Street Market By Artistes | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Street Market By Artistes



Street Market By Artistes

Ανακαλύψτε τις καλύτερες χειροποίητες δημιουργίες και εκλεκτά τρόφιμα στην
Street Market By Artistes, από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023

Το Street Market By Artistes επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά φέρνοντας τη μαγεία της χειροποίητης δημιουργίας στο κέντρο της πόλης. Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικά κομμάτια τέχνης και χειροποίητων ειδών από τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς της πόλης.

Το Street Market By Artistes θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αθήνας, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, δίπλα στον πιο όμορφο κήπο της πόλης, και θα φιλοξενήσει πάνω από 40 καλλιτέχνες και δημιουργούς. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία χειροποίητων κοσμημάτων, έργων τέχνης, αξεσουάρ, ειδών σπιτιού, εκλεκτών τροφίμων μικρής παραγωγής και πολλά ακόμα.

Η εκδήλωση θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να συναντήσουν τους καλλιτέχνες από κοντά και να μάθουν την ιστορία πίσω από κάθε έργο. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια τέχνης που θα προσθέσουν ένα ξεχωριστό στιλ και χαρακτήρα στον χώρο τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τεχνητή παλαίωση εικόνων, παραγωγή κεριού, να δημιουργήσουν χάρτινα γλαστράκια με την πολύτιμη συμβολή των σπουδαστών και εισηγητών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Επίσης, θα παρακολουθήσουν πάνελ κατασκευής με ντεκουπάζ, θα ενημερωθούν για τις τεχνικές και τα στοιχεία πηλού από τον σύλλογο «Ευ ζήν φιλοτεχνείν» και θα χορέψουν ζούμπα με την «official zumba instructor» Μαρία Μυλωνάκη και τα κορίτσια του συλλόγου. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει η αγαπημένη τέχνη της ζωγραφικής, όπου έμπειροι καλλιτέχνες θα ζωγραφίζουν στα πρόσωπα (face painting) μικρών και μεγάλων!
Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την ιστορία και την ομορφιά που κρύβονται πίσω από κάθε χειροποίητη δημιουργία. Τη διοργάνωση του Street Market By Artistes αναλαμβάνει για δεύτερη χρονιά η Ατλας Expo. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ωράριο έκθεσης καθημερινά: 10:00-21:00.


Περιγραφή

Το Street Market By Artistes επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά φέρνοντας τη μαγεία της χειροποίητης δημιουργίας στο κέντρο της πόλης. Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικά κομμάτια τέχνης και χειροποίητων ειδών από τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Το Street Market by ARTistes δίνει ραντεβού στην πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας για ένα 3ήμερο τέχνης και γεύσης!

13 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.