Άλλα sites από το skywalker.gr | Skywalker.gr - Jobs in Greece

Blog

Άλλα sites από το skywalker.gr



Το skywalker.gr διευρύνει τις υπηρεσίες, που προσφέρει στις διάφορες κοινωνικές ομάδες δημιουργώντας μια σειρά από εξειδικευμένα sites. Ανάλογα με τις υπηρεσίες ή το προϊόν, ο πελάτης μας μπορεί να διαφημιστεί στοχευμένα στο κοινό που τον ενδιαφέρει, επιλέγοντας το ανάλογο site.

Point0.gr

To point0.gr είναι το πρώτο μηχανογραφημένο σύστημα διαχείρισης επιταγών εισόδου (voucher) στην αγορά εργασίας. Αν η εταιρία σας ενδιαφέρεται για πρόσληψη κατόχου voucher, επωφεληθείτε από τις δωρεάν υπηρεσίες μας για πληροφορίες προγραμμάτων απασχόλησης και κατάρτισης αλλά και προφίλ και βιογραφικά κατόχων voucher.

Skywalker.education

Το skywalker.education αποτελεί ένα εκπαιδευτικό ενημερωτικό οδηγό για μαθητές, φοιτητές, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για την εξέλιξη της εκπαίδευσης. Εδώ, μπορείτε να βρείτε όλες εκείνες τις πληροφορίες που αφορούν σπουδές, καθώς και τα νέα όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Walker.gr

Το walker.gr λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι ιστοσελίδα αγγελιών προσφοράς εργασίας. Εδώ, πάνω από 40 κατηγορίες επαγγελματιών δημοσιεύουν τις αγγελίες τους εντελώς δωρεάν.

Voluntarywork.gr

Στο voluntarywork.gr μη κερδοσκοπικές, μη κυβερνητικές οργανώσεις δημοσιεύουν τις αγγελίες τους για την εθελοντική στελέχωση των οργανισμών τους, καθώς και κείμενα σχετικά με τις δράσεις τους και το προφίλ τους. Όλες οι υπηρεσίες τόσο για τις ΜΚΟ όσο και τους υποψήφιους εθελοντές, είναι εντελώς δωρεάν.

Supportbusiness.gr

Το supportbusiness.gr στοχεύει στην παροχή όλων των αναγκαίων πληροφοριών για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Παρουσιάζονται με τρόπο κατανοητό, θέματα όπως η γυναικεία και η αγροτική επιχειρηματικότητα, ζητήματα φοροτεχνικά και νομικά, καθώς και οτιδήποτε αφορά το επιχειρησιακό περιβάλλον.

Rejoin.gr

Eδώ, οι άνεργοι και όσοι αναζητούν εργασία, μπορούν να βρουν τρόπους και συμβουλές για όσα χρειάζονται στην καθημερινή ζωή. Υπάρχουν θέματα σχετικά με την επιβίωση, τις ιατρικές υπηρεσίες, την εκπαίδευση, ανταλλαγές, την ψυχαγωγία, την εργασία και την απασχόληση, την πρόσβαση στο Internet κλπ.


Description

Άλλα sites από το skywalker.gr

Also read

News
KALLITHEA SPEED 2024

04 July 2016

Read the post
News
Ενημέρωση εκπαιδευομένων του 1ου ΣΔΕ Θεσσαλονίκης

04 July 2016

Read the post
News
Περισσότεροι από 2.500 επισκέφθηκαν το My Gap Feel & Fill Festival 2022

04 July 2016

Read the post
News
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1o Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας «Δράση 6Rχής»

04 July 2016

Read the post
News
Πακέτα συνδρομών

04 July 2016

Read the post

Eίμαστε στα App μας!

You'll be able to quickly and easily find your dream job from your mobile phone!

  • Create your profile
  • Send your CV straight away
  • Save your favourite companies and receive alerts
  • Set up a job alert
  • Upload a 10’’ video and quickly introduce yourself

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Subscribe to the newsletter

Register to receive newsletters from skywalker.gr - Jobs in Greece

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.