Innohealth Forum, 22-23/9/2023 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Innohealth Forum, 22-23/9/2023



Innohealth Forum, 22-23/9/2023
Η μεγαλύτερη eHealth έκθεση της χρονιάς
Προβάλετε τις καινοτομίες σας στη διήμερη υβριδική έκθεση για την ηλεκτρονική υγεία

To InnoHealth Forum έρχεται για να αποκωδικοποιήσει το μέλλον της ηλεκτρονικής υγείας την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας Joist στη Λάρισα και online μέσω live streaming.

Η πρώτη υβριδική έκθεση που εστιάζει στο eHealth θα συγκεντρώσει εκατοντάδες επαγγελματίες της υγείας και του φαρμάκου και ηγέτες του κλάδου, ερευνητές, startups και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκά ιδρύματα και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν και να καθορίσουν τις μελλοντικές εξελίξεις στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και τις καινοτομίες που συνδέονται με την υγεία.

Το InnoHealth Forum 2023 διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας Joist και τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα της Υγείας και Φαρμάκων Health Hub, συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Elevate Greece. Χορηγός είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία BΙΑΝΕΞ.

Υποστηρικτές της έκθεσης είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το EIT Health, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών - ΣΕΒ, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών - ΣΘΕΒ, ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Ψηφιακής Υγείας - HDHC, το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το πρόγραμμα στήριξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Το InnoHealth Forum στοχεύει να αναδείξει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και λύσεις σε τομείς όπως: Telemedicine & Wearables, Remote Patient Monitoring, Digital Transformation in the Pharma Sector, AI for Personalized & Precision Medicine, Patient Engagement & Empowerment, Interoperability, Access & Health Equity, Data Security & Privacy.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης έκθεσης θα διεξαχθούν δεκάδες παράλληλες ομιλίες και παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και workshops γύρω από θέματα όπως η τηλεϊατρική και τα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας, live broadcasting συνεντεύξεις, καθώς και εκατοντάδες Match4Health business-to-business και business-to-Government matchmaking προγραμματισμένες συναντήσεις, που θα συντονίσει και θα υποστηρίξει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου - ΕΚΤ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ οι εγγραφές των εκθετών έχουν ξεκινήσει.

Ως εκθέτες στη μεγαλύτερη υβριδική eHealth έκθεση της χρονιάς, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν και να προωθήσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε ένα δυναμικό κοινό, να αυξήσουν την αναγνωσιμότητά τους, να απολαύσουν αποκλειστικά προνόμια, να συμμετάσχουν σε ομιλίες, panels, αλλά και matchmaking συναντήσεις με επενδυτές και δυνητικούς συνεργάτες και πελάτες, αποκτώντας πρόσβαση σε σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας​ και αναδεικνύοντας τη δυναμική τους.

Ο αριθμός των εκθετών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής στη σχετική σελίδα για τους εκθέτες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2410 234422.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του InnoHealth Forum 2023 και ακολουθήστε τις social media σελίδες του σε Facebook, LinkedIn και Instagram για να ενημερώνεστε για ό,τι νεότερο.


Περιγραφή

Προβάλετε τις καινοτομίες σας στη διήμερη υβριδική έκθεση για την ηλεκτρονική υγεία.  

Διαβάστε επίσης

Νέα
Αναβάλλεται το 6ο ΔΥΟ Forum

13 Ιουλίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.