«Τεχνητή Νοημοσύνη και Αυτισμός» | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

«Τεχνητή Νοημοσύνη και Αυτισμός»



«Τεχνητή Νοημοσύνη και Αυτισμός»

Μια διαφορετική ημερίδα για τον ρόλο των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’, o Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα θα ανοίξουν τις εργασίες της ημερίδας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο Athens Marriott Hotel με κεντρικούς ομιλητές τον κ. Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Καθηγητή Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών, ΜΙΤ, και τον Δρ. Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, Post doc on autism, Phd, med, ΔΠΘ, Διευθυντή γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες.

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει με θέμα «Από την έρευνα στις εφαρμόσιμες πολιτικές - Ο ρόλος της πολιτείας» η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων, κα Ζωή Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων κ. Αθανάσιος Στάβερης θα ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις με την κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ειδική Παιδαγωγό, Πρόεδρο Δ.Σ. Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και τον κ. Μαρίνο Κυριακόπουλο, Επίκουρο Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής ΕΚΠΑ, Α’ Ψυχιατρική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Θα ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος συζήτησης με θέμα «Η χρήση τεχνητής νοημοσύνης στα πεδία της διάγνωσης, της εκπαίδευσης και των κοινωνικών δεξιοτήτων» με τη συμμετοχή από πλευράς πολιτικής ηγεσίας της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα πρόνοιας & κοινωνικής αλληλεγγύης, κας Δόμνα Μηχαηλίδου και τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδα Χριστόπουλου, οι οποίοι θα συζητήσουν με την κ. Κατερίνα Παπανικολάου, Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής ΕΚΠΑ, Δ/ντρια Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, Γ.Ν. Παίδων Αγία Σοφία, τον κ. Κωνσταντίνο Φουντουλάκη, Καθηγητή Ψυχιατρικής ΑΠΘ, Γ’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική, Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εθνικό εκπρόσωπο για θέματα ψυχικής υγείας στον ΠΟΥ, και τον κ. Γιώργο Ναθαναήλ, Σύμβουλο Πληροφορικής & Management.

Η ημερίδα, η οποία διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Υγείας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα ολοκληρωθεί με τα συμπεράσματα των εργασιών. Συντονιστές θα είναι ο δημοσιογράφος Διευθυντής του Real FM κ. Γιώργος Χουδαλάκης και η Πολιτική Αναλύτρια και Co-Founder της Dome Consulting κα Μαριάνα Πυργιώτη.

Για εγγραφή και διά ζώσης συμμετοχή ή για την παρακολούθηση online live των εργασιών της ημερίδας επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ημερίδας https://aiforautism.gr/


Περιγραφή

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος Β’,o Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Υγείας κ.Θάνος Πλεύρηςκαι η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα θα ανοίξουν τις εργασίες της ημερίδας τηνΠαρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο Athens Marriott Hotel με κεντρικούς ομιλητές τον κ.Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Καθηγητή Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών, ΜΙΤ, και τον Δρ. Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, Post doc on autism, Phd, med, ΔΠΘ, Διευθυντή γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Το ετήσιο συνέδριο του HIGGS επικεντρώνεται στο ψηφιακό περιβάλλον και την Τεχνητή Νοημοσύνη

23 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
1ο Δια-δραστικό Event της Τεχνητής Νοημοσύνης και της εφαρμογής αυτής στην Υγεία

23 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Citycampus 4η Βιομηχανική Επανάσταση - Οι Νέες Τεχνολογικές Τάσεις - Απολογισμός Συνεδρίου

23 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το 1ο συνέδριο του Citycampus.gr είναι γεγονός! 4η Βιομηχανική Επανάσταση

23 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
16ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ-Κρατήστε θέση στο συναρπαστικό ταξίδι της Τεχνητής Νοημοσύνης

23 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.