Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται από το 1999 μέχρι και σήμερα στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει υπηρεσίες καταχώρησης αγγελικών εργασίας για την εύρεση προσωπικού.

Οι πελάτες (επιχειρήσεις / εταιρείες) του skywalker.gr μπορούν να επιλέξουν έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: τραπεζική κατάθεση, χρήση κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο e-shop του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, μετρητά στην έδρα μας ή σε εισπρακτική εταιρία.

Το skywalker.gr παρέχει online υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα μη παραλαβής, ή παραλαβής ελλαττωματικής υπηρεσίας.

Σε περίπτωση εμφάνισης τεχνικού προβλήματος στην πλατφόρμα skywalker.gr που είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία χρήσης των υπηρεσιών μας, προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της αγοράς της υπηρεσίας. Μετά το πέρας των ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών και εφόσον η εταιρεία δεν έχει προβεί σε σχετικό αίτημα, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος του skywalker.gr.

Σε περίπτωση που λόγω τεχνικού προβλήματος στην πλατφόρμα skywalker.gr δεν καταστεί δυνατή η παροχή του συνόλου των υπηρεσιών μας (π.χ. δημοσίευση αγγελίας για μικρότερο χρονικό διάστημα από αυτό που προβλέπεται στο πλάνο που έχει αγοράσει η εταιρεία) προβλέπεται επιστροφή του 50% των χρημάτων εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της αγοράς της υπηρεσίας. Μετά το πέρας των ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών και εφόσον η εταιρεία δεν έχει προβεί σε σχετικό αίτημα, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος του skywalker.gr.

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς αναιτιολόγητα και εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, αρχόμενης από την επομένη της αγοράς των υπηρεσιών, εφόσον αποδεδειγμένα δεν έχει προχωρήσει σε χρήση της εν λόγω υπηρεσίας, προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της αγοράς της υπηρεσίας.

Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της ιστοσελίδας.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για την παράβαση των παρόντων όρων (συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης υπηρεσιών) που οφείλεται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της και εκφεύγουν του ελέγχου της. Ενδεικτικώς αναφέρονται οι περιπτώσεις απεργιών εντός της Ελληνικής Επικράτειας, τρομοκρατικών ενεργειών, ακραίων καιρικών φαινομένων (σεισμών, πλημμυρών), πυρκαγιών, πολέμων, φυσικών καταστροφών, πανδημίας, προβλημάτων των προμηθευτών / μεταφορών / παραγωγής, διακυμάνσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικών ή νομοθετικών πράξεων και εν γένει οποιωνδήποτε περιστατικών τα οποία δεν επιτρέπουν τη σωστή εκτέλεση των παρόντων όρων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΦΥΝΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Λεωφ.Δημοκρατίας 46, 16345 Ηλιούπολη
Τηλ: 2109730280
E-mail: [email protected]

Ημερομηνία ισχύος της Πολιτικής
02/04/2024

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.