Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι στο Praksis BCC | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι στο Praksis BCC



Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχήστον 14ο κύκλο του βραβευμένου προγράμματος στήριξης της επιχειρηματικότηταςπου χρηματοδοτείται από το Citi Foundation.

Το Praksis BCC (Business Coaching Center), το πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας το οποίο υλοποιεί η ανθρωπιστική οργάνωση Praksis και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Citi Foundation από το 2016, προσφέρει και πάλι σε 35 νέους επιχειρηματίες τη στήριξη που χρειάζονται προκειμένου να μετατρέψουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση.

Σε ένα τετράμηνο εντατικό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεταιεντελώςδωρεάν με την υποστήριξη του ΙδρύματοςCitiστο πλαίσιο της πρωτοβουλίαςPathwaystoProgress, οι 35 νέοι επιχειρηματίες θα έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένη επιχειρηματική συμβουλευτική,businesscoachingαλλά και σεμινάρια ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς.

Στόχος του Praksis BCC είναι να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες εκεί ακριβώς που χρειάζεται ο καθένας, να οργανωθούν και να καταστρώσουν την επιχειρηματική τους στρατηγική, να τοποθετηθούν στην αγορά, να κοστολογήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να αναπτύξουν την κατάλληλη πολιτική ψηφιακού marketing, να λύσουν όλες τις λογιστικές/νομικές απορίες τους, να ορίσουν διαδικασίες και τρόπο λειτουργίας, να δομήσουν μια ομάδα που θα λειτουργεί αποδοτικά κ.λπ.

Εν κατακλείδι, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε το επιχειρηματικό σας βήμα σωστά, έχοντας υπολογίσει ορθολογιστικά τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της επιχειρηματικής σας προσπάθειας.

Το Praksis BCC ακολουθεί μια μεθοδολογία η οποία έχει βραβευτεί και αναγνωρίζεται για τα απτάαποτελέσματαπου πετυχαίνει.

Διαβάστε μαρτυρίες για το πρόγραμμα

«Το καλύτερο πρόγραμμα στο οποίο έχω συμμετάσχει (και έχω συμμετάσχει σε πολλά). Η διαφορά στη βοήθεια που προσφέρουν το Praksis BCC και το Citi Foundation είναι πως στοχεύουν στις προσωπικές σου ανάγκες. Η προσωποποιημένη αλληλεπίδραση με τους μέντορες καθιστά το πρόγραμμα το καλύτερο που έχω παρακολουθήσει».

Σπύρος Τσουκαλάς, Συνιδρυτής, ΒΑΒΕΛ

«Το Praksis BCC ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Με εντυπωσίασε η σφαιρικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το επιχειρείν, καθότι προσφέρει πληθώρα πληροφοριών και γνώσεων σε όλους τους τομείς. Κυρίως όμως με κέρδισε το ζεστό κλίμα. Το ειλικρινές ενδιαφέρον και η εξαιρετική συνεργασία με βοήθησαν να προχωρήσω την επιχειρηματική μου ιδέα όχι ένα αλλά πολλά βήματα.

Σοφία Τζουανάκη, Ιδρύτρια, Nymphes Cosmetics

Αιτήσεις συμμετοχήςγια τοPraksisBCCγίνονται δεκτές μέχρι και τις 20/9/2020 στοpraksisbcc.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Praksis BCC

Από το 2014 η Praksis έχει αναγνωρίσει πως η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι μονόδρομος για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την αντιμετώπιση του αποκλεισμού. Έτσι, δημιουργήθηκε τοPraksis BCC,ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας πουξεχωρίζει γιατί αφορά κάθε κλάδο της οικονομίας, για την εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθεί, αλλά και γιατί εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και σταsoftskillsτης επιχειρηματικότητας. Το Praksis BCC έχει αναπτύξει συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς, όπως οιDeloitte,Oriflame, ΚΕΜΕΛ,ThePeople’sTrust,AFI, SaintStartup,που συμμετέχουν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επίσης έχει κινητοποιήσει μια ομάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων που απαρτίζουν την ομάδα των «Ambassador» του προγράμματος. Μεταξύ αυτών οι Αιμ. Κυριάκου (Citi Country Officer), Αλ. Αγγελόπουλος (CEO,AldemarResorts), Κ. Μαρινάκης (CEO, Oriflame), Σ. Μπατζιάς (PrincipalonStrategy, Deloitte), Δ. Κρις (CEO,Tuvunu), Μ. Λαμπράκη (chef, συγγραφέας), Γ. Καρακάσης (MasterofWine), Δ. Φουντουκάκου (γεν. διευθύντρια,ISTCollege) και H. Mangipudi (CEO,finUNO).

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία Pathways to Progress του Ιδρύματος Citi

Η πρωτοβουλία Pathways to Progress του Citi Foundation, μέσω της οποίας χρηματοδοτείται το Praksis BCC από τον Αύγουστο 2016, εντάσσεται σε ένα παγκόσμιο τριετές πρόγραμμα επένδυσης 100 εκατ. δολ. και εθελοντικής προσφοράς 10.000 εργαζομένων της Citi, με στόχο να υποστηρίξει την επαγγελματική κατάρτιση και την απασχόληση 500.000 νέων σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την επέκταση μιας αρχικής προσφοράς 50 εκατ. δολ. που υποστήριξε περισσότερους από 100.000 νέους σε δέκα πόλεις των ΗΠΑ. Το Pathways to Progress στοχεύει στη μείωση της ανεργίας των νέων στις μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο και στη βελτίωση της ποιότητας του εργατικού δυναμικού δημιουργώντας ευκαιρίες για πρώτη εργασία, πρακτική, επαγγελματική κατάρτιση και ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει τα ευρήματα μιας παγκόσμιας έρευνας που καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο αισιοδοξίας των νέων παρά την έλλειψη που υπάρχει σε ευκαιρίες και δεξιότητες.

http://www.citifoundation.com/citi/foundation/programs/pathways-to-progress.htm


Περιγραφή

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον 14ο κύκλο του βραβευμένου προγράμματος στήριξης της επιχειρηματικότητας που χρηματοδοτείται από το Citi Foundation

Διαβάστε επίσης

Νέα
PRAKSIS BCC – CITI FOUNDATION: Η συνεργασία που οδήγησε στη δημιουργία 220+ επιχειρήσεων

09 Σεπτεμβρίου 2020

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Praksis BCC

09 Σεπτεμβρίου 2020

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.