Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι έτοιμο για απογείωση και η προπώληση των εισιτηρίων στο more.com έχει ήδη ξεκινήσει! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι έτοιμο για απογείωση και η προπώληση των εισιτηρίων στο more.com έχει ήδη ξεκινήσει!



Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι έτοιμο για απογείωση και η προπώληση των εισιτηρίων στο more.com έχει ήδη ξεκινήσει!

Σας περιμένουμε όλους στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακών διαστάσεων στάδιο του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, για να γιορτάσουμε με ένα τριήμερο mega event τα 10 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του gaming θεσμού της χώρας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ο μεγάλος υποστηρικτής του GAMEATHLON και σχεδιάζει την πιοultimate PS5® εμπειρία σε συνεργασία με το PlayStation® με πολλές εκπλήξεις και πολλούς τίτλους.

Η Samsung Electronics Hellas ως Technology Partner με τις νέες, premium, με εξελιγμένους ΑΙ επεξεργαστές, Neo QLED και OLED gaming τηλεοράσεις, την κορυφαία σειρά της εταιρίας, Galaxy S23 και την 5η γενιά αναδιπλούμενων smartphones, Galaxy Z Fold5 και Flip5, το εξωπραγματικό Odyssey Ark και Odyssey OLED G9 monitor, εξασφαλίζουν την απόλυτη gaming εμπειρία! To φαντασμαγορικό 360o stage που φιλοξενεί τα πιο hot show και καλεσμένους του GAMEATHLON ντύνεται από τον ήχο της JBL ως Sound Partner και τα περιφερειακά της XTRFY.

Ελάτε να δοκιμάσετε το Super Mario Bros. Wonder και να κερδίσετε δώρα στο περίπτερο της Nintendo, να απολαύσετε ατελείωτο χορό με το Just Dance 2024, να εξερευνήσετε τη Βαγδάτη στο Assassins Creed: Mirage, να οδηγήσετε ξέφρενα στο The Crew MotorFest στο περίπτερο της Ubisoft και να ρίξετε τρίποντα στο ΝΒΑ 2Κ24 στο περίπτερο της 2Κ Sports - όλα από τη CD Media SE, επίσημο διανομέα των στούντιο.

Ο πυρήνας της εκδήλωσης είναι όπως πάντα τα περιβόητα πανελλήνια τουρνουά, που δίνουν την ευκαιρία στους πιο σκληροπυρηνικούς gamers να διαγωνιστούν σε πάνω από 50 διαγωνισμούς για να διεκδικήσουν πέρα από τον τίτλο, μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Και ενώ η κεντρική αρένα του γηπέδου θα κατακλυστεί με πάνω από 400 σταθμούς από PC και κονσόλες μέχρι Arcade, Retro και VR, στην Αρένα 2 θα βρείτε τα αγαπημένα σας card games, καθώς και ένα stage αφιερωμένο στα eSports και τα ομαδικά τουρνουά. Στον ίδιο χώρο θα συναντήσετε νέους Game Developers με τις δικές τους πρωτότυπες δημιουργίες παρουσιάζοντας μια διαφορετική οπτική του gaming με ρίζες στην Ελλάδα.

Η Lenovo είναι παρούσα στη high tech εμπειρία του 3ημέρου με το πρώτο AI-Tuned Gaming laptop στον κόσμο με σύστημα υδρόψυξης το Legion 9i , αλλά και με το Gaming Handheld Device, το νέο Legion GO. Μαζί μας θα είναι και το Red Bull που έρχεται στο GAMEATHLON με πολύ δυνατά activations για να σου δώσει φτεράαα! Θα έχεις την ευκαιρία να τρέξεις τον δικό σου αγώνα στους προσομοιωτές αλλά και να τεστάρεις τα αντανακλαστικά σου σε challenges ακριβώς όπως κάνουν οι πιλότοι της F1.

Έλα να ζήσεις και εσύ από κοντά μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες του GAMEATHLON στον χώρο του LAN PARTY sponsored by ARUBA. Φόρτωσε την κονσόλα ή το PC σου και έλα να μείνεις κυριολεκτικά 48 ώρες μέσα στην κεντρική αρένα, με 1 Gbps Ethernet και πρώτη «σειρά» σε όλα τα happenings του stage.

Και φυσικά δεν θα λείπει ο καθιερωμένος πλέον θεσμός του uTour, η μεγαλύτερη βεληνεκούς συνάντηση από influencers, YouTubers, streamers, Tik-Tokers και πολλούς ακόμη γνωστούς καλλιτέχνες, τόσο στον φυσικό όσο στον κυβερνοχώρο για ένα αξέχαστο Meet n Greet μαζί σας!

Σε αυτό το τριήμερο mega event την Κυριακή όλοι θα πατήσουν Pause και θα απολαύσουν τον No1 Cosplay διαγωνισμό στην Ελλάδα με την πιο δυναμική παρέλαση από Cosplayers στην κεντρική σκηνή του γηπέδου.

Ανάμεσα σε όλους τους εκθέτες θα ανακαλύψετε εταιρίες τεχνολογίας και gaming, καταστήματα, επιτραπέζια, communities και το τεράστιο Artist Alley στο οποίο θα συναντήσεις καλλιτέχνες, σκιτσογράφους και τατουατζήδες (ναι, μπορείς να κάνεις και τατουάζ στο GAMEATHLON!).

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, ανυπομονούμε να βρεθούμε για μια ακόμη φορά όλοι μαζί σε μια τεχνολογική υπερπαραγωγή που έχει όλα όσα έχουμε αγαπήσει και ακόμη περισσότερα!

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, 17:00-22:00

Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Οκτωβρίου, 10:00-22:00

Τοποθεσία : Tae Kwon Do Olympic Arena

Εισιτήρια : https://www.more.com/happenings/festival/gameathlon-fall-23/

Site: https://gameathlon.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/gameathloneu/

Instagram: https://www.instagram.com/gameathlon/?hl=el

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KoMVXli0WjQ

Photos:https://gameathlon.eu/presskit/


Περιγραφή

Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣείναι έτοιμο για απογείωση και η προπώληση των εισιτηρίων στο more.comέχει ήδη ξεκινήσει!

Διαβάστε επίσης

Νέα
Tο πρώτο official afterparty του Gameathlon είναι γεγονός!

23 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

23 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Hellenic Game Awards 2023 (HeGA)

23 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Gameathlon Summer 2022-The Aftermath

23 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
GAMEATHLON

23 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.