Τελετή απονομής Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Τελετή απονομής Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019



Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019 ευχαριστούν θερμά: το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο / Σχολή Αρχιτεκτόνων για τη φιλοξενία της Τελετής Απονομής στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ιστορικού κτιρίου Αβέρωφ, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, των επιτροπών προτεινομένων και αξιολόγησης για τον χρόνο και την υψηλού επιπέδου εθελοντική εργασία τους, τους εταίρους Νίκο Κροντηρά για τη σκηνοθεσία και την Κατερίνα Λάσπα για την παρουσίαση της τελετής απονομής, τους χορηγούς επικοινωνίας για την άριστη συνεργασία, καθώς και τους εθελοντές και τις εθελόντριες που υποστήριξαν τη διεξαγωγή του θεσμού των βραβείων σε όλη τη διάρκεια της ετήσιας προετοιμασίας τους.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε ο εθελοντικός οργανισμός για το αστικό περιβάλλον ECOCITY το έτος 2005. Σκοπός των βραβείων είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της συνεισφοράς επιστημόνων, οργανισμών, φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης. Τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019 απονεμήθηκαν σε εργασίες και ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ενώ για τις διπλωματικές εργασίες στη διάρκεια των δύο προηγούμενων ετών. Οι υποψηφιότητες προήλθαν από προτάσεις ειδικών επιτροπών, ανά κατηγορία. Οι υποψηφιότητες, σε κάθε κατηγορία, αξιολογήθηκαν από επιτροπές κριτών που απαρτίζονται από αρμόδια και εξειδικευμένα στελέχη και επιστήμονες.


Περιγραφή

Τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019 απονεμήθηκαν σε εργασίες και ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ενώ για τις διπλωματικές εργασίες στη διάρκεια των δύο προηγούμενων ετών.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.