Matchmaking event στο InnoHealth Forum | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Matchmaking event στο InnoHealth Forum



Matchmaking συναντήσεις στο InnoHealth Forum 2023:
Δωρεάν ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας για την ηλεκτρονική υγεία

Συνδεθείτε με επενδυτές, οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εξερευνήστε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας, συμμετέχοντας στο MATCH4HEALTH matchmaking event της διήμερης υβριδικής έκθεσης InnoHealth Forum 2023.

Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν business-to-business και business-to-government MATCH4HEALTH matchmaking συναντήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν συμβουλευτική υποστήριξη για πρόσβαση σε χρηματοδότηση, καθώς και δικτύωση για παραγωγή καινοτομίας. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα αλλά και online και συντονίζονται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Enterprise Europe Network.

Το InnoHealth Forum αποτελεί την πρώτη υβριδική έκθεση που είναι αφιερωμένη στην ηλεκτρονική υγεία στην Ελλάδα. Πρόκειται να λειτουργήσει ως πλατφόρμα αλληλεπίδρασης, διαλόγου και συνεργασίας για εκατοντάδες επαγγελματίες της υγείας και του φαρμάκου, ερευνητές, startups και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, ηγέτες του eHealth και υπεύθυνους χάραξης, οι οποίοι θα εξερευνήσουν την ενσωμάτωση της καινοτομίας στην υγεία και θα διαμορφώσουν τις νέες τάσεις του κλάδου.

Διοργανωτές του InnoHealth Forum 2023 είναι το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα της Υγείας και Φαρμάκων Health Hub, ενώ συνδιοργανωτές είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το EduTech Hub, ο Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Εκπαίδευση & Κατάρτιση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Elevate Greece.

Χορηγοί της είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρία BΙΑΝΕΞ και η υπερσύγχρονη ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Υποστηρικτές της έκθεσης είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το EIT Health, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΕΒ, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΘΕΒ, ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Ψηφιακής Υγείας – HDHC, το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το πρόγραμμα στήριξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και Κέντρο Ικανοτήτων ΠΥΘeΙΑ.

Οι τομείς εστίασης της υβριδικής έκθεσης αλλά και των matchmaking συναντήσεων είναι: Telemedicine & Wearables, Remote Patient Monitoring, Digital Transformation in the Pharma Sector, AI for Personalized & Precision Medicine, Patient Engagement & Empowerment, Interoperability, Access & Health Equity και Data Security & Privacy.

Κάθε MATCH4HEALTH matchmaking συνάντηση στο πλαίσιο του InnoHealth Forum 2023 θα διαρκεί 30 λεπτά, κατά τα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις καινοτομίες τους, να αποκτήσουν νέες επαφές και να αναπτύξουν σημαντικές συνεργασίες.

Στις συναντήσεις μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες, οργανισμοί και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας και του φαρμάκου και αναζητούν νέες στρατηγικές συνεργασίες, startups και ομάδες τεχνολογίας που ενδιαφέρονται για νέους πελάτες και συνεργάτες, εμπειρογνώμονες υγείας, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και επαγγελματίες που ασχολούνται με έργα έρευνας και καινοτομίας.

Προγραμματίστε δωρεάν τη δική σας MATCH4HEALTH matchmaking συνάντηση, κάνοντας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα έως την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023. Η εγγραφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας.

Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού ή ερευνητικού προφίλ κατά την εγγραφή. Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online MATCH4HEALTH matchmaking συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Κατά τη διάρκεια του InnoHealth Forum θα λάβουν χώρα πολλές ακόμα παράλληλες εκδηλώσεις, όπως workshops, πάνελ και ομιλίες από ηγέτες της ηλεκτρονικής υγείας αλλά και live broadcasting συνεντεύξεις.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην υβριδική έκθεση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα innohealthforum.joistpark.eu και μάθετε ό,τι νεότερο μέσα από τις Facebook, LinkedIn και Instagram σελίδες της.


Περιγραφή

Matchmaking συναντήσεις στο InnoHealth Forum 2023: Δωρεάν ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας για την ηλεκτρονική υγεία.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Forward Green & Renewable EnergyTech, 7-9 Μαρτίου 2024, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

21 Ιουλίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
WoT Ημερίδα | Ισότητα & συμπερίληψη στις επιχειρήσεις: Πέρα από το HR

21 Ιουλίου 2023

Διάβασε το άρθρο
word.synergasies
Career Design

21 Ιουλίου 2023

Διάβασε το άρθρο
word.synergasies
HCCMA

21 Ιουλίου 2023

Διάβασε το άρθρο
word.synergasies
Lead Compass

21 Ιουλίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.