Πάθος για την Αριστεία | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Πάθος για την Αριστεία



7 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 23 Νοεμβρίου επιβραβεύουμε τις άριστες επιχειρήσεις και αναδεικνύουμε τον Έλληνα Quality Leader of the Year

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) διοργανώνει τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας για την απονομή των Πιστοποιήσεων E.F.Q.M. Levels of Excellence, Investors in People, καθώς και του βραβείου για τον Έλληνα Quality Leader of the Year 2016.

Όπως κάθε χρόνο, οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την Ε.Ε.Δ.Ε., τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Η εκδήλωση ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2016 θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της εταιρείας «Γ. Κοντογεώργης» (λεωφόρος Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Πατήσια), όπου αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 400 στελέχη, μέλη της εταιρείας, ακαδημαϊκοί, εκπροσώποι του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την εκδήλωση απονομής υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης των συμμετεχόντων στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας, που αυτή τη χρονιά φιλοξενείται στο φουαγιέ της Ε.Ε.Δ.Ε. Στα ειδικά περίπτερα του Χωριού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μοιραστούν με τους επισκέπτες βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες από τη διαδρομή τους προς την αριστεία. Συμμετέχουν οι: Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε., Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Genesis Pharma S.A., Intermed S.A. και Uni-Pharma Α.Β.Ε.Ε.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Uni–Pharma Α.Β.Ε.Ε. και Intermed S.Α. Χορηγοί οι: Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε. και Genesis Pharma S.A. Υποστηρικτής η εταιρεία Κανδαράκης. Χορηγοί επικοινωνίας: η Boussias Communications, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και τα περιοδικά European Business Review και Manager, και το Skywalker.gr. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: Global Sustain και naftemporiki.gr. Τηλεοπτικός χορηγός: SBC TV.

Σχετικά με το E.F.Q.M.

Το E.F.Q.M. είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 25 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το E.F.Q.M., με περισσότερα από 700 μέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αντλεί και μοιράζεται με αυτά τις καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο. Το E.F.Q.M. είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας E.F.Q.M. (E.F.Q.M. Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (E.F.Q.M. Excellence Award). Σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο (National Partner Organization, N.P.O.), ενώ σημειώνεται ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η Ε.Ε.Δ.Ε.

Σχετικά με το I.I.P.

Το Investors in People (I.I.P.) δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της βρετανικής κυβέρνησης και θεσμικών φορέων με σκοπό τη βελτίωση των επιχειρήσεων μέσα από την ανάπτυξη των εργαζομένων. Είναι το πρώτο ποιοτικά πρότυπο που εστιάζει στο ανθρώπινο δυναμικό, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η αναγνώριση με το διεθνές πρότυπο I.I.P. πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε συνάρτηση με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες της, ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη εξαιρετικού εργοδότη, αποδοτικού χώρου εργασίας και  συνεχούς προσανατολισμού στην αριστεία.

Σχετικά με τον Quality Leader of the Year

Πρόκειται για ετήσιο πανευρωπαϊκό θεσμό, που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο από την Ε.Ε.Δ.Ε. Επιπλέον, κάθε χρόνο ανακηρύσσεται ο Ευρωπαίος Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leaders of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Τον τίτλο αυτό έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές από την έναρξη του θεσμού οι Έλληνες αποδέκτες του βραβείου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Ε.Ε.Δ.Ε, τηλ.: 210 21 12 000, κ. Δήμητρα Μπαρτζουλιάνου και Κατερίνα Δογκάκη (εσωτ. 730 και 514), [email protected] και [email protected], www.eede.gr.

 

Λίνα Τσαγκαράκη - Ξένου

Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων

Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.)

Mob.: 697 26 00 994, tel.: 210 21 12 000, fax: 210 21 12 020

[email protected], www.eede.gr


Περιγραφή

Πάθος για την Αριστεία

Διαβάστε επίσης

Νέα
INBIAN EFQM Award Ceremony 2022

10 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
EFQM Award Ceremony Quality, sustainability and resilience

10 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το 1ο Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Junior Achievement Greece

10 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Ξεκινήστε τώρα το ταξίδι σας προς την επιχειρηματική αριστεία - ο δρόμος για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη περνά από το EFQM και το ΙΝΒΙΑΝ!

10 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Praksis BCC

10 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.