Bus Tour: Ημέρες Καριέρας σε 8 πόλεις της Ελλάδας στον κλάδο της φιλοξενίας | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Bus Tour: Ημέρες Καριέρας σε 8 πόλεις της Ελλάδας στον κλάδο της φιλοξενίαςBus Tour: Ημέρες Καριέρας σε 8 πόλεις της Ελλάδας στον κλάδο της φιλοξενίας

Ένα πρωτοποριακό concept το οποίο έχει σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εργοδοτών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και αναζητούν εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τουριστική βιομηχανία έρχεται να αφήσει το αποτύπωμά του σε 8 πόλεις της Ελλάδας.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Bus Tour», η οποία διοργανώνεται από την Gordon Charles, εταιρία με πολυετή εμπειρία και διεθνή παρουσία στον τομέα του HR consulting and recruitment, και δίνει τη δυνατότητα στις τουριστικές εταιρίες να βρεθούν με το διαθέσιμο εν ενεργεία προσωπικό στον ίδιο χώρο, με οργανωμένη ατζέντα, ενώ κάθε ενδιαφερόμενος έρχεται σε άμεση επαφή με τις θέσεις και τις επιχειρήσεις που ταιριάζουν στο προφίλ και στην ιδιοσυγκρασία του.

Μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι από Ελλάδα και Κύπρο αλλά και εκπρόσωποι της κρουαζιέρας θα δώσουν το παρών, απευθυνόμενοι σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου όλων των ειδικοτήτων, σε ειδικευόμενους ή σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων, σε μη εξειδικευμένο προσωπικό με διάθεση να εργαστεί στον τουρισμό, αφού όλες οι εταιρίες παρέχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση για οποιαδήποτε θέση, μόνιμη ή εποχική.

Όραμα των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς τόσο με τους ίδιους τους ανθρώπους που προσελκύουν για recruiting όσο και με τις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται το όνομα Gordon Charles.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από το 2010, που ιδρύθηκε η εταιρία μας στην Αγγλία, έφτασε σήμερα να κατακτήσει τον κόσμο με εξαιρετικές κριτικές. Το δικό μας βιογραφικό σημείωμα περιλαμβάνει ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να εκπληρώσουν το όνειρό τους για την καλύτερη επαγγελματική τους αποκατάσταση, με τους οποίους έχουμε χτίσει προσωπικούς δεσμούς, που διατηρούμε στο πέρασμα των χρόνων, γιατί θέλουμε να χαμογελούν και να εξελίσσονται. Αυτό συμβαίνει διότι προσεγγίζουμε τον υποψήφιο ως έναν άνθρωπο που επενδύει τη ζωή και την καριέρα του σε εμάς και είμαστε πραγματικά υπεύθυνοι γι’ αυτό! Οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε είναι πλέον οι συνοδοιπόροι του έργου μας. Δεν είναι τυχαίο που όσες έχουν επενδύσει στη δική μας ομάδα έχουν αντιληφθεί ότι νοιαζόμαστε για τα αποτελέσματα, τα οποία είναι, βέβαια, εγγυημένα και μετρήσιμα», δήλωσε η Μαρία Davies, Managing Director Global Recruitment της Gordon Charles, προσθέτοντας πως η ομάδα απαρτίζεται από δραστήριους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να υποστηρίζουν ξεχωριστά την κάθε εταιρία, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της.

«Το λεωφορείο της Gordon Charles αποφάσισε να κάνει πρώτη φορά το δικό του ταξίδι φέτος, το 2023, σε Ελλάδα και Πορτογαλία για να γνωριστούμε από κοντά. Ήταν κάτι που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες με το ξέσπασμα της πανδημίας δεν μας το επέτρεψαν. Τώρα αισθανόμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να καλωσορίσουμε όσους επιθυμούν να μας επισκεφθούν σε 8 πόλεις της Ελλάδας και 2 πόλεις της Πορτογαλίας. Αυτό που θέλουμε είναι μαζί με τη θετική σας ενέργεια να πάρετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να προσέλθετε στους χώρους που έχουμε διαμορφώσει με τη βοήθεια των χορηγών μας και τις αιγίδα τον Δήμων, οι οποίες στήριξαν τη δράση μας. Πιστεύουμε ότι είναι η ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε αυτό που πραγματικά αναζητάτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Davies.

Οι πόλεις όπου θα επισκεφθεί το Bus Tours είναι οι ακόλουθες:

18/2 Αθήνα (Hotel Stratos Vasilikos)

19/2 Πάτρα (Hotel Moxy Patra Marina)

20/2 Ιωάννινα (Hotel Palladion)

21/2 Λάρισα (Hotel Dionisos)

22/2 Κοζάνη (Δημοτική Βιβλιοθήκη)

23/2 Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο)

24/2 Καβάλα (Δημοτική Βιβλιοθήκη)

25/2 Θεσσαλονίκη (Grand Hotel Palace)

Να σημειωθεί ότι χορηγοί επικοινωνίας είναι το skywalker.gr και το point-hub.com, ενώ το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει την πρωτοβουλία ως χορηγός εκπαίδευσης, προσφέροντας έκπτωση 50% σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και μια πλήρη υποτροφία σε τουριστικά επαγγέλματα.

Το εν λόγω project τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Λάρισας, καθώς επίσης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την υπογραφή του βάζει ο πρέσβης της ελληνικής γαστρονομίας και πρώην πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ο βραβευμένος chef κ. Μίλτος Καρούμπας, ο οποίος αποτελεί και τον Event Ambassador του Bus Tour.

Τέλος, ιδιαίτερη υποστήριξη και καθοδήγηση θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν προϋπηρεσία.


Περιγραφή

Ένα πρωτοποριακό concept το οποίο έχει σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εργοδοτών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και αναζητούν εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τουριστική βιομηχανία έρχεται να αφήσει το αποτύπωμά του σε 8 πόλεις της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Εργασία
Ημέρες Καριέρας – Πρόγραμμα υποτροφιών για νηπιαγωγούς στη Γερμανία

30 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Ημέρες Καριέρας 2022 από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

30 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Ημέρες Καριέρας 2022 Μπες στο παιχνίδι

30 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά το μεγάλο event της Workathlon

30 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
7 είδη συνέντευξης εργασίας και 3 που θα σε σοκάρουν!

30 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.