7ο InfoCom Security Divani Caravel | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

7ο InfoCom Security Divani Caravel



7ο InfoCom Security

Διοργάνωση :

29 – 30 Μαρτίου 2017

Αθήνα |Divani Caravel

Στις 29 & 30 Μαρτίου διοργανώνεται το 7ο InfoCom Security

Στο φετινό InfoCom Security αναμένουμε το απροσδόκητο!

Το 7ο InfoCom Security, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Μαρτίου 2017, με τίτλο “On the IT Roadmap - Expect the Unexpected” αναμένεται για ακόμα μια χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αποτελώντας εδώ και χρόνια το σημείο αναφοράς των εξελίξεων για την ασφάλεια πληροφοριών και τις ψηφιακές απειλές καθώς και την κορυφαία ετήσια συνάντηση της κοινότητας των επαγγελματιών πληροφορικής που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στο IT security.

Η μεγάλη πρόκληση των ειδικών της ασφάλειας ανά τον κόσμο είναι από την μια πλευρά να εντοπίσουν έγκαιρα τους κινδύνους, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας σύγχρονες στρατηγικές ασφάλειας, τεχνολογίες νέας γενιάς και προληπτικές τεχνικές ελέγχου, ενώ από την άλλη πλευρά να ενημερώσουν και να προετοιμάσουν σωστά τις επιχειρήσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναπάντεχες απειλές εκπαιδεύοντας και εφιστώντας την προσοχή στους χρήστες για τους κινδύνους που υπάρχουν.

Την πρόκληση αυτή στοχεύει να αναδείξει το 7ο InfoCom Security στις τρεις θεματικές ενότητες κάθε ημέρας του συνεδρίου με ομιλίες και παρουσιάσεις που θα καλύψουν συνολικά το ζήτημα της ψηφιακής ασφάλειας, συνδυάζοντας business προσέγγιση για το IT security μαζί με ευρύτερο επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο για το cyber security.

Κατά τη διάρκεια του 7ου InfoCom Security θα διοργανωθούν παράλληλα workshops με τεχνικές παρουσιάσεις από ειδικούς για θέματα σχετικά με την ασφάλεια πληροφοριών, ενώ επίσης θα υπάρχει έκθεση με τη συμμετοχή των χορηγών εταιριών, που θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια πληροφοριών.

Στις δύο ημέρες του συνεδρίου θα διοργανωθεί με τη συνεργασία του secnews.gr για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός «Ethihak Contest», ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία σε επαγγελματίες και μη, σε hackers, ερευνητές ασφάλειας αλλά και απλούς φαν να αγωνιστούν όχι εναντίον ενός αλλά εναντίον πολλών live στόχων δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στο ethical hacking.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.infocomsecurity.gr.

Σχετικά με το InfoCom Security

Το συνέδριο InfoCom Security, που διοργανώνεται από τη Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά «IT Security Professional» και «InfoCom», αποτελεί σήμερα την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την ασφάλεια πληροφοριών στην Ελλάδα, καταγράφοντας από το 2011 μια ανοδική πορεία που αποτυπώνεται τόσο από τα νούμερα και τις στατιστικές προσέλευσης, όσο και από την καθολική αναγνώριση της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά και της επιστημονικής και τεχνολογικής κοινότητας των επαγγελματιών του χώρου της πληροφορικής.

Στη διοργάνωση του 2016 προσέλκυσε περισσότερους από 2.200 επισκέπτες και είχε την υποστήριξη 45 εταιριών χορηγών, καλύπτοντας μέσα από τις 40 κεντρικές παρουσιάσεις και τα 15 παράλληλα workshops που έλαβαν χώρα μια ευρύτατη θεματολογία σχετικά με την ασφάλεια πληροφοριών.

Στο συνέδριο συμμετέχουν κάθε χρόνο στελέχη τμημάτων IT (CTOs, CIOs, IT managers, IT administrators, IT security managers, IT auditors κ.λπ.) από μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που καλύπτουν το σύνολο των κάθετων αγορών, επαγγελματίες από το κανάλι της πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και στη διάθεση λύσεων, καθώς επίσης και πολλοί ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και ερευνητές.


Περιγραφή

7ο InfoCom Security Divani Caravel

Διαβάστε επίσης

Νέα
14o InfoCom Security 2024 | 10 και 11 Απριλίου | Ωδείο Αθηνών

21 Φεβρουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To 11ο Συνέδριο «Security Project» στις 29 Μαρτίου θα αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το μέλλον του κλάδου της ασφάλειας

21 Φεβρουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To 10ο Συνέδριο «Security Project» στις 30 Μαρτίου θα αναδείξει την ολιστική προσέγγιση για την ασφάλεια

21 Φεβρουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
24ο Infocom World 2022

21 Φεβρουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
12ο Infocom Security

21 Φεβρουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.