Βράβευση Μέντορα της Χρονιάς του προγράμματος επιχειρηματικότητας STARTAB | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Βράβευση Μέντορα της Χρονιάς του προγράμματος επιχειρηματικότητας STARTAB



Βράβευση Μέντορα της Χρονιάς

του προγράμματος επιχειρηματικότητας STARTAB

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου βραβεύτηκε ως Μέντορας της Χρονιάς του προγράμματος επιχειρηματικότητας STARTAB, μιας κορυφαίας πρωτοβουλίας που υποστηρίζει νέους επίδοξους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, σε εκδήλωση δικτύωσης των μεντόρων του προγράμματος στα γραφεία του Corallia του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» στο Μαρούσι.

Η εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στους εθελοντές μέντορες του STARTAB, οι οποίοι μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στις νέες και τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, περιλάμβανε εμπνευσμένες ομιλίες, συζητήσεις σε πάνελ και ενημέρωση για την αξία της καθοδήγησης από την κυρία Μαρία Ζαρωτιάδου, Managing Director στην Plan of Business.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκε «Μέντορας της Χρονιάς» η κυρία Αμαρυλλίς Μπέλλου, η οποία καθοδήγησε την Καλλίστη Τσάναη και την Αλεξάνδρα Τιλιγάδη στην ίδρυση των πολύ επιτυχημένων επιχειρήσεών τους, Μικρές Σβούρες και 11 Modern Muses αντίστοιχα. Η κυρία Μπέλλου δήλωσε σχετικά: «Ο ρόλος του μέντορα είναι το μονοπάτι της συστηματικής και ουσιαστικής αναζήτησης της καλύτερης εκδοχής του εαυτού, της εις βάθος και εις πλάτος διερεύνησης οριζόντων που μέσα από συνθήκες έμπνευσης οδηγεί στην οικοδόμηση του οράματος του καθοδηγούμενου, με τον μέντορα να λειτουργεί ως ενορχηστρωτής των δυνατοτήτων του, σε μια πορεία αμοιβαίας ανέλιξης. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους του STARTAB που πλαισιώνουν και διανθίζουν αυτές τις διαδρομές!»

O δρ. Jorge Sanchez, διευθυντής του STARTAB, ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Παραμένουμε υπηρέτες του οράματος για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέψουν στις επιστήμες, τον πολιτισμό, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα να ανθίσουν (και πάλι) στην Ελλάδα, της αποστολής μας στην υποστήριξη των νέων να μεταμορφώσουν τη ζωή τους αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και του στόχου για την ανάπτυξη του καλύτερου και μεγαλύτερου προγράμματος νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ο στόχος αυτός δε θα ήταν εφικτός χωρίς τη θερμή υποστήριξη των αξιόλογων μεντόρων μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Prince’s Trust International παρουσιάζοντας στους μέντορες το όραμα και τα αποτελέσματα του ιδρύματος που υποστηρίζει το STARTAB. Η κυρία Rosemary Parkhill, International Programme Manager, Europe & MENA στο PTI, ανέφερε: «Τα στελέχη του PTI πέρασαν ένα φανταστικό απόγευμα ακούγοντας τη δέσμευση των μεντόρων και την αναγνώριση που λαμβάνουν καθώς συνεργάζονται με νέους και νέες και βλέπουν την εξέλιξή τους».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο startab.gr/apply/. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές μέντορες, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο startab.gr/mentors. Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν ως χορηγοί, μπορούν να μάθουν περισσότερα στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Φωτογραφίες της εκδήλωσης στον σύνδεσμο.

Χρήσιμα links STARTAB:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn

Χρήσιμα Links Corallia:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter | YouTube


Περιγραφή

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου βραβεύτηκε ως Μέντορας της Χρονιάςτου προγράμματος επιχειρηματικότητας STARTAB, μιας κορυφαίας πρωτοβουλίας που υποστηρίζει νέους επίδοξους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, σε εκδήλωση δικτύωσης των μεντόρων του προγράμματος στα γραφεία του Coralliaτου Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» στο Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Η νέα γενιά καινοτομεί και δημιουργεί Βράβευση 4 καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στις Διαστημικές Τεχνολογίες και Εφαρμογές

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ParentED: μια επιχείρηση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας με την υποστήριξη του προγράμματος STARTAB

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Her_Research 2023

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Σ.Ε.Γ.Ε.: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων #Her_Research 2023 , Λαμπερή Τελετή Βράβευσης

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Τελετή Βράβευσης του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.