Συμμετοχή του Skywalker.gr στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition στη Θεσσαλονίκη. | Skywalker.gr - Jobs in Greece

Blog

Συμμετοχή του Skywalker.gr στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition στη Θεσσαλονίκη.




Συμμετοχή του Skywalker.gr
στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Skywalker.gr είχε την τιμή να συμμετάσχει στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition (29 και 30 Νοεμβρίου, Αποθήκη Γ και Δ), ένα διαδραστικό, ενημερωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό, διήμερο συνέδριο που διοργανώθηκε από την Αντιπροσωπία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
​Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την επιχειρηματικότητα, να πληροφορηθεί για τη σχετική υποστήριξη που παρέχει η Ε.Ε. και να ακούσει ιστορίες επιτυχημένων νέων επιχειρηματιών. Η δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην απασχόληση. Το κοινό που επισκέφθηκε την Αποθήκη Γ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει συνεδρίες με mentors και coaches, να ενημερωθεί για ευκαιρίες εργασίας, καθώς και να παρακολουθήσει θεατρικά δρώμενα και να λάβει μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια.

 

Η ομάδα του Skywalker.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία, με την παρουσία της στα coaching sessions του Σαββάτου, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για θέματα που άπτονται της αναζήτησης εργασίας. Στις 15:00 η Αλεξία Φουκίδου, διευθύντρια Περιφερειακού Τομέα, Skywalker.gr, πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρία coaching, όπου συζητήθηκαν όσα πρέπει να προσέχουμε σε μια συνέντευξη επιλογής προσωπικού, και στις 16:30 η Εύη Δεργιαδέ, community manager, Skywalker.gr, τη δεύτερη, όπου συζητήθηκε η σημασία της επαγγελματικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας. Το κοινό συμμετείχε ενεργά και με αμείωτο ενδιαφέρον κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις αναφορικά με τα θέματα που παρουσιάστηκαν.
Ευχαριστούμε πολύ τη διοργάνωση για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία. Η εμπειρία που αποκομίσαμε ήταν ιδιαίτερα θετική και εποικοδομητική. Εις το επανιδείν!


Description

Συμμετοχή του Skywalker.gr στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition στη Θεσσαλονίκη.

Also read

News
MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO 2024 Το σημείο αναφοράς της βιομηχανίας τροφίμων

03 December 2019

Read the post
News
12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ», 19/5–2/6, στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ»

03 December 2019

Read the post
News
ChemExpo 2024 | Pioneering the Future

03 December 2019

Read the post
News
Αφιέρωμα στον ΚΠ Καβάφη στην Ιταλία 4-12 Μαΐου 2024

03 December 2019

Read the post
News
JA Greece: Καλύτερη μαθητική «start-up» της χρονιάς η «Let’s Go» από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης

03 December 2019

Read the post

Counting down to the skywalker.gr App!

You'll be able to quickly and easily find your dream job from your mobile phone!

  • Create your profile
  • Send your CV straight away
  • Save your favourite companies and receive alerts
  • Set up a job alert
  • Upload a 10’’ video and quickly introduce yourself

mobile with skywalker app

Subscribe to the newsletter

Register to receive newsletters from skywalker.gr - Jobs in Greece

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.