Wish Star 2016 Make a Wish Kane mia eyxi ellados | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Wish Star 2016 Make a Wish Kane mia eyxi ellados



Καραϊσκάκη 23 και Λ. Βουλιαγμένης
166 75, Γλυφάδα
Τηλ. 210-9637660
Fax. 210-9637774
www.makeawish.gr
http://www.facebook.com/MakeAWishGreece

Αστέρια σε όλα τα σχολεία!

Δεκαοκτώ χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Με μία συμβολική δωρεά των 2 € μπορούμε να αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι και να γράψουμε την Ευχή μας για τα άρρωστα παιδιά. Τόσο απλά, ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης. Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου μάς επιτρέπει να καλύπτουμε από τα έσοδα του προγράμματος. Το Αστέρι της Ευχής υλοποιείται σε όλα τα σχολεία και σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης!

Με μεγάλη επιτυχία και την ευγενική χορηγία και υποστήριξη της TELEPERFORMANCE HELLAS πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η Αστερομέρα 2016, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος σε σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρίες αλλά και ιδιωτικούς φορείς σε όλη τη χώρα. Χάρη στην αφοσίωση και στην ομαδική δουλειά περισσότερων από 100 εθελοντών του οργανισμού και εργαζομένων της Teleperformance Hellas, που επίσης βοήθησαν εθελοντικά, μέσα σε λίγες μόνο ώρες xιλιάδες αστέρια, χάρακες και εκπαιδευτικά φυλλάδια καταμετρήθηκαν και συσκευάστηκαν για να είναι έτοιμα για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας. Το Αστέρι της Ευχής αποκτά πλέον διαφορετικό χρώμα περιγράμματος στην πίσω όψη, εκφράζοντας κάθε χρόνια κάτι διαφορετικό. Φέτος με το κόκκινο χρώμα η χρονιά συνδέεται με την αγάπη του σκοπού μας.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε η παρουσίαση του Μάρκου Σεφερλή ως νέου ΑΣΤΕΡΟΥΛΗ, που μας τίμησε με την παρουσία του και βοήθησε και εμπράκτως συμμετέχοντας στο αστερο-μέτρημα!

Μαζί με τη Φαίη Σκορδά, η οποία είναι η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι δύο άνθρωποι που βοηθούν ενεργά και ταυτόχρονα προβάλλουν το έργο του οργανισμού.

Ο ίδιος μας είπε: “Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω πιο κοντά στα παιδιά και τον οργανισμό, να πλησιάσω πολύ περισσότερο σε ανθρώπους και να τους μιλήσω για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ώστε να καταλάβουν το σπουδαίο έργο που επιτελεί και να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ η δύναμή του” .

“ Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής μεταφέρει σε μικρούς και μεγάλους ένα μήνυμα πολύ ουσιαστικό και βαθιά εκπαιδευτικό: Το υγιές παιδί για το άρρωστο παιδί. Ο Μάρκος Σεφερλής στηρίζει το έργο μας εδώ και χρόνια. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που θα τον έχουμε κοντά μας ως Αστερούλη, για να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της χώρας! Όλοι μαζί ενωμένοι με μια μικρή κίνηση αγάπης μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα από τα 650 παιδιά που νοσούν ετησίως” δήλωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Από το 1997 έως και σήμερα ο οργανισμός έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.600 μαγικές Ευχές παιδιών, ενώ περισσότερες από τις μισές Ευχές υιοθετούνται μέσα από το Αστέρι της Ευχής! Ο αριθμός των παιδιών που μας έχουν ανάγκη καθημερινά αυξάνεται, γι’ αυτό καλούμε όλο τον κόσμο να μας υποστηρίξει αγοράζοντας Αστέρια Ευχής, με σκοπό να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε ακόμα περισσότερες Ευχές Παιδιών!

Χορηγοί του προγράμματος για το 2016 είναι οι εταιρείες ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., Teleperformance Hellas, Online Sales και Xerox, ενώ υποστηρικτές είναι οι εταιρείες Yuboto και Moosend. Χορηγοί επικοινωνίας του προγράμματος είναι οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ANT1, Easy Radio, Skywalker, Εpixeiro.gr.

Μοιραστείτε και εσείς τη θεραπευτική δύναμη μίας Ευχής!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9637660 amp; 7 (εσωτ. 206 ,207, 209, 109), 6946 856 934

E-mail: [email protected]

www.wishstar.gr, www.makeawish.gr

Φωτογραφίες:

1. Αστερούληδες – Εθελοντές του προγράμματος

2. Ο νέος Αστερούλης Μάρκος Σεφερλής

3. Εθελοντές Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και Teleperformance Hellas

4. Αφίσα προγράμματος

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν τα ίδια καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με έναν σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας:
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καραϊσκάκη 23 amp; Λ. Βουλιαγμένης, 166 75 Γλυφάδα

Τηλ.: 210-9637660 amp; 7, [email protected]


Περιγραφή

Wish Star 2016 Make a Wish Kane mia eyxi ellados

Διαβάστε επίσης

Νέα
«Σχολεία για όλους» - υποστηρίζοντας τις σχολικές κοινότητες στην πράξη

05 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
JA Greece: «Μαθητική εικονική επιχείρηση 2021»

05 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Κινητοποίηση προγραμματίζουν για σήμερα το απόγευμα στις 19:00 καθηγητές & δάσκαλοι

05 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Schol.io: Νέο ψηφιακό παράθυρο για την εκπαίδευση

05 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Φρόλι το Ξωτικό των Ευχών

05 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.