Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για τα διεθνή βραβεία 3rd Greek International Women Awards (GIWA) | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για τα διεθνή βραβεία 3rd Greek International Women Awards (GIWA)Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για τα διεθνή βραβεία 
3rd Greek International Women Awards (GIWA)

Ψηφίστε για να αναδείξετε και να επιβραβεύσετε  τις Ελληνίδες ανά τον κόσμο για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα

Η επιτροπή των Greek International Women Awards ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της ψηφοφορίας του κοινού. Η διαδικασία ξεκινά στις 17 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023.

Διακόσες τέσσερις (204) Ελληνίδες από δεκαπέντε (15) χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή στα Greek International Women Awards. Τώρα, οι γυναίκες που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας των βραβείων μπορούν –με τη δική σας ψήφο– να αναγνωριστούν και να επιβραβευτούν για την πορεία και το έργο τους.

Το κοινό μπορεί να τις γνωρίσει και να τις ψηφίσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων https://greekinternationalwomenawards.com/3rd-giwa-shortlisted-candidates/.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνες και Πολιτισμός (Arts and Culture), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Σχέδιο (Design), Εκπαίδευση και Ψυχολογία (Education and Psychology), Περιβάλλον και Βιωσιμότητα (Environment and Sustainability), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Νομική και Πολιτικές Επιστήμες (Law and Political Sciences), Μέσα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Media and Marketing Communications), Θετικές Επιστήμες και Τεχνολογία (Science and Technology), Ναυτιλιακά (Shipping), Κοινωνική Ευθύνη (Social Responsibility), Αθλητισμός (Sports), Young Star Award (Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενων Γυναικών).

Η εντυπωσιακή συμμετοχή γυναικών στα βραβεία, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, αποδεικνύει ότι οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τις ικανότητες και το έργο τους.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία έχουν περάσει από τη διαδικασία εποπτείας και ελέγχου της αίτησής τους από την EY Greece και έχουν βαθμολογηθεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και αντιπροσωπεύουν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμός, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος (https://greekinternationalwomenawards.com/3rdgiwa-categories-and-judges/)

Στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής της νικήτριας κάθε κατηγορίας, η δύναμη είναι στα δικά σας χέρια.

Γνώρισε αυτές τις γυναίκες, πάρε έμπνευση, ψήφισε την καλύτερη και γίνε αρωγός της Ελληνίδας που διαπρέπει διεθνώς.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 σε μια μοναδική τελετή απονομής βραβείων στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Ελληνικός Κόσμος.

 


Περιγραφή

Ψηφίστε για να αναδείξετε και να επιβραβεύσετε τις Ελληνίδες ανά τον κόσμογια τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.