Η Χειροτέχνικα επιστρέφει αναβαθμισμένη και με διευρυμένο περιεχόμενο! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Η Χειροτέχνικα επιστρέφει αναβαθμισμένη και με διευρυμένο περιεχόμενο!Η Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη έκθεση/festival χειροτεχνίας & Do-It-Yourself στην Ελλάδα, μια πραγματική δημιουργική γιορτή για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Με ένα σύνολο από

100.000 Επισκέπτες

500 Εκθέτες και Χορηγούς

16 Διοργανώσεις (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Βόλο)

η Χειροτέχνικα από την πρώτη της διοργάνωση (το 2011) είναι το πιο επιδραστικό event για τον χώρο της χειροτεχνίας και του Do-It-Yourself (DIY), παρουσιάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας τον δημιουργικό πλούτο και την ποιότητα ενός κλάδου που είναι τόσο παραδοσιακός όσο και καινοτόμος, και με ενδιαφέρον που συνεχώς αυξάνει.

Μπορεί η πανδημία να έπληξε στην καρδιά τον κλάδο των εκθέσεων και κάθε είδους εκδηλώσεων με φυσική παρουσία (και αυτό προφανώς ισχύει και για τη Χειροτέχνικα), ωστόσο είναιεντυπωσιακή η ένταση και η «δίψα» με την οποία το κοινό φαίνεται να περιμένει την επόμενη διοργάνωση της Έκθεσης! Ήδη από το φθινόπωρο που μας πέρασε (όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις για επαναλειτουργία της Χειροτέχνικα), πληθαίνουν διαρκώς οι επικοινωνίες, οι ερωτήσεις και το ενδιαφέρον για το πότε θα διεξαχθεί η επόμενη εκδήλωση.

Αναλύοντας ψυχραιμότερα τα δεδομένα βέβαια, το φαινόμενο που περιγράφουμε εξηγείται πλήρως: εκτός από το γεγονός ότι προφανώς η Χειροτέχνικα έχειτο δικό της πιστό κοινόαπό τις προηγούμενες εκδηλώσεις της, έχει παρατηρηθεί ότιτο διάστημα της πανδημίας δημιούργησε ένα νέο κοινό handmade lovers! Αυτό το κοινό έχει ανάγκη να μάθει νέα πράγματα και νέες τεχνικές, να γνωρίσει νέα υλικά, να επεκτείνει τις γνώσεις που ήδη έχει ή απλώς να προμηθευτεί όσα χρειάζεται για να εξασκήσει και να αναπτύξει τα δημιουργικά χόμπι του.

Έτσι λοιπόν, η Χειροτέχνικα, ανταποκρινόμενη πλήρως σ’ αυτή τη (νέα ως έναν βαθμό) πραγματικότητα, σχεδιάζει τη λειτουργία της2 φορές τον χρόνο: μία πριν από το Πάσχα και μία πριν από τα Χριστούγεννα, συνδυάζοντας έτσι τις διοργανώσεις της με χρονικά σημεία-ορόσημα για τους απανταχού της ελληνικής επικράτειας χειροτέχνες!

Η πρώτη διοργάνωση του 2023 θα διεξαχθεί το διάστημα 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, έναν χώρο απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της Έκθεσης, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και με βασικό χαρακτηριστικό τηνάνετη προσβασιμότητα(4 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Ανθούπολη).

Πρόκειται για ένατριήμερο πραγματικής δημιουργικής γιορτήςγύρω από τις χειροτεχνίες, τα δημιουργικά χόμπι και το DIY, που θα περιλαμβάνει εμπορική έκθεση με τα πιο σύγχρονα υλικά και εργαλεία, craft rooms με ζωντανά σεμινάρια και μαθήματα, παρουσιάσεις τεχνικών από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου αλλά και διάφορες φεστιβαλικές εκδηλώσεις που θα συμβάλουν στη δημιουργία εορταστικού περιβάλλοντος – όπως αξίζει στο περιεχόμενο της εκδήλωσης!

Αν είστε:

  • Επαγγελματίες του χώρου της χειροτεχνίας που θέλετε να αγοράσετε χονδρική, να έλθετε σε επαφή με νέους εν δυνάμει προμηθευτές, αλλά και να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις
  • Ερασιτέχνες χειροτέχνες που επιθυμείτε να κάνετε αγορές και να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά σεμινάρια
  • Κάποιος ή κάποια ανεξαρτήτως ηλικίας που ισχύει για σας αυτό που λέμε «πιάνουν τα χέρια σας» και σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στο να δημιουργείτε ή να επισκευάζετε διάφορα αντικείμενα μόνοι σας

Σας περιμένουμε τοτριήμερο 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023 για να γιορτάσουμε μαζί!


Περιγραφή

η Χειροτέχνικα από την πρώτη της διοργάνωση (το 2011) είναι το πιο επιδραστικό event για τον χώρο της χειροτεχνίας και του Do-It-Yourself (DIY), παρουσιάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας τον δημιουργικό πλούτο και την ποιότητα ενός κλάδου που είναι τόσο παραδοσιακός όσο και καινοτόμος, και με ενδιαφέρον που συνεχώς αυξάνει.

Διαβάστε επίσης

Νέα
K- CRIME

16 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
2ο Συνέδριο Effective Dialogue: Reality Check

16 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
JA Greece: Καλύτερη μαθητική «start-up» της χρονιάς η «Let’s Go» από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης

16 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ

16 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

16 Ιανουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.