Ζωντανή Βιβλιοθήκη με θέμα τις Τέχνες | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ζωντανή Βιβλιοθήκη με θέμα τις Τέχνες



“Ζωντανή Βιβλιοθήκη με θέμα τις Τέχνες”

Το Library in Action/Βιβλιοθήκη σε Δράση ανοίγει και πάλι την διαδικτυακή του είσοδο και σας προσκαλεί σε workshop με θέμα τις Τέχνες, το Σάββατο 27/2/2021 μέσω της πλατφόρμας ZOOM στις 17.30. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ActionAid Hellas.

Στην αρχή του Library In Action/Βιβλιοθήκη σε Δράση όλες και όλοι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες γνωρίζονται μεταξύ τους και στην συνέχεια χωρίζονται σε μικρότερες ομάδες και επισκέπτονται τα ανθρώπινα βιβλία σε «breakout rooms», όπου μπορούν να συζητήσουν μεταξύ τους και με τα ανθρώπινα βιβλία με μεγαλύτερη αμεσότητα. Άνθρωποι από τον χώρο των τεχνών διηγούνται την ιστορία και το έργο τους για να κινητοποιήσουν τον διάλογο και να αφυπνίσουν σκέψεις και ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, στα δωμάτια συζήτησης οι συμμετέχοντες/ουσες θα συνομιλήσουν με τον Υπεύθυνο Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Κουντούρη για την επιρροή της πανδημίας στις τέχνες και την μεταφορά των εκδηλώσεων σε διαδικτυακό περιβάλλον. Με τον συνιδρυτή και creative director της εταιρείας Parenthesis, Κωνσταντίνο Κουλουζάκη, οι συμμετέχοντες/ουσες θα συζητήσουν για την διοργάνωση μεγάλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, π.χ. φεστιβάλ. Ο Μουσικολόγος/Μουσικοπαιδαγωγός, Απόστολος Λάσχος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τις θεραπευτικές ιδιότητες των τεχνών και ιδίως για την μουσικοθεραπεία. Ο Ανδρέας Παύλου, σκηνοθέτης και η Τόνια Πούρκου, ηθοποιός και συγγραφέας θα αναδείξουν την επιρροή που ασκεί η κοινωνία στη ζωή και τις αποφάσεις των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων με αφορμή την queer ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Α or B". O Νίκος Τσόπογλου, μουσικός, θα απαντήσει σε ερωτήσεις για τον τρόπο που εκφράζεται μέσα από την μουσική και τις σύγχρονες προκλήσεις για τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στο Library In Action/Βιλιοθήκη Σε Δράση “Η Ιστορία σου μετράει!”! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να μάθουμε και να συζητήσουμε για τις τέχνες!

-Για να γνωρίστε τα βιβλία μας/ Meet our Books πατήστε εδώ!

-Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ!

Για την συμμετοχή σας χρειάζεται να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/Ek5Uh5E9XjfsQT7p7

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/libraryinaction

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].


Περιγραφή

Το Library in Action/Βιβλιοθήκη σε Δράση ανοίγει και πάλι την διαδικτυακή του είσοδο και σας προσκαλεί σε workshop με θέμα τις Τέχνες, το Σάββατο 27/2/2021 μέσω της πλατφόρμας ZOOM στις 17.30. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ActionAid Hellas.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Ζωντανή Βιβλιοθήκη με θέμα το Περιβάλλον

24 Φεβρουαρίου 2021

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.