create your profile
  • Send your CV straight away
  • Save your favourite companies and receive alerts
  • Set up a job alert
  • Upload a 10’’ video and quickly introduce yourself

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Subscribe to the newsletter

Register to receive newsletters from skywalker.gr - Jobs in Greece

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.