Η Αθήνα υποδέχεται το παγκόσμιο συνέδριο της IRC στην Αθήνα στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Η Αθήνα υποδέχεται το παγκόσμιο συνέδριο της IRC στην Αθήνα στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.



Η Αθήνα υποδέχεται το παγκόσμιο συνέδριο της IRC στην Αθήνα
στο Divani Apollon Palace τον Οκτώβριο.

Η IRC-Global Executive Search Partners, το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο στην εξεύρεση υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο συνέδριό της στην Αθήνα στις 2-4 Οκτωβρίου 2019 στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. Το φετινό συνέδριο έχει τίτλο «Citius, Altus, Fortius», δηλαδή Ταχύτερα, Ψηλότερα, Δυνατότερα, εμπνευσμένο από την Αθήνα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Partners της IRC από 45 διαφορετικές χώρες του πλανήτη θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα για να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και των επιχειρήσεων-εργοδοτών στο HR Business και να μοιραστούν έκαστος την εμπειρία και τις βέλτιστες πρακτικές του. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι συνέπειες των τεχνολογικών εξελίξεων, τα μεγάλα δεδομένα, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Internet of Things παραμένουν οι βασικές τάσεις για το μέλλον σε όλους τους τομείς.

«Το ετήσιο συνέδριό μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στα μέλη μας να επανασυνδεθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Φέτος, 70 από τους partners του δικτύου μας θα συναντηθούν, θα ανταλλάξουν εμπειρίες και θα αναπτύξουν στρατηγικές για την ενίσχυση του δικτύου μας. Φυσικά στην Αθήνα, με την πλούσια ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουμε τον τέλειο χώρο για να εστιάσουμε στους τρόπους να είμαστε ‘‘ταχύτεροι, ψηλότεροι και ισχυρότεροι’’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Rohan Carr, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της IRC.

«Οι συμμετέχοντες στο Διεθνές Συνέδριο της IRC θα χρησιμοποιήσουν τη μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται για να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους και να συζητήσουν τις κρίσιμες τάσεις στην εξεύρεση στελεχών καθώς το δίκτυο διαρκώς προσπαθεί να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο. Προς επίρρωση αυτού του στόχου άλλωστε και η συμμετοχή των επίσημων προσκεκλημένων ομιλητών στο συνέδριο».

Μεταξύ των ομιλητών, η Nancy Garrison Jen, σύμβουλος και εμπειρογνώμονας Executive Search, θα παρουσιάσει την ομιλία της με θέμα «Executive Search: Σήμερα & Αύριο» την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ενώ την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο χρυσός ολυμπιονίκης της Ελλάδας Νικόλαος Κακλαμανάκης, θα παρουσιάσει την ομιλία του με τίτλο: «Η νίκη είναι η επιλογή μας».

Σχετικά με το συνέδριο επίσης, η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος τηςIRCGreece(MEIHUNT) Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε:

«Εκπροσωπώντας την IRC στην Ελλάδα, είμαστε πολύ περήφανοι για τη διοργάνωση του παγκοσμίου συνεδρίου της στη χώρα μας φέτος, κάτι για το οποίο δουλέψαμε πολύ και στρατηγικά. Μέσα από το συνέδριο αυτό φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε την Ελλάδα στα διεθνή μέσα 45 χωρών σε μια στιγμή ιδιαίτερη για τη χώρα μας, μετά από μια δεκαετία στην οικονομική κρίση. Επίσης, στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια οπτική και προοπτική για επενδύσεις σε αυτήν και για συνακόλουθη στελέχωση νέων θέσεων εργασίας. Πιστεύουμε ότι το συνέδριο θα προσφέρει για μία ακόμα φορά γόνιμα αποτελέσματα τόσο στο δικό μας γραφείο της IRC Greece (MEIHUNT) αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες που θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία παραμονής στη χώρα μας».

Σχετικά με την IRC Global Executive Search Partners
Η IRC Global Executive Search Partners είναι ένα παγκόσμιο επαγγελματικό δίκτυο εταιριών executive search, εστιασμένες να υποστηρίζουν τους πελάτες στο να εντοπίζουν και να διατηρούν βασικές δεξιότητες ηγεσίας. Οι συνεργάτες μας είναι πολιτιστικά και γεωγραφικά διαφορετικοί όπως ακριβώς και οι πελάτες μας. Με παρουσία σε 90 πόλεις και σε έξι ηπείρους, η IRC έχει το αποτύπωμα και την ευελιξία που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των πολυεθνικών πάντα με αφοσίωση και προσωπική επαφή. Η IRC έχει ένα ιστορικό πάνω από 30.000 ολοκληρωμένες αναθέσεις για 3.000+ πελάτες σε σχεδόν κάθε τομέα και λειτουργία της βιομηχανίας. Χαρακτηρισμένη ως η μεγαλύτερη συμμαχία - δίκτυο αναζήτησης στελεχών παγκοσμίως σε γεωγραφική κάλυψη, οι συνεργάτες της ενσωματώνουν αυτό που εννοεί η έκφραση «Globally Connected and Locally Committed».

Από το Γραφείο Τύπου της IRC Greece-MEIHUNT:
Sofia-Afroditi Voulgaraki, Senior PR & HR Consultant

Email: [email protected], Mobile: 694 5430754, 210 9881650


Περιγραφή

Η IRC-Global Executive Search Partners, το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο στην εξεύρεση υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσει το Παγκόσμιο Συνέδριό της στην Αθήνα στις 2-4 Οκτωβρίου 2019 στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Διαβάστε επίσης

Εργασία
Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας από το Πράσινο Ταμείο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης & τη ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.

02 Οκτωβρίου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη Talent Lead Director στην IRC Greece

02 Οκτωβρίου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
1ο βραβείο Best Business Developer & εκλογή Κατερίνας Μειμάρογλου στο Board της IRC

02 Οκτωβρίου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
5th Annual Sustainability Summit

02 Οκτωβρίου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
H Ελλάδα στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης με την IRC Greece (MEIHUNT) για το 2020

02 Οκτωβρίου 2019

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.