ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel edition @ HotelBrain Academy | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel edition @ HotelBrain Academy



ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel edition @ HotelBrain Academy

Το νέο exclusive event για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel edition @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή και να προτείνει λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης οι οποίοι επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, αλλά και σε foodies που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στην ελληνική γαστρονομία.

Αναλυτικότερα, το νέο exclusive event συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro. Με βασικό χαρακτηριστικό την τοπικότητα, την αυθεντικότητα, την εποχικότητα και τη βιωσιμότητα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρουσιάζει στη HotelBrain Academy προϊόντα από 16 Έλληνες παραγωγούς, τα οποία δίνουν λύσεις στις κουζίνες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των bistro και των mini bar αλλά και όσων επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ Exclusive - Hotel edition θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, από τις 11:00 έως τις 20:00, στους χώρους της HotelBrain Academy στην οδό 28ης Οκτωβρίου 123 (πρώην Λεωφ. Πατησίων) στην καρδιά της Αθήνας.

Την διοργάνωση αναλαμβάνει η RM International, διοργανώτρια εταιρία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με εξειδίκευση στις εκθέσεις τροφίμων.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η HotelBrain Academy, η νέα πρότυπη ακαδημία του μεγαλύτερου ελληνικού ξενοδοχειακού ομίλου, του HotelBrain.

RM International

Η RM International ασχολείται με τη διοργάνωση εκθέσεων από το 2010 έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχημένες διοργανώσεις εκθέσεων στους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς εκθεσιακούς χώρους.

Από το 2022 είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Οργανωτών και Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (ΣΟΚΕΕ), ο οποίος εκπροσωπεί την εκθεσιακή βιομηχανία της Ελλάδος και έχει συνδέσει περισσότερους από 5.000 εκθέτες με εκατομμύρια επισκέπτες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η HotelBrain Academy (ΚΔΒΜ) ιδρύθηκε από τον μεγαλύτερο ελληνικό ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα, τον HotelBrain. Η ακαδημία προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού και της γαστρονομίας, και παράλληλα εξασφαλίζει στους αποφοίτους εργασία σε πάνω από 95 ξενοδοχεία του ομίλου HotelBrain σε πάνω από 39 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.


Περιγραφή

Το νέο exclusive event για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης

Διαβάστε επίσης

Νέα
10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition: Συνέντευξη Τύπου στη HotelBrain Academy

02 Νοεμβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Νέα ημερομηνία για την τελετή απονομής των βραβείων Affa 2023

02 Νοεμβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.