Company profile | Skywalker.gr - Jobs in Greece

EPSILON NET AE

ΖΩΝΗ ΕΜΟ - ΠΑΡΟΔΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ 87, ΚΩΝ/ΤΙΚΑ ΠΥΛΑΙΑ

Company

EPSILON NET AE

Sector

Πληροφορικής-Τεχνολογίας

Year of establishment

1999

Number of employees

0-10

Add
section

Company profile

H Epsilon Net A.E.είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου(Epsilon Net Network)και της εκπαίδευσης(Epsilon Net Training).

Ο Όμιλος της Epsilon Νet αποτελεί σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια.Απασχολεί σήμερα περί τους +800 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκηκαι διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενοδίκτυο με περισσότερους από 500 συνεργάτεςσε όλη την Ελλάδα.Περισσότεροι από 16.000 λογιστές/φοροτεχνικοί και 80.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Ο Όμιλος, πιστός στο Όραμα του, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων, τόσο για λογιστικά γραφεία, όσο και για τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων.

Ακολουθώντας με συνέπεια το δρόμο της συνεχούς ανάπτυξης και ενισχύοντας το μοντέλο των κινήσεων συνεργασίας στη βάση της τεχνολογικής σύμπραξης, η Epsilon Net ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2020 την εξαγορά του 80% τηςDATA COMMUNICATION Α.Ε.Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών η Epsilon Net επιδιώκει την διεύρυνση του πελατολογίου της, όπως και την εξασφάλιση των πιο σύγχρονων τεχνολογικά υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις.

Τον Ιανουάριο του 2021 η Epsilon Net προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση, η οποία αλλάζει τον χάρτη της Πληροφορικής στην Ελλάδα.Η Epsilon Net εξαγόρασε τηνSINGULAR LOGIC- σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με τηνSPACE HELLAS ΑΕ- υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα. Η ίδρυση τηςEpsilon SingularLogic Α.Ε.θα αποτελέσει τον επιχειρηματικό βραχίονα του Ομίλου στον τομέα των ERP συστημάτων και των εμπορικολογιστικών εφαρμογών για επιχειρήσεις αξιοποιώντας το πολύ μεγάλο πελατολόγιο με πάνω από 40.000 εγκαταστάσεις καθώς και το σημαντικό πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων τηςSINGULAR LOGIC.

Η Epsilon SingularLogic Α.Ε.αποτελεί τη νεοϊδρυθείσα εταιρεία που προέκυψε από τη δημιουργική συνεργασία του επιχειρηματικού σχήματος τωνSingularLogic, Epsilon NetκαιSpace Hellasστον κλάδο του ιδιοπαραγόμενου λογισμικού εμπορικολογιστικών εφαρμογών για επιχειρήσεις και ERP συστημάτων. Βασικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί η ενιαία στρατηγική επικοινωνίας και διαχείρισης του δικτύου συνεργατών, αλλά και η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των τελικών πελατών.

Η ίδρυση τηςΕpsilon SingularLogicαποτελεί την πρώτη στρατηγική κίνηση στην υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδιασμού που έχει ήδη ανακοινωθεί, υιοθετώντας με συνέπεια, την αρχή της εξειδίκευσης και της διοίκησης ανά τομέα ευθύνης, με απώτερο στόχο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων τόσο της SINGULARLOGIC, όσο και των εταιρειών EPSILON NET και SPACE HELLAS.

Υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρηματικό της πλάνο, ΗEpsilon Net A.E.τον Ιούνιο του 2021, ανακοινώνει την εξαγορά πλειοψηφικού, ποσοστού 60% της εταιρίας TECHNOlife που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων στον τομέα του business software.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ΗEpsilon Net A.E.ανακοινώνει, ότι η θυγατρική της εταιρίαEpsilon SingularLogic Α.Ε. ολοκλήρωσε την εξαγορά πλειοψηφικούποσοστού 80%της εταιρίας iQom, που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η θυγατρική του Ομίλου,EpsilonHR, ειδικεύεται σε λύσεις για τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού/Μισθοδοσίας. Mετά και την απόκτησητου πηγαίου κώδικα και δικαιωμάτων προϊόντων τηςSCAN, κατέχει πλέον ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Οι νέες προσφερόμενεςτεχνολογίεςCloudκαιMobileεκσυγχρονίζουν και διευκολύνουν την εργασιακή καθημερινότητα του επαγγελματία, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία και αξιοπιστία. Τα προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net συνοδεύονται με άρτια τεχνική υποστήριξη από μια ομάδα 150 στελεχών και εξυπηρετούν κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της και τον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Ο ΌμιλοςEpsilonNetεπιβεβαιώνει τη φιλοδοξία του να είναι έναςone-stop-shopπροορισμός για τον σύγχρονο επαγγελματία, καθώς προσφέρει συνδυαστικά και εξειδικευμένη ενημέρωση 24/7 και δίκτυο επίλυσης φορολογικών θεμάτων με την εγγύηση της αποκλειστικής, για τα Ελληνικά δεδομένα,επιστημονικής ομάδας. Επιπλέον, ηEpsilon Net Trainingαποτελεί την διαχρονική λύση των επαγγελματιών του οικονομικού κλάδου για την επαγγελματική εκπαίδευση. Το νεοσύστατοEpsilonNetCollegeαποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειάς μας να παρέχουμε απεριόριστη πρόσβαση στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία.

