It’s a woman’s digital world! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

It’s a woman’s digital world!Το συνέδριο της Smartpress που συνδέει, ενδυναμώνει και αναδεικνύει τις γυναίκες στην αγορά, το business και το STEM

It’s a woman’s digital world!

Ζωντανά φέτος στο Divani Caravel

Το Women in Digital 2023

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο digital ή το χρησιμοποιούν στην επαγγελματική τους καριέρα, η Smartpress διοργανώνει στις 7 Μαρτίου 2023 για τρίτη συνεχή χρονιά το συνέδριο Women in Digital 2023, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο «Divani Caravel».

Έπειτα από δύο χρόνια online μετάδοσης, το μοναδικό συνέδριο που διασυνδέει και δίνει βήμα σε διακεκριμένες γυναίκες από τον χώρο της πληροφορικής, της τεχνολογίας, της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και του digital marketing μετατρέπεται σε μια γιορτή της μεγάλης κοινότητας των γυναικών στο business με ανανεωμένη ατζέντα, hot θέματα, βραβεύσεις και networking και χρήσιμα workshops με ό,τι πιο νέο για τις τάσεις και την «εργαλειοθήκη» των Women In Digital, in Tech, in e-Commerce, in STEM.

Το Women In Digital 3 συνιστά το ετήσιο meeting point της ελληνικής γυναικείας κοινότητας. Για τις γυναίκες στην τεχνολογία και γύρω από την τεχνολογία.

Στο συνέδριο θα κληθούν να μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους οι ηγέτιδες της τεχνολογίας, οι πρωτοπόρες της καινοτομίας και οι ένθερμες υποστηρίκτριες της διαφορετικότητας και τις δημιουργούς αλλαγών που τοποθετούν τις γυναίκες σε ανδροκρατούμενους κλάδους.

Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο περιλαμβάνει:​

Leadership stories για τη μεγάλη διαδρομή προς την επιτυχία αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα και τους τρόπους που μπορεί να τις ξεπεράσει.

Career Development – Πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι γυναίκες ώστε να βελτιωθεί η εργασιακή και η προσωπική τους πορεία αλλά και τα hard & soft skills τους.

Business Transformation – Case studies για ανάπτυξη και βελτίωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Equality and Equity – Τρόποι και λόγοι ενίσχυσης της εταιρικής κουλτούρας σε θέματα που αφορούν το diversity & το inclusion.

Workshops και πρακτικές που αφορούν το work-life balance.

Στόχος του συνεδρίου είναι:​

 • Να αναδείξει τις δεξιότητες ζήτησης σε επαγγέλματα τεχνολογίας, πληροφορικής, αυτοματισμού, μηχανικής και marketing που μπορούν να κάνουν το ίδιο καλά και οι γυναίκες.
 • Να διασυνδέσει ηγέτιδες επαγγελματίες, μέντορες, ερευνήτριες, επιχειρηματίες και στελέχη από όλους τους χώρους με επίκεντρο, κοινό παρονομαστή, το digital και την τεχνολογία.
 • Να εμπνεύσει και να μοιραστεί την εμπειρία, τις προκλήσεις και τις συμβουλές πετυχημένων γυναικών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ως συστατικό της επιτυχίας τους.
 • Να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά γυναικών να περάσουν τα σύνορα στην καριέρα τους και να γίνουν μέλη της μεγάλης κοινότητας του STEM.

Απευθύνεται σε:​

 • Επαγγελματίες, γυναίκες αλλά και άνδρες, από πολλαπλούς τομείς όπως Sciences, Technology, IT, Engineering, Mathematics, Digital Marketing, Customer Support, Sales, Communications κ.ά., που μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους και να προωθήσουν εσωτερικά νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αφορούν τον τεχνολογικό τομέα – με στόχο την υιοθέτηση του diversity και του inclusion.
 • Σε στελέχη της πολιτείας, των θεσμών, των ενδιαφερόμενων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και ΜΚΟ.
 • Σε φοιτητές, τελειόφοιτους πανεπιστημιακής / μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας και ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης, καθώς και για επιμόρφωση πάνω στις τελευταίες τάσεις πάνω στον τομέα της τεχνολογίας.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ


Περιγραφή

Πιστή στο ετήσιοραντεβού της με τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο digital ή το χρησιμοποιούν στην επαγγελματική τους καριέρα, η Smartpress διοργανώνει στις 7 Μαρτίου 2023 για τρίτη συνεχή χρονιά το συνέδριο Women in Digital 2023, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο «DivaniCaravel».

Διαβάστε επίσης

Νέα
4ο Electric + Micro Mobility Forum

14 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ESG: Join the Green and Social Revolution

14 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Digital Modern Shipping 2023: Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου

14 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
''2o Women in Digital''- Women got the power!

14 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Click Events: Η ψηφιακή «ολοκλήρωση» των συνεδρίων της Smartpress

14 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.