Positivity: Γνωρίζοντας την πιο αληθινή εκδοχή του coaching εαυτού μου | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Positivity: Γνωρίζοντας την πιο αληθινή εκδοχή του coaching εαυτού μου



Positivity: Γνωρίζοντας την πιο αληθινή εκδοχή του coaching εαυτού μου

Εκπαίδευση, πρακτική, αναστοχασμός. Το πρώτο είναι μια καλή βάση, είναι η αρχή και, εφόσον υπάρχει διάθεση για εξέλιξη και επαγγελματισμό, η εκπαίδευση είναι συνεχιζόμενη. Το δεύτερο είναι το «dancing in the moment», όπως λέμε στο coaching. Η τριβή με τους πελάτες ή coachees, οι αληθινές διαστάσεις της πραγματικότητας, μιας coaching συνεδρίας ή μιας coaching καριέρας. Είναι η εκπαίδευση και η πρακτική αρκετές για την εξέλιξή μας από μόνες τους; Μπορούν να μας οδηγήσουν στην πιο ουσιαστική και ώριμη εκδοχή του (coaching) εαυτού μας; Κάπου εδώ έρχεται ο αναστοχασμός για να δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης παράδοσης και οργάνωσης ICF πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων, η Positivity Coaching, η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που πιστοποίησε εκπαίδευσή της με τα πρότυπα ICF, από την οποία έχουν αποφοιτήσει σχεδόν οι μισοί Έλληνες ICF διαπιστευμένοι coaches, αναβαθμίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα και εντάσσει εντελώς δωρεάν 14 ώρες group mentor coaching, εστιάζοντας στην πρακτική και στον αναστοχασμό μέσα σε ένα συνδημιουργικό πλαίσιο μάθησης, στο οποίο ουσιαστικά μαθαίνουμε πώς να… μαθαίνουμε. Εν ολίγοις, ο πήχης ανεβαίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι από ουκ ολίγους η Positivity Coaching έχει χαρακτηριστεί ωςη σχολή με τα υψηλότερα standards.

Ο Άγγελος Δερλώπας, διευθυντής των προγραμμάτων, πιστοποιημένος ICF Assessor και πιστοποιημένος ICF Mentor Coach από το 2013, έχοντας παρουσιάσει τα ευρήματά του σε συνέδρια σε 4 ηπείρους (Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Ασία), με πάνω από 2.000 ώρες εμπειρία στο coaching και πάνω από 3.000 ώρες διδασκαλίας στο coaching, αποτελεί ομολογουμένως τον νούμερο ένα μέντορα στο μαγικό ταξίδι που λέγεται coaching και σταθερά ανεβάζει τον πήχη. Αυτή είναι η πρόκληση, αυτός και ο στόχος.

Πολλοί κάνουν λόγο για συνταγές επιτυχίας και αποτελεσματικά «how to». Στην Positivity Coaching πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος και επίδοξος coach είναι ικανός να δημιουργήσει τη δική του συνταγή με όσα ενδιαφέροντα συστατικά επιθυμεί και αγαπά για να οδηγηθεί στο μοναδικό του «how to» μέσα από αναστοχασμό, ενσυνειδητότητα, ουσιαστική υποστήριξη και κυρίως σεβασμό στην προσωπικότητα και στις δυνατότητές του. Συνεργαζόμαστε στη μάθηση και την ανάπτυξη με ανθρώπους που επιλέγουν να γίνονται ο λόγος που κάνουμε τη διαφορά.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα μας, αναβαθμισμένα προγράμματα εδώ.

Νέο γκρουπ ξεκινά άμεσα! Εγγραφές έως τις 2 Μαρτίου.

Yours in coaching,

Positivity Coaching

 


Περιγραφή

Εκπαίδευση, πρακτική, αναστοχασμός. Το πρώτο είναι μια καλή βάση, είναι η αρχή και, εφόσον υπάρχει διάθεση για εξέλιξη και επαγγελματισμό, η εκπαίδευση είναι συνεχιζόμενη. Το δεύτερο είναι το «dancing in the moment», όπως λέμε στο coaching. Η τριβή με τους πελάτες ή coachees, οι αληθινές διαστάσεις της πραγματικότητας, μιας coaching συνεδρίας ή μιας coaching καριέρας.

Διαβάστε επίσης

word.synergasies
HCCMA

20 Φεβρουαρίου 2020

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Positivity Coaching: Το μέλλον του coaching σε ένα βιβλίο

20 Φεβρουαρίου 2020

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Εθελοντική δράση coaching: «Your time of power 202

20 Φεβρουαρίου 2020

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Η Positivity Coaching λανσάρει το 2ο τεύχος «Coaching Dialogues»!

20 Φεβρουαρίου 2020

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Coaching in business: To coaching ως καταλύτης επιτυχίας των επιχειρήσεων

20 Φεβρουαρίου 2020

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.