Η Epsilon Net έχει λάβει περισσότερα από85 εθνικά και διεθνή βραβείαγια τα προϊόντα, την υποστήριξη, την καινοτομία και βραβευμένη για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ωςBest Workplace. Το 2020 αποτελεί έτος-ορόσημο, καθώς η Epsilon Net εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το PYLON είναι μια πρωτοποριακή λύση επόμενης γενιάς, μια ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα εφαρμογών λογισμικού. Προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον με μοναδικά πλεονεκτήματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία και την επιτυχία των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το PYLON έχει διεισδύσει σε κάθετες αγορές και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο στον τομέα της φιλοξενίας. Η Epsilon Net έκανε τη μεγαλύτερη επενδυτική κίνηση εταιρείας στον κλάδο της πληροφορικής στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο. Μετά τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση τηςHiT SA, έχει επίσης ενσωματώσειτη Sysco SA και την hoteliga International Sp. z o.o. σε μια νέα εμπορική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα για τον κλάδο.

Το μέγεθος των αγορών-στόχων της EpsilonNet επεκτείνεται ραγδαία μετά τις εξαγγελίες της Α.Α.Δ.Ε. σχετικά με την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλες τις ελληνικές εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.ΗWebεφαρμογή Epsilon Smart και η Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Epsilon Digital αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και αναμένεται να φέρουν σημαντική ώθηση στο πελατολόγιο του Ομίλου.

Ο σκοπός μας

Σκοπός της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 2 του καταστατικού της είναι:

 1. Η παραγωγή και εμπορία προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών (Λογισμικό).
 2. Η παραγωγή και εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, προϊόντων πληροφορικής και προϊόντων επικοινωνιών.
 3. Η παροχή υπηρεσιών, εγκατάσταση, λειτουργία υποστήριξης και εκπαίδευσης συστημάτων και προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 4. Η παραγωγή και εμπορία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζουν την εκπομπή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή εικόνας, σχεδίων και πληροφοριών προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο είτε μέσω του Διαδικτύου (Internet), είτε με απευθείας σύνδεση.
 5. Η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και διαλέξεων με σκοπό την κατάρτιση και επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων και άλλων ιδιωτών σε οικονομικά, φορολογικά και άλλα θέματα.
 6. Η παροχή συμβουλών, η οργάνωση και η εκπόνηση μελετών σε οικονομικά, διοικητικά και άλλα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις.
 7. Η επεξεργασία, εισαγωγή- εξαγωγή και εμπορία των παραπάνω ειδών και υπηρεσιών.
 8. Η πώληση προϊόντων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών γενικά, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.
 9. Η ανάπτυξη όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων με μεθόδους ηλεκτρονικού εμπορίου.
 10. Η μεταπώληση - εμπορία βιβλίων και περιοδικών.
 11. Η χρηματοδότηση και ο χρηματοοικονομικός συντονισμός καθώς και η διαχείριση των εταιριών στις οποίες συμμετέχει.
 12. Η χρηματοδότηση επιχειρήσεων, η παροχή εγγυήσεων, η έκδοση εγγυητικών επιστολών υπέρ τρίτων, που οι δραστηριότητες τους είναι σχετικές και βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της Εταιρίας.

Το όραμά μας

    Επιτυχημένη και δυναμική πολύχρονη πορεία χαρακτηρίζει τον Όμιλο Epsilon Net Α.Ε., ο οποίος το 2007, για τέταρτη συνεχή χρονιά εντάχθηκε στον κατάλογο με τις 500 πλέον αναπτυσσόμενες και δυναμικές επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης*, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη χρονιά την πίστη στο όραμα που οδηγεί την πορεία της και εμπνέει το ανθρώπινο δυναμικό της.

    «Το όραμα που καθορίζει την πορεία μας είναι κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας να έχει απεριόριστη δυνατότητα πρόσβασης στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και να αξιοποιεί 100% τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία στο αντικείμενό του»

    Ο εταιρείες του ομίλου έχουν σαν Αποστολή την παρακολούθηση και την επεξεργασία των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, με στόχο την άμεση και εύστοχη αξιοποίησή τους στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων.

Counting down to the skywalker.gr App!

You'll be able to quickly and easily find your dream job from your mobile phone!

 • Create your profile
 • Send your CV straight away
 • Save your favourite companies and receive alerts
 • Set up a job alert
 • Upload a 10’’ video and quickly introduce yourself

mobile with skywalker app

Subscribe to the newsletter

Register to receive newsletters from skywalker.gr - Jobs in Greece

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.