Ανακοίνωση προγράμματος του συνεδρίου NextGenHR | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ανακοίνωση προγράμματος του συνεδρίου NextGenHR



Hosted by

Ανακοίνωση προγράμματος του συνεδρίου NextGenHR

Το NextGenHR, το καινοτόμο συνέδριο στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, ανακοινώνει το πλούσιο πρόγραμμά του για το προσεχές γεγονός. Το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου 2023 στις 10:00 π.μ. στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη, υπόσχεται μια εμπειρία γεμάτη επίκαιρες συζητήσεις, εμπνευσμένες παρουσιάσεις και δυνατότητες δικτύωσης σε έναν ενδιαφέροντα χώρο.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλητές από διάφορους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίοι θα προσφέρουν βαθιές γνώσεις και εξειδικευμένες απόψεις σε θέματα όπως η ανάπτυξη των εργαζομένων, η πολιτική αμοιβών, η εκπαίδευση και ανάπτυξη, και πολλά άλλα. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες από την πανεπιστημιακή κοινότητα, με τη συμμετοχή του κυρίου Παναγιώτη Γκορέζη, αναπληρωτή καθηγητή Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ομιλίες που αφορούν την εταιρική κουλτούρα, όπως αυτή του κυρίου Ιωάννη Τζαβλόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου στην Upgrade, και ομιλίες σχετικά με το μέλλον του κλάδου, όπως η ομιλία του κυρίου Σωτήρη Καραγιάννη, Chief Innovation Officer στην εταιρία Space Hellas SA.

Σημαντικό μέρος του συνεδρίου θα αποτελέσει η συζήτηση πάνελ, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων και οργανισμών που επικεντρώνονται στην ψυχική υγεία. Η συζήτηση θα ρίξει φως στη σημασία της ψυχικής υγείας στον εργασιακό χώρο και στην ευθύνη που έχουν οι επιχειρήσεις για τη διασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων τους. Ακόμη, ο κύριος Χάρης Λαλάτσης θα παρουσιάσει τα ευρήματα μιας μοναδικής έρευνας που διεξάγεται τον Οκτώβριο του 2023 σχετικά με το πώς αξιολογούν οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας την πρώτη συνέντευξη σε εταιρίες.

People Innovator χορηγός του φετινού συνεδρίου είναι η Wellics, μια πρωτοποριακή εταιρία στον τομέα της ευεξίας και της απόδοσης. Η στήριξή της αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για την επιτυχία του συνεδρίου. Έχοντας βαθιά γνώση και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα, θα αναδείξει σημαντικά θέματα μέσω των ομιλιών και της παρουσίας στο πάνελ συζήτησης.

H skg.education είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός που επικεντρώνεται στη διδασκαλία διαπροσωπικών δεξιοτήτων και πρακτικών γνώσεων που ενισχύουν τις καριέρες νέων επαγγελματιών αλλά και έμπειρων ομάδων συνεργατών. Στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργεί επιτυχημένες καριέρες και οργανισμούς μέσω ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών εμπειριών. Μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε νέους επαγγελματίες αλλά και εκπαιδεύσεων σχεδιασμένων για εταιρίες και οργανισμούς, η ομάδα της skg.education συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την εξέλιξη τόσο των εργαζομένων όσο και του εργασιακού χώρου ως συνόλου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τις εκδηλώσεις της ημέρας, είναι διαθέσιμο εδώ

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Εισιτήρια: https://fienta.com/nextgenhr

Ιστοσελίδα Wellics: https://www.wellics.com/

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στο site: nextgenhr.skg.education. Mπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη επικοινωνίας Γιώτα Γούλα στο τηλ.: +30 6984 268596.


Περιγραφή

Το NextGenHR, το καινοτόμο συνέδριο στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, ανακοινώνει το πλούσιο πρόγραμμά του για το προσεχές γεγονός. Το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου 2023 στις 10:00 π.μ. στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη, υπόσχεται μια εμπειρία γεμάτη επίκαιρες συζητήσεις, εμπνευσμένες παρουσιάσεις και δυνατότητες δικτύωσης σε έναν ενδιαφέροντα χώρο.

Διαβάστε επίσης

Εργασία
NextGenHR - Innovate, Adapt, Lead: Το μέλλον του HR

18 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